ביט 69 כנסו

ביט 69 כנסו

אני וחברים שלי עושים להקה חדשה ואני מתחיל תופים עכשיו וחבר שלי לומד בס כאילו הוא טוב בחשמלית אבל אנחנו 2 חשמליות כבר תוך כמה זמן אנחנו יכולים להתחיל לכתוב או לנגן ביחד cover's וכאלה?

fatbery

New member
מתי שאתם רוציםאחי..

שמע..אנחנו התחלנו פשוט לעשות מלא חזרות. על תצפו לשום דבר כי זה יישמע כל כך חרא בהתחלה..מה הקטע שם אתם לא שמים זין על מי שמנסה להוריד לכם את הביטחון..אתם תצליחו..בהתחלה זה לא כיף..וזה קשה..ממש קשה..אבל על תוותרו בחיים!!תנגנו עד שתשמו טוב..יענו יושב הכול יושב גיטרה באס תופים.. בהצלחה חבר'ס מכל הלהקה!..מקווה לשמוע ממכם בעתיד

תודה ברי העלת לי ת'ביטחון

גם יש לי חברים שתומכים ויש שלא והם אלה שלא תומכים וזה דיי פוגע אז תיהיה בקשר אנחנו ניצתרך טיפים

fatbery

New member
אחי שמע..

אני יודע שזה פוגע..באמת אבל על תשים זין..פאק עליהם..אתה יודע למה?כי להם אין כוח להוציא את היד מהביצים ולעשות משו..ולך יש את הכוח..אז ינסו לשים לכם רגליים אלב פאק עליהם על תוותרו להם..

כוססס אמקק הכל נידפק../images/Emo10.gif

אבא שלי לא מרשה לי לתופף ביגלל אחותי שהיא בפורום הזה והשם שלה זה עטרי 234 והוא אומר שזה רעשש זה רעש יפה אז מה כאילו אסור לי ביגלל שתי הדברים האלה

אביחי כנססס

הרבה הורים לא מבינים ת'מוזיקה שלנו של היום...הם אוהבים שקט ואנחנו רעש...אנחנו שונים מהם בהמון.. אז פשוט אני מציעה לך שלא תוותר על זה כי על חלומות לא מוותרים אף פעם פשוט תמצא מקום קטן שאתה יכול להתאמן בו ובו לא ישמעו תרעש... כמו מרתף או חדר אטום או אפילו לא בבניין למצוא איזה מקום קטן להתאמן בו...ואם תיהיו טובים תתחילו להתארגן על יחסי ציבור...לך תדע אולי בסוף תיהיו מפורסמיםם.. שבת שלוםםםם=]

fatbery

New member
אנחנו מגננים 3 שנים ביחד ואנחנו עדיין צריכים

לעשות 2 חזרות בשבוע כל חזרה 3 שעות..אז תתמידו בזה..

ומאיפה את יודעת שאנחנו מקימים להקה??כנסי לתג'

אבל תשמרי אל זה בסוד אם אפשר

שמעתי אותך מדבר...כנס=]

אל תדאג ממני זה לא יוצא.מב=ט=י=ח=ה!!! ואין לי 2 שתמשים בתפוז... סיוונוש141 שלי והשני זה של חברה שלי ששלחתי הודעה דרכה בגלל שזה הייתה מסיבה ואל תדאג היא לא יודע מזה כולם היו בחוץ כששלחתי את ההודעהה... סמוך עליי=]=]

למעלה