ביטל את החתונה.....

נומלה

New member
אבל בנק הזרע לא יממן את העלויות

את יודעת כמה התחביב של לגדל ילד עולה? צריך ספונסר.

ובמה הגבר הזה עדיף על פני גבר זר

כמו למשל הומו שרוצה ילד בהורות משותפת עם מישהי בלי להיות בן זוג שלה?

סנורקה6

New member
החיים זה לא אמא ואבא'ז

זה נדיר ומורכב וגם אז את לא יודעת לאן את יכולה ליפול ועם מי

קארניו

New member
את ידעת היטב עם מי ולאן את נופלת

היו לך את כל התמרורים שבעולם ובכל זאת בחרת בו ועדיין את איתו וחוץ מלהתקרבן ולהתנגח עם כל העולם את לא עושה כלום . ולכן את האחרונה שיש לך זכות לייעץ כאן .

סנורקה6

New member
שמעת את האמרה "עדיף שטן שאתה מכיר

על פני שטן שאתה לא מכיר"? זה שמישהו הומו שרוצה ילד אוטומאטית עושה אותו לבן אדם טוב?
כמה פעמים אנשים מחפשים שותף לדירה ואח"כ מתלוננים עליו כמו לא יודעת מה? וזה רק שותף לדירה, למה נראה לכן שעם מישהו זר זה באמת יהיה קל? אחרי ההיכרות הראשונית אנשים נחשפים על כל הרצונות או ה"פגמים" שלהם, לעשות ילד עם הומו ולחשוב שבזה פתרת את כל העניין הבין אישי? מה אין לו אישיות?

עדיין איתו? אני כבר תקופה לא איתו, אני בבית של ההורים ואת יודעת את זה. נכון, אני ממשיכה לחפש פתרונות ליחסים ביננו כי אני גם רוצה שזה יעבוד.
זכות לייעץ יש לי תמיד

קארניו

New member
ראשית, כבר אמרתי לך שתפסיקי לבלבל בינך לבין

דמויות אחרות כפי שאת אוהבת ונוהגת לעשות .

שנית, אני לא יעצתי לה ללכת לבנק הזרע אלא להיפך , כתבתי לה שתמתין עם ילד כל עוד היא מבולבלת .

שלישית , משטן עדיף להתרחק בין אם הוא מוכר ובין אם הוא זר והתירוץ האווילי שנתת כאן הוא לא יותר מאשר רק רצון להמשיך להתאמלל .

רביעית, לא יולדים ילד בכל מחיר ובטח לא "עושים" אותו עם חרא טיפוס שפגע בה רגשית .

חמישית, כשמייעצים לזולת לא נהוג להביא דוגמאות אישיות כי אז את עוסקת בעצמך ומסיטה את הפוקוס ממנו אלייך .

שישית, את בזבוז זמן משווע אז שאי ברכה וסלאמאת .

סנורקה6

New member
אני לא מבלבלת, קיבלתי את הרושם שאת מסכימה עם

מיציפיצי וצפרדעית.
התגובה הייתה כמו שמשורשר לעיצה ללכת לעשות ילד עם הומו במקום מבנק הזרע, והרעיון באמרה הזאת ששמתי כאן רק אומר שבכל מקום יש בעיות אז לעשות החלטה כזאת רק על סמך השיגיון שעם מישהו הומו יהיה לה קל או טוב יותר בהכרח מעם הגבר שהציע לה להביא איתו ילדים.

בגלל שהוא פגע בה רגשית היא תעניש את עצמה ולא תביא ילדים שזה מה שהיא בבירור מראה כאן שהיא רוצה עכשיו?
אני מביאה דוגמא מהניסיון שלי, ככה נראה לי הגיוני. ונראה לי שיש מקום להשוואה בעיקר היות ואת ואחרות כבר השוו את המצב שלי לשלה.

סנורקה6

New member
סליחה

אם זה נראה כאילו לא התרכזתי בדברים שלך, ואם לא הבנתי את הכוונה שלך. יכול להיות שבאמת התבלבלתי מתוך סערת רגשות ולפי אופן התגובה שלך מיידית פירשתי שאת תומכת בכל מה שאמרו האחרות כי הרגשתי שאני מותקפת גם ממך וגם מהן. זאת רק אי הבנה

קארניו

New member
מעיין, מה יהיה איתך

הבלבול שאני התכוונתי אליו הוא ההזדהות שלך עם דמויות אחרות שאת משתמשת בהן כדי לתאר את מצבך כמו בעלת הכתבה על הפורנו ומורגן .
מה שניסיתי להגיד לך שאת והן שונות ואין מקום להשוואה ביניכן וכל עוד תחפשי דמיון בינך לבין אחרות את מפספסת את עצמך .

וזה מה שכתבתי לך: " ראשית תפסיקי לבלבל ביניך לבין דמויות אחרות כפי שאת אוהבת ונוהגת לעשות " . ורק אח"כ ציינתי שלא אני יעצתי לה לפנות לבנק הזרע.

איציק911

New member
תיפרדי ממנו מהר ובנק הזרע

מצבך לא נעים ללא ספק אבל לא כדי לך לעשות איתו ילד.

יש גרוע מלהיות לבד וזה להיות כבול לבן זוג לא טוב,חייך יהיו גיהנום ותבכי על הרגע שהתחתנת ותמותי להיות לבד.

עכשיו הלבד נראה לך קשה אבל יעבור לך ובסופו של דבר זה ישתלם.

תעשי ילד לבד ואת יכולה להכיר במקביל גרושים או רווקים בהמשך.

הזמן מרפא את הפצעים תהי חזקה ולא משועממת

ממה שאת כותבת

נשמע שהדבר המרכזי שחשוב לך הוא ילדים.
והיות וסגנון חייו של בן זוגך אינו לרוחך, נראה קצת מופרך להביא איתו ילדים ולקשור את עתידך לנצח אליו - גם אם לא כבן זוג.

מאידך, חד הורות במציאות שלנו ממש ממש אינה דבר טריוויאלי.
לטעמי, גם לא ממש "נכון" לילד/ים שיובאו.
אבל זה רק הטעם האישי שלי.

ביחס לבגידה, הדבר החשוב שתביני הוא שזה לא את אלא הוא.
אלה הרצונות והצרכים שלו !
גם אם זה נובע מחסכים בבית, ממעצורים אצלך - זה עדיין עניין שלו לגמרי.

ולגבי שאר השאלות - זה גדול מכדי להכנס לתשובה בפוסט

סנורקה6

New member
מורגן שלום

בתור מישהי שהביאה לעולם ילד לקשר לא מוצלח, אני יכולה להגיד לך כמה דברים מניסיון:
1. הבחור, אפילו שמבחינת הקשר ביננו לא הולך טוב, הוא אבא לילד. בא לבקר אותו, כשגרנו ביחד היה מגיע מהעבודה ומקלח אותו, שומר עליו, קונה לו אוכל מדי פעם, חיתולים, ומדובר בבחור אלכוהוליסט, צעיר שמרוויח 35 שקל לשעה.
זה עזר לי מאוד, מקווה בשבילך שבקרוב מאוד תדעי כמה זה קשה לגדל ילד (ושווה) וכמה הדברים האלה כל כך יקרים מפז (העזרה ממנו). ואף פעם זה לא מספיק. לתת לך בוקר אחד להמשיך לישון שעתיים... אח, את כל כך תעריכי את זה!

2. אני בעקבות הבעיות בקשר חזרתי לגור בבית הוריי, שניהם כבר סיימו לעבוד והם כביכול פנויים, אבל יש להם חיים משלהם. הם עוזרים, וזה עדיין קשה. כשאת מלאה בפליטות/פיפי/לכלוך של פירות, קצת מחופפת אחרי יום שלם עם תינוק לבד זה חיוני שיהיה איתך מישהו מבוגר לדבר איתו וזה גם בריא וטוב לתינוק. תינוקות ממש רגועים כשאנשים מדברים לידם, אפילו לא משעשעים או מחזיקים דווקא, פשוט שומעים שיש "אקשן" ודיבורים בחדר. שלא לדב על זה שאת יכולה ללכת לעשות אחת ליום מקלחת בלי לדאוג שהוא יתעורר בלי שיהיה מישהו לידו. זה מפחיד בשבילם, הם רק יצאו מהרחם, נרדמו כי היו עייפים, ואז להתעורר לבד במיטה קרה, ולבכות ואף אחד לא בא. זה קורה מדי פעם כמובן, אבל כמה זה טוב כשאפשר שהוא יתעורר ויהיה/תהיה לידו מישהי/ו?

בכל מקרה, אם את רוצה להביא ילד לעולם, לדעתי כדאי לך לעשות את זה עם מישהו שיוכל לעזור לך ולתמוך בך מעשית, זה יבוא לעזרך

סטנגה Joe

New member
ממשיכים הלאה

אין טעם להישאר במקום כזה.
גם אין ממה להתייאש.
יש עוד 4 מיליארד גברים בעולם חוץ ממנו. טוב נו, בערך ...

למעלה