ביתר עם האמירות הבומבסטיות ,הצלצולים ,תלבושת חדשה ,אוהדים קופצים על העצים ,כמו בכל פתיחת עונה . קונה את כל כוכבי הליגה ,תקציב מטורף בקנה מידה ישראלי ולבסוף מפסידה לקבוצת דייגים מרומניה. הפועל קטנה ללא יומרות. ואהובה כמו תמיד.
שקבוצת ה"דייגים" הזאת מרומניה האכילה את אברטון עונה שעברה 5-1. הפעם האחרונה שקבוצת הדייגים הזאת הפסידה באירופה בבית הייתה למנצ'סטר יונייטד. קבוצת ה"דייגים" הזאת, אם תשים אותה בליגה שלנו, יכולה לרוץ לאליפות. אז קורה שמפסידים. בטדי בטוח היינו עוברים בגומלין. אבל אולי גם בסופיה.
דוגרי אני לא ממש מבינה.. בית"ר זו קבוצה, אישית אין לי איתה שום בעיה. אבל כן יש לי בעיה עם האוהדים, רובם בהמות אדם, אני שונאת אותם מאד. הם אלימים ודוחים. אבל נגד הקבוצה אין לי כלום, סך הכל כמה שחקנים שמתפרנסים שם.
גם מכבי ת"א זו קבוצה .(אני מבין שאישית אין לך בעיה עם מכבי ת"א???!!) .דוגרי למה אוהדי מכבי ת"א שונאים את הפועל ת"א ולהיפכ ? למה אוהדי הפועל חיפה שונאים את מכבי חיפה ולהיפכ? למה אוהדי ריאל שונאים את ברצלונה? למה אוהדי מכבי ת"א שונאים את הפועל י-ם ולהיפכ? נו באמת. הסיבות ברורות וטריויאליות. זו יריבות עירונית. היסטורית.רבת שנים. ערכית. ביתר היא היריבה השנואה של אוהדי הפועל י-ם .והפועל י-ם היא היריבה השנואה על אוהדי ביתר. את כנראה מעולם (עדיין) לא היית בדרבי ירושלמי ולכן אינכ מבינה את זה. השנאה שם היא כה גדולה ,שהיריבות בין ביתר י-ם להפועל ת"א נראית כמו משחק ילדים לידה. ביתר מהווה בשביל אוהדי הפועל את האנטיתזה שלה.
אז איכ אתה מסביר את העובדה שיש, וסלח לי, אבל תמיד היו אוהדי בית"ר שאוהדים את הפועל ירושלים? אלה שתי קבוצות כדורגל וכדורסל שלא קשורות אחת לשנייה ויש אהדה כפולה. ותתפלא, אבל לא כל אוהדי בית"ר באו למלחה בגלל גאיידמק ובגלל הרצון לזיין את מכבי. תתפלא, אבל לא רק בגלל זה.
בשנים האחרונות לא היו דרבים, אבל אני זוכרת שכשהייתי בכיתה א' וב' וכאלה כן הייתי הולכת לדרבים כי אני חיה בבית בית"רי אז כל הזמן אבא שלי היה לוקח אותי למשחקים של בית"ר. את מכבי הקבוצה אני דווקא כן שונאת בגלל שאני שונאת את המאמן (לשעבר) שהוא גזען מלוכלך, אני שונאת את השחקנים שמזלזלים בכל קבוצה שבאה מולם (בעיקר את באסטון ושארפ), אני שונאת את דון שימון ומוני פנאן המלוכלכים. מובן?