ביט בווליום

n e t a 6 9

New member
אני פשוט לא מאמינה!!!

אפ'חד פה לא אמר להם היום בהצלחה על הווליום?? איזה מגעילים :/ אז שיהיה בהצלחה=]

just gaya

New member
../images/Emo207.gifוואי ממש יבש פה

אני נכנסת כבר כמה ימים ואין כלוםPP= אני נכנסת כל הזמן ופעם היה הרבה יותר מלא כאן תראו מלא אנשים פרשו מרוב שמשעמםXPP

ליעתע

New member
אז תפעילי אותו:)

כמו למשל להגיב לכל שירשור.. ולפתוח שירשורים חדשים [כמו משחקים או פינות] לא קשה :)

dweck2k

New member
כן.

וגם תזמי שרשורים, ותדחפי את הפורום, ותביאו אנשים חדשים עם רעיונות חדשים... אני גם שמתי לב שירדה התנועה. דוויק

just gaya

New member
סבבה הנה שאלוןDD=

איך שמעת על ביט69?!
איך שמעת על הפורום?!
מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?!
האם היית בהופעות של ביט69?!
עם כן בכמה?!
נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?!
היית רוצה שיער כמו של ברי?!
מה את\ה חושב\ת על לורל?!
ממי הכי היית רוצה ילד?!
עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?!
אתה מחכה לאלבום הבא?!
שמעת כבר שירים ממנו!? אני כן היתי בהרבה הופעותXDD
פגשת פעם את ביט69?!
ואמרת להם משהו?!
מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?!
ביט69 חברים שלך במיספייס?!
הם בטופ של החברים?!
היית ברוק"צ!?
ואיך היה?! אני לא היתי)=
אתה הולך לNOFX?! עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 הסוף(=

animal bar

New member
עונה. ../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

איך שמעת על ביט69?! מייספייס. איך שמעת על הפורום?! בדקתי בתפוז.
מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! חומרים רטובים. האם היית בהופעות של ביט69?! רוק''צ. עם כן בכמה?! אחת. נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! לא. היית רוצה שיער כמו של ברי?! לא. מה את\ה חושב\ת על לורל?! - ממי הכי היית רוצה ילד?! - עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! רענן או ברי. אתה מחכה לאלבום הבא?! לא ממש, מחכה בשבילם.
שמעת כבר שירים ממנו!? לא. אני כן היתי בהרבה הופעותXDD מזל טוב לך.
פגשת פעם את ביט69?! לא. ואמרת להם משהו?! לא. מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! לא יודעת.. ביט69 חברים שלך במיספייס?! כן. הם בטופ של החברים?! כן. היית ברוק"צ!? ברור. ואיך היה?! מעולה. אני לא היתי)= תנחומיי.
אתה הולך לNOFX?! לא.

tal iero

New member
עונה

איך שמעת על ביט69?! שמעתי את כמו שלך ב24 ואחריי כמה זמן הבנתי שנטע חולה עליה והיא השמעה לי עווד שירים איך שמעת על הפורום?! דרך נטע חח מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! אמממ.. ניראלי ש'אולי'... את כולם אני אוהבת!!=] האם היית בהופעות של ביט69?! עדיין לא..=/ עם כן בכמה?!-- נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! כןןןןןןןןןן!!! היית רוצה שיער כמו של ברי?! אממ... לא יודעת.. מה את\ה חושב\ת על לורל?! מתופף אחד הטובים, חתיך=] ממי הכי היית רוצה ילד?! אממ... מכולם... שיער של ברי, צבע של רענן וכישרון של לורל עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! לא משנה אצל מי אתה מחכה לאלבום הבא?! כן!!!!!!! שמעת כבר שירים ממנו!? שמעתי קטע קצר משיר אחד... אני כן היתי בהרבה הופעות כיף לך!XDD פגשת פעם את ביט69?! לא... ואמרת להם משהו?! לא פגשתי מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! ראו שאלה ממי היית רוצה ילד.. חחח ביט69 חברים שלך במיספייס?! כן!!!!!!!!!! הם בטופ של החברים?! אממ... לא זוכרת ... ניראלי לי שלא.. איך משנים את הטופ חברים? היית ברוק"צ!? לא=/ אבל שנה הבאה אני הולכת!! ניראלי.. ואיך היה?! לא הייתי אני לא היתי)= גם אני לא אתה הולך לNOFX?! לא

tal iero

New member
ברור!!!!!!!!!!!

חח אם לא יסכימו לי אז נגיד שאני הולכת לישון אצלך וניסע!!

shelly malka

New member
שאלון מוזרXD ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

איך שמעת על ביט69?!מטקס פרסי העמ"י איך שמעת על הפורום?!לא זוכרת
מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?!כמו שללך ועוגות גבינה האם היית בהופעות של ביט69?!לא עם כן בכמה?!^^ נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?!לא היית רוצה שיער כמו של ברי?!לא מה את\ה חושב\ת על לורל?!מתופף? ממי הכי היית רוצה ילד?!מאפחד>< עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?!למה שאני יתקע שם?! אתה מחכה לאלבום הבא?!נמ..כן שמעת כבר שירים ממנו!?לא
אני כן היתי בהרבה הופעותXDD פגשת פעם את ביט69?!לא ואמרת להם משהו?!^^ מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?!לא יודעת את איך שהם מנגנים אולי..>< ביט69 חברים שלך במיספייס?!אינלי מיספייס.. הם בטופ של החברים?!^^ היית ברוק"צ!?לא
ואיך היה?!>< אני לא היתי)= מי כמוני מבינה אותך.. אתה הולך לNOFX?!לא עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69.. וואלה.. הסוף(=

שאלון חופר

איך שמעת על ביט69?! השמיעו אותם הרבה בגאלה.. ביררתי מה זה.. אהבתי איך שמעת על הפורום?! עדי נראלי מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! כל הילדים האם היית בהופעות של ביט69?! כן.. עם כן בכמה?! יותר מדי.. 6 לפחות נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! חחח ברור היית רוצה שיער כמו של ברי?! לא.. זה קצת מתולתל ומסובך לסדר מה את\ה חושב\ת על לורל?! אממ.. כשאני אכיר אותו אני יגיד את דעתי ממי הכי היית רוצה ילד?! יונתן חרפק עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! אממ... לא יודעת אתה מחכה לאלבום הבא?! כן למה לא שמעת כבר שירים ממנו! כן.. אני כן היתי בהרבה הופעותXDD פגשת פעם את ביט69?! בערך ואמרת להם משהו?! היי מה קורה.. חח מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! לא יודעת מה זה החפירה הזאת ביט69 חברים שלך במיספייס?! כן הם בטופ של החברים?! לא היית ברוק"צ!?לא ואיך היה?! .. אני לא היתי)= מי כמוני מבינה אותך.. אתה הולך לNOFX? ברורררררררררררררר עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69.. מרגש הסוף(=

Xx MaayaN xX

New member
<<:

איך שמעת על ביט69?! ברדיו איך שמעת על הפורום?! בעיתון מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?! האם היית בהופעות של ביט69?! לא בדיוק עם כן בכמה?! הייתי בהופעה במוטומיוזיק, נחשב? נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?! לא הכי אבל ישלו שיער סטייל לאללה היית רוצה שיער כמו של ברי?! לא :) מה את\ה חושב\ת על לורל?! אחלה גבר ממי הכי היית רוצה ילד?! בר רפאלי .__. עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?! אצל מי שיבוא לו לארח אותי אתה מחכה לאלבום הבא?! אמ כן :) שמעת כבר שירים ממנו!? נופ אני כן היתי בהרבה הופעותXDD פגשת פעם את ביט69?! כן, במפגש, לא בהופעה. ואמרת להם משהו?! כמה משויים. מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?! ברי- אחלה גבר, רענן- אחלה גבר, לורל- אחלה גבר. והם אוהבים את קו-X אז זה טוב :) ביט69 חברים שלך במיספייס?! אם הם יאשרו אותי זה יהיה נחמד <: הם בטופ של החברים?! לא הם לא בטופ פרנדס שלי. כי הם עדיין לא בחברים שלי.. היית ברוק"צ!? יאפ. אבל פספסתי את ביט... ואיך היה?! אני לא היתי)= מגניב לאללה אתה הולך לNOFX?! אולי :) עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 הסוף(= ממ אם אני אהיה שם פחות יעניין אותי לראות את ביט... מצטערת אבל אני מחכה לNOFX מאז 2003... הסוף (= קצר >:

just gaya

New member
בא לי לענות מה תעשו לי?!?

איך שמעת על ביט69?!בתוכנית המעפנה של מה קשור איך שמעת על הפורום?!כתבתי בגוגל ביט69 מה השיר האהוב עלייך מ"חומרים רטובים"?!אההה נראה לי כמו שלך ורק ידידים האם היית בהופעות של ביט69?!כן עם כן בכמה?!5 נראה ליPP= נכון לברי יש את השיער הכי יפה במדינה?!יש לו שיער יפה היית רוצה שיער כמו של ברי?!אולי><" מה את\ה חושב\ת על לורל?!חתיך ומאוד מוכשר ממי הכי היית רוצה ילד?!אהה..לאדעת עם היית נתקע בסביון אצל מי אתה רוצה להתארח?!ברי אתה מחכה לאלבום הבא?!ברור שמעת כבר שירים ממנו!?אהא אני כן היתי בהרבה הופעותXDD וואלה לא ידעתי... פגשת פעם את ביט69?!אהא ואמרת להם משהו?!נמנמ כן מה אתם הכי אוהבים אצל כל אחד מחברי הלהקה?!רענן-הכישרון בכתיבה לורל-הוא חתיך ברי-השיער ביט69 חברים שלך במיספייס?!אהא הם בטופ של החברים?!כןןןןןןןן היית ברוק"צ!?לא ואיך היה?!------ אני לא היתי)= אני יודעתXDD אתה הולך לNOFX?!אולי עם תבוא לתל אביב תוכל לראות את ביט69 קוווללל הסוף(=*יש לי פיצול אישיות*

למעלה