ביט בווליום

Xx MaayaN xX

New member
אבלאבל

את חייבת ללמוד לשרשר כבר
בבקשה? תעשי את זה בשבילי? ואז אני אתן לך נשיקה!

just gaya

New member
אוקיי סורי

אני יודעת שלשרשר זה לא המקצוע שלי ואני רוצה נשיקה עכשיו

Lily69

New member
עונה לשאלון... :|

איך שמעת על ביט69?! - חברה שלי שרה את השיר "כמו שלך" ושאלתי אותה מזה והראתה לי ונידלקתי. XD איך שמעת על הפורום?! - דרך המייספייס שלהם. מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! - עוגות גבינה האם היית בהופעות של ביט69?! - כן עם כן בכמה?! - 4 ניראלי. נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! - בוודאי :) היית רוצה שיער כמו של ברי?! - לא ממש. חחח מה את\ה חושב\ת על לורל?! - כ!0!ן על 100מם!!!! חח...סתם ילד סקסי. ממי הכי היית רוצה ילד?! - לא איכפת לי ^^'' עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! - ברי אתה מחכה לאלבום הבא?! - בטח :) שמעת כבר שירים ממנו!? - כמובן פגשת פעם את ביט69?! - את ברי. ואמרת להם משהו?! - סתם דיברנו... מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! - רענן(הוא פוגל ^^), לורל(את התיפוף את המראה שלו) וברי(כי מאגניב) ביט69 חברים שלך במיספייס?! - כן הם בטופ של החברים?! - היו פעם. אבל המייספייס של הלהקה עצמה כן. היית ברוק"צ!? - כן!!! היה שווה ביותר! ואיך היה?! - ... אתה הולך לNOFX?! - כככככככככןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!! קניתי כרטיס!!!!!!!!!!!!!! עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 - אני אהיה בחיפה. הסוף(= :)

Fucking Noff

New member
עונה =)

איך שמעת על ביט69?! שמעתי עליהם ברדיו מזמןן מזמן איך שמעת על הפורום?! אביב הכירה לי אותו XD מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! אולי האם היית בהופעות של ביט69?! לצערי לא עם כן בכמה?! נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! הכי יפה בעולם! היית רוצה שיער כמו של ברי?! הייתי רוצה שיער כזה לילד שלי חח מה את\ה חושב\ת על לורל?! אחלה גבר ממי הכי היית רוצה ילד?! מכולם P: עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! אצל ברי, שמעתי שיש לו 8 שירותים וזה מגניב! אתה מחכה לאלבום הבא?! אכן כן! שמעת כבר שירים ממנו!? אממ שיר אחד נראה לי פגשת פעם את ביט69?! לא ואמרת להם משהו?! אממ במסר מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! את הכישרון! :) ביט69 חברים שלך במיספייס?! המיספייס שלי לא טוב חח הם בטופ של החברים?! היית ברוק"צ!? לא ואיך היה?! שמעתי שאחלה אתה הולך לNOFX?! בע"ה עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 <איזו התרגשות...>

Lukas8

New member
=]

איך שמעת על ביט69?! נראה לי דרך העמ"י איך שמעת על הפורום?! אני לא זוכרת
מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! חומרים רטובים האם היית בהופעות של ביט69?! יאפ עם כן בכמה?! 5 נראה לי. נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! לא יודעת אם הכי במדינה, אבל אכן יש לו שיער יפה. היית רוצה שיער כמו של ברי?! אממ לא נראה לי =/ מה את\ה חושב\ת על לורל?! אחלה גבר. ממי הכי היית רוצה ילד?! לאדעת =/ עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! מי שיסכים, או שאני יישב באיזה גנה ציבורית או משו.. אתה מחכה לאלבום הבא?! יכול להיות נחמד שמעת כבר שירים ממנו!? יאפ אני כן היתי בהרבה הופעותXDD אני יודעת פגשתי אותך איזה פעמיים שלוש נראה לי... =] פגשת פעם את ביט69?! כן ואמרת להם משהו?! לא, התביישתי מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! אני לא מכירה אותם באמת.. אבל את הכישרון שלהם אני מניחה. ביט69 חברים שלך במיספייס?! אין לי מייספייס. הם בטופ של החברים?! אם היה לי אז הם היו. היית ברוק"צ!? יאפ ואיך היה?! היה ענק!! אני לא היתי)= לא נורא... בואי שנה הבאה!!! אתה הולך לNOFX?! לא ):

עונה ../images/Emo94.gif

איך שמעת על ביט69?! אממ לא זוכר כבר, אני מכיר אותם לפני רובכם P: איך שמעת על הפורום?! מה אני זוכר? מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! לא יודע, אולי המשחק הלא נכון האם היית בהופעות של ביט69?! כן עם כן בכמה?! 4 משהו כזה נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! לא היית רוצה שיער כמו של ברי?! לא [נכון שזה מעצבן שגאיה תמיד עושה מלא ?!?!?!?] מה את\ה חושב\ת על לורל?! שהוא אדיש! ממי הכי היית רוצה ילד?! בר רפאלי עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! למה שאני אתקע בסביון? XD אתה מחכה לאלבום הבא?! כן שמעת כבר שירים ממנו!? רק את מרת שיניים וגומי כהן, לא יודע אם זה יכנס אני כן היתי בהרבה הופעותXDD וואלה פגשת פעם את ביט69?! הרבה ואמרת להם משהו?! כן, הם ממש נחמדים מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! לא יודע ביט69 חברים שלך במיספייס?! כן הם בטופ של החברים?! כן היית ברוק"צ!? כן ואיך היה?! כן [חח סתם, כיף] אני לא היתי)= באסה לך אתה הולך לNOFX?! לא

ברלץ

New member
עונה=)

איך שמעתי על ביט 69!? בטקס פרסי עמ"י איך שמעת על הפורום?! מהאתר של ביט 69 מה השיר האהוב עלייך מ"חןמרים רטובים"?! כמו שלך ועוגות גבינה האם היית בהופעות של ביט69?! כן אם כן בכמה?! 2 נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! לא הייתי אומרת ככה אבל יש לו שיער יפה היית רוצה שיער כמו של ברי?! לא מה את חושבת על לורל?! שהוא הבן אדם הכי מוכשר שאני מכירה והוא עוד נראה ממש ממש טוב ממי הייתי רוצה הכי ילד?! מלורל אבל לא הייתי מתנגדת גם מברי או רענן אם היית נתקעת בסביון אצל מי את רוצה להתארח?! אצל כולם אתה מחכה לאלבום הבא?! ברור שמעת כבר שירים ממנו?! לצערי לא פגשת פעם את ביט69?! לא רק בהופעות ולצערי לא אמרת להם משהו?! לא מה את הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! רענן צבע לורל שיער וכישרון וברי שיער ביט69 חברים שלך במיספייס?! לא הם בטופ של החברים?! אם היה לי מיספייס ברור שהם היו בטופ!!! היית ברוק"צ?! לא את הולכת לNOFX?! לא יודעת אני מקווה שאני יהייה שם

S p r i n g B

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איך שמעת על ביט69?! בפעם הראשונה: מה שהיה עליהם ב"7 לילות" ששמו תמונה שלהם... והפעם השניה (שאז הבנתי שאני ממש אוהבת ומתחברת עליהם) הייתה בגלגל"צ... איך שמעת על הפורום?!חיפשתי ביט 69 באינטרנט... מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?!נראה לי "חמורים רטובים" ו"המשחק הלא נכון" האם היית בהופעות של ביט69?!לצערי הרב, לא
עם כן בכמה?!--- נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?!יש לו אחלה שיער... היית רוצה שיער כמו של ברי?! נראה לי מגניב... אבל אני אוהבת את השיער שלי...
מה את\ה חושב\ת על לורל?! שהוא אחד האנשים המוכשרים! אה, והוא קול.... :) ממי הכי היית רוצה ילד?!אמממ עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! לא אכפת.... מי שבראש שלו לארח אתה מחכה לאלבום הבא?!מאוד מאוד
שמעת כבר שירים ממנו!? בהיפ ... בקטנה אני כן היתי בהרבה הופעותXDD מגניב לך! פגשת פעם את ביט69?!לא ואמרת להם משהו?!--- מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?!כולם ממש מוכשרים, ללורל יש סטייל לפנים, לברי יש שיער לפנים ורענן נראה לי אחלה גבר, ממש חמוד ביט69 חברים שלך במיספייס?! אין לי מיספייס הם בטופ של החברים?!--- היית ברוק"צ!?לא
ואיך היה?!--- אני לא היתי)= כן, גם אני לא.. אתה הולך לNOFX?! הלוואי
(גם לי יש פלאייר של NOFX! לקחתי מ"האוזן השלישית") עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 אני יודעת... הייתי בריבולבר יום אחד שעתיים אחריהם! הסוף(= יופידו

צפירטו

New member
משעמם בבוקר.. אז עונה

איך שמעת על ביט69?! טקס פרסי העמ"י... איך שמעת על הפורום?!המממ לא זוכרת מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! חח נראה לי חומרים רטובים האם היית בהופעות של ביט69?! אכן אם כן בכמה?! לא זוכרת.. הרבה... נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! לא.. לצביקה פיק יש. היית רוצה שיער כמו של ברי?! אולי... אולי לא... מה את\ה חושב\ת על לורל?! מתופף מוכשר ביותר ממי הכי היית רוצה ילד?! חח סליחה.. אבל לא נראה לי שמישהו מהם.. עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! אין כל כך מצב שאני אתקע בסביון.... אתה מחכה לאלבום הבא?! כן שמעת כבר שירים ממנו!? בהופעות... אני כן היתי בהרבה הופעותXDD חחח אני יודעת.. ראיתי אותך חחחח פגשת פעם את ביט69?! אממ לא נראה לי.. אהה בעצם את לורל.. מזמן... ואמרת להם משהו?! לא זוכרת :| מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! כשאני אכיר אותם נדבר... ביט69 חברים שלך במיספייס?! כן הם בטופ של החברים?! לא היית ברוק"צ!? כן ואיך היה?! יותר מידי אנדים שמנסים להיות אימואים באים עם החברות הפרחות שלהם.. וכמובן כל הפוגואים... אבל ההופעות היו אחלה. אני לא היתי)= אתה הולך לNOFX?! כמובן עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 הסוף(= חחחחחח גאיה... את מוזרה =]

היה הזוי כל הקטע בווליום.

כל כך הרבה אנשים איבדו את הפלאפונים שלהם
אני גם רוצה להגיד ערב טוב ווליום כנרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

S p r i n g B

New member
נראה שהיתה לכם הופעה מעולה!

באמת נראה שהיה כיף!
איך אני מפסידה את כל הקטעים המעניינים?!
כשאנשים יחזרו מהוויליום נשאל אותם איך היה...

D a N i E l i T

New member
ווואו

היה ממש ממש ממש כיףף! נהנתי נתתם בראש! כמה מראים אותי בוידאו O:

מורנה

היה כל כך כיף לפגוש אותך!!!!!! מתי רואים אותך שוב???????? ותשמרי לי על סו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה