ביט בוקס

ביט בוקס

עשונה עימי חסד ושרשרונה שמות של שירים ושל מבצעיהם שהשירים הם שירים על קצב הביט בוקס אנושי ולא הסאונד המתחתי או ההרמוני של כלים ומחשבים בתודות - מאסטר יושי

King_E

New member
Snoop Dogg - Set It Off

זה כמו שילוב כזה של ביט בוקס עם קצב רגיל

micL

New member
אני מציע לך לרשום בקאזא

rahzel (או razhel, אני לא לגמרי בטוח) וראות כמה ביטבוקסים יוצאים הוא פשוט המלך הבלתי מעורער של הביט בוקס (למרות שאני אוהב יותר את הצמד הישראלי בועז וינון בן דוד) חוץ מזה יש גם שיר שלו שמבוסס על ביט בוקס, לשיר קוראים All I know וכדאי ביותר להוריד גם אותו

sgold666

New member
את בועז וינון

אני מכיר מגיל אפס אני זוכר שהם השתתפו בהצגה עם עודד מנשה מסיבת הפתעה או משהו והייתי שומע תשיר שהם משתתפים בו בקלטת שוב ושוב גם הייתי מנסה לחכות אותם תמיד חלק מהאהבה שלי להיפהופ קשורה אליהם

MC IdO

New member
יש לי חבר הוא מזה עושה ביטים

פצצה כול הפסקה שאני איתו אני מבקש שוא יעשה לי משהו... (אני לא יודע מה הקשר)

Grand Master G

New member
Rahzel The godfather of noise

המלך הבלתי מעורער של עולם הביט-בוקס, ושמישהו יראה לי מישהו יותר טוב ממנו! אני חוטף צמרמורת רק מלשמוע אותו... פשוט מדהים! תוריד את: If Your Mother Only Knew To The Beat ft. Q-tip Beatbox vs. Scratch וכמובן את All I Know שהיה גם בפסקול של nba live 2000 ד"א עם כבר מדברים על ראזל, מישהו זוכר שהוא ביקר לפני 4 או 5 שנים בארץ? אני רק זוכר שהוא היה באיזה תוכנית של גיל ססובר, ונתן את All I know בהופעה פצצה, ואז גיל ססובר הצטרף אליו באיזה בית, זה היה מצחיק!

בדיוק אני שומע , קבל איש

החלוצים, סויסה, מוקי וקוואמי - מלחמת מיקרופון הזהב, בהופעה חייה מהבארבי. שאת הביט בוקס עושים להם צחי לוי (מיומנה) תומר אלוני (טאווה ) משהוא מדהים ביותר , ביצוע ענק את השיר אתה יכול להוריד מהאתר של החלוצים

למעלה