עונה ../images/Emo3.gif
איך שמעת על ביט69?! בפעם הראשונה: מה שהיה עליהם ב"7 לילות" ששמו תמונה שלהם... והפעם השניה (שאז הבנתי שאני ממש אוהבת ומתחברת עליהם) הייתה בגלגל"צ... איך שמעת על הפורום?!חיפשתי ביט 69 באינטרנט... מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?!נראה לי "חמורים רטובים" ו"המשחק הלא נכון" האם היית בהופעות של ביט69?!לצערי הרב, לא
עם כן בכמה?!--- נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?!יש לו אחלה שיער... היית רוצה שיער כמו של ברי?! נראה לי מגניב... אבל אני אוהבת את השיער שלי...
מה את\ה חושב\ת על לורל?! שהוא אחד האנשים המוכשרים! אה, והוא קול....

ממי הכי היית רוצה ילד?!אמממ עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! לא אכפת.... מי שבראש שלו לארח אתה מחכה לאלבום הבא?!מאוד מאוד
שמעת כבר שירים ממנו!? בהיפ ... בקטנה אני כן היתי בהרבה הופעותXDD מגניב לך! פגשת פעם את ביט69?!לא ואמרת להם משהו?!--- מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?!כולם ממש מוכשרים, ללורל יש סטייל לפנים, לברי יש שיער לפנים ורענן נראה לי אחלה גבר, ממש חמוד ביט69 חברים שלך במיספייס?! אין לי מיספייס הם בטופ של החברים?!--- היית ברוק"צ!?לא
ואיך היה?!--- אני לא היתי)= כן, גם אני לא.. אתה הולך לNOFX?! הלוואי
(גם לי יש פלאייר של NOFX! לקחתי מ"האוזן השלישית") עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 אני יודעת... הייתי בריבולבר יום אחד שעתיים אחריהם! הסוף(= יופידו