<<:
איך שמעת על ביט69?! ברדיו איך שמעת על הפורום?! בעיתון מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! האם היית בהופעות של ביט69?! לא בדיוק עם כן בכמה?! הייתי בהופעה במוטומיוזיק, נחשב? נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! לא
הכי אבל ישלו שיער סטייל לאללה היית רוצה שיער כמו של ברי?! לא

מה את\ה חושב\ת על לורל?! אחלה גבר ממי הכי היית רוצה ילד?! בר רפאלי .__. עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! אצל מי שיבוא לו לארח אותי אתה מחכה לאלבום הבא?! אמ כן

שמעת כבר שירים ממנו!? נופ אני כן היתי בהרבה הופעותXDD פגשת פעם את ביט69?! כן, במפגש, לא בהופעה. ואמרת להם משהו?! כמה משויים. מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! ברי- אחלה גבר, רענן- אחלה גבר, לורל- אחלה גבר. והם אוהבים את קו-X אז זה טוב

ביט69 חברים שלך במיספייס?! אם הם יאשרו אותי זה יהיה נחמד <: הם בטופ של החברים?! לא הם לא בטופ פרנדס שלי. כי הם עדיין לא בחברים שלי.. היית ברוק"צ!? יאפ. אבל פספסתי את ביט... ואיך היה?! אני לא היתי)= מגניב לאללה אתה הולך לNOFX?! אולי

עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 הסוף(= ממ אם אני אהיה שם פחות יעניין אותי לראות את ביט... מצטערת אבל אני מחכה לNOFX מאז 2003... הסוף (= קצר >: