ביט ג'אז-ראפ

esvee

New member
ביט ג'אז-ראפ

מוקדש לכל הראפרים שאוהבים לזרום רגוע :) תהנו! jazzizzlefo'shizzle

ALMOG T

New member
שיווו

התופים כל כך חמים !!! רותחיםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! אני שומע אותם והצבע שעולה לי בראש זה אדום כתום זה יישמע לך דפוק אולי אבל בדרך כלל שאני שומע ביטים ועושה ביטים לכל צליל וסאונד יש את הצבע שלו..אני לא ידוע להסביר לא ניראה לי שאי פעם שמעתי תופים בצבע הזה סעמק כל הרוסים האלה!! ביט ענק..!

esvee

New member
טנקס מאן!

לגבי הצבע, פשוט תשמע דברים של the roots..... כל שיר שלהם ב"צבע" הזה ואני גם רואה מוזיקה ככה, הכול מתחלק לצבעים

Coldplayplay

New member
הבן אדם היחיד בעולם היום

שממש התרשמתי ממנו לטובה...בכל דבר שלו אני מוצא איכויות וקסם ! כמה זמן לוקח להכין "חתיכה" כזו כל פעם? ותענה לי כבר אם אתה פנוי לעבודה בתשלום עבודה שאני יקח אותך למחוזות אחרים (סתם סתם מקסימום לנהריה) במסנג'ר אתה לא עונה בכלל ולא מתחבר!! אתה פנוי בכלל?

esvee

New member
עניתי לך בפרטי אחי

תודה קודם כל :) אממ "חתיכה" כזאת לוקח בערך....... שעה ומשהו, ואח"כ עוד כשעה לשחק עם המיקס עד שהכול יושב ו"צבוע" נכון תנסה עוד פעם אחי, [email protected] - מסנג'ר

Funky Giraffe

New member
זה זורם מעולה

הפעם לא נפלתי מהגרוב, אבל הסאונד בהחלט מעולה והתופים מזכירים מאוד את קווסטלאב אין ספק

באזניי אין כאן מקום לראפ, בכלל.

יצא מעולה, אם כי קצת 'חובבני' איפושהוא לעומת דברים רבים אחרים שלך... אוהבת כרגיל. "אחי יש מצב לרינגטון של זה?*)?&^%@!" ;)

esvee

New member
את Silent Treatment של דה רוטס שמעת??

מה אין מקום לראפ? :(

Coldplayplay

New member
דרעק

לא בכל דבר צריך ראפר.. איזה זמיר יכול לשבת על זה יופי טופי

ואיפה תמצא כאן איזה בלאק ת'וט?

לא יודעת, במקרה הזה לא נכנס לי פה ראפ, אבל דגש על באזניי כאמור. כנראה כי לא ממש עולה לי לראש מישהו שיוכל לשבת על זה יפה...

Coldplayplay

New member
את וחברתך יוכלות לשבת על זה מעולה

ההיסטוריה שלך לעולם לא תמחק!!!!! השיר שלך עם חברתך לעולם יהיה חצוץ בזכרוני!!! איזה וורס מממ...יאמי יאמי העבר שלך ימשיך לרדוף אותך עד לקבר!!!!

Coldplayplay

New member
"אם...

תתני לי אתן לך את מה שכבר נתת........... לכל העולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם ילדה את חולה." א.ב יהושע!

the uprise

New member
..

גברתי.. תני לי עם רבע שעה ואני נותן לך בלאק ת'ות' שיט. essaywumann וכאלה.. חח. ולגבי הביט.. לא אהבתי ת'סניירס.. השאר מעולה כרגיל.

Psycho BuZZ

New member
מעולה כרגיל, אבל למה אף אחד לא מגיב?

למעלה