ביטל את החתונה.....

morgan15

New member
ביטל את החתונה.....

איך מתגברים על שברון לב?
איך ממשיכים הלאה כשמגלים שהבן זוג שלו היית אמורה להנשא ולהביא איתו ילדים ולהקים איתו משפחה בגד בך במשך שנים ממשיך לבגוד ורוצה להמשיך לבגוד?
החתונה הולכת להתבטל כמובן!
הוא עדיין רוצה שנשאר ביחד ונשעה ביחד ילדים.
אני כבר בת 39. מה לעשות ללכת עכשיו לבנק הזרע? או להוציא ממנו ילד ואז להפרד? ואם אוציא ממנו ילד זה יכבול אותי אליו לכל החיים!
האם כדאי לי להיות כבולה אליו לכל החיים?
עתיד לזוגיות הזאת אין וזה ברור לי. אבל לפעמים אני חושבת שאולי הוא ישתנה ויחליט שאני יותר חשובה לו מכל הסטוצים שלו. ברור לי שזאת אשליה....
לא רוצה להיות אומללה כל חיי ולא בא לי גם להיות לבד!!!
אוווףףףףף
למה החיים כאלה קשים!
מה אנחנו בסה"כ מבקשים.
מאיפה מוצאים את הכחות? איך אפשר להתגבר על שברון לב ובגידה כל כך קשה.....????
ואיפה הייתי כל השנים האלה??? בתרדמת?
למה כל כך מפחיד להיות לבד?
איך מתגברים על הפחדים שלנו?

קארניו

New member
אז מה מפריע לך יותר

הבגידה שגררה ביטול חתונה
או
השעון שמתקתק ורוצה ילד כאן ועכשיו
???

קודם כל תתמקדי ותעני על השאלה הזאת ורק אח"כ תתפזרי לכיוונים אחרים של פחדים והלקאה עצמית . ברגע שתהיה לך תשובה ברורה גם תצליחי (אני מקווה) לקבל החלטה ולהתנהל על פיה.

morgan15

New member
מה מפריע?

מה שמפריע לי יותר זאת הבגידה שהובילה לביטול החתונה.
ואיך ממשיכים מכאן והאם יש בכלל לאן ללכת?

קארניו

New member
ברור שיש מוצא (תמיד יש) ואת גם יודעת מה עלייך

לעשות גם מבלי שאגיד לך את הדברים בצורה מפורשת.
התשובה צריכה לבוא ממך ולא ממני.

Aski7

New member
הלוואי והיו

דרכים קלות.
ולצערי אין ולכן אין דרך להקל עלייך

בכל מקרה:
1. טעות טיפשית אפילו לקוות שישתנה, וגם אם נניח כן אז את לעד תזכרי את זה. לא מגיע לך יותר?
2. לא להביא ילדים ממנו בשום מצב!!! את לא תשתחררי נפשית מזה.
3. אמי ילדה בגיל 45 ילדה בריאה ולידה קלה כשהיא עצמה לא הכי בריאה שיש. אז יש לך זמן לדאוג לזרע מבנק הזרע.
4. לפני הכל היתי ממליצה על טיפול מול מטפל טוב, את עברת טראומה וטלטלה מאוד קשה ואת צריכה לפתור שם ולענות ע כל השאלות:
איפה היית כל השנים האלה,?
מה את עושה כעת?
איפה מוצאים כוחות?
איך לצמוח מכאן?
ועוד..

את מרגישה בתחתית וזה מעולה כי מכאן יש רק עליה!

אייבורי

New member
מבאס

אבל יש גיל שבו הלוקסוס להיות עם אגו יכול להוביל למחיר בלתי נסבל.
ככה זה המקרה שלך.
הזוגיות כנראה מתה אבל הרצון בילד קיים.
פרידה ממנו כרגע, יכולה להוביל למות החלום

אני חושב שכדאי לך לשקול ברצינות הבאת ילד לעולם עם הבחור
בידיעה שהזוגיות לא תחזיק מעמד ותפרדו
אבל לילד שיהיה לך (ושתאהבי) יהיה אבא בחייו וגם בכלכלתו.

זה הזמן להתרומם

כל השנים האלה היית עם אדם שלא עשה לך טוב,עכשיו את יודעת את זה בביטחון, עד כדי ביטול חתונה איתו.
זהו, תסגרי את הפרק הזה בסיפור חייך. תהיי נחושה והחלטית שאם עד היום לא צמחה לך שום טובה מהאדם הזה אז זה גם לא יקרה בהמשך וגם לא אם יהיו לכם ילדים משותפים.
אם יש לך תמיכה חברתית ומשפחתית מספיקה- תפני לבנק הזרע ותתחילי תהליך של הבאת ילד לעולם.

במקביל, תחפשי זוגיות. זה ממש לא סותר.
למה את חושבת שתהיי לבד? תהיי אופטימית, חזקה, עם אמונה בעצמך.
אחרי שיהיה לך ילד חיפוש הזוגיות לא יהיה עם שעון ביולוגי שמתקתק וגם הגברים לא יראו בך מישהי שרק רוצה ילדים, כי כבר יהיה לך אחד. אולי תבחרי להיות עם גבר שזה יהיה פרק ב' בחייו. לכי תדעי!

כלל ברזל שאל תוותרי עליו בשום מחיר- תבחרי להקיף את עצמך באנשים שמעצימים אותך ועושים אותך שמחה ורגועה.

סנורקה6

New member
אם הוא נראה לך

מבחינת תורם זרע ומפרנס ואבא עדיף שתעשי איתו ילד. אח"כ תפרדי ותחפשי את שאר הרצונות שלך
עדיף שיהיה לך ילד אם זה רצונך, ובטח שעדיף שיהיה לו גם אבא. שום דבר לא באמת יכבול אותך, אם כבר אז אותו.

קארניו

New member
וואלה? קודם עושים ואח"כ חושבים ?

זה בדיוק המתכון לצרות צרורות וזו חשיבה בלתי בוגרת בעליל.

קארניו

New member
סנורקה, אנא ממך , תתמקדי ותתרכזי

הבחורה מבולבלת ופגועה מהבגידה הרבה יותר מהרצון להיות אמא וזה מה שמעסיק אותה עכשיו . רק אימפולסיביים בלתי בוגרים וחסרי אחריות פותרים בעייה ע"י יצירת בעייה .
ולכן כל עוד היא מבולבלת עליה לעשות קודם כל סדר בחייה לפני שהיא מביאה ילד לעולמה המבולבל .

סנורקה6

New member
אימפולסיבי

זה לעשות משהו בלי לקחת בחשבון את התוצאות שלו. אני פירטתי בצורה הגיונית מאוד למה כן עדיף לה אם זה אכן הרצון שלה (אחרת למה שהיא תכניס את זה לשיחה, וגם את בעצמך הארת אאל"ט שכדאי שהיא תבחין אם הרצון שלה לילד הוא לא מה שעומד מאחוריי כל השאלה)

לא נשמע כ"כ מבולבל בעיני, נשמע שהיא פגועה ולא מוכנה לחיות בקשר כזה או להתחתן עם אדם כזה, ז"א- נשמע שהיא רוצה להפרד ויודעת את זה. עוד נשמע, שהיא רוצה להביא ילד.

קארניו

New member
מה שהגיוני לך לא חייב להיות הגיוני בעיניה

הבאת ילדים לעולם דורש חשיבה מושכלת ומתוכננת היטב ולא מתוך סערה רגשית ובלבול .לפעול על פי דחף זו אימפולסיביות בעיניי והשיקולים שמנית מעידים על ילדותיות חסרת אחריות ושאינם תואמים את המצב בו היא נמצאת.

סנורקה6

New member
תראי

היא בת 39, העיצה לתת לה לחכות עם זה בשלב הזה היא לפחות חסרת אחריות כמו העיצה לעשות את זה עכשיו.
היא לא תארה אם המצב שלה מאפשר כרגע הבאת ילד לעולם או לא, אבל עצם זה שהיא שוקלת לפנות לבנק הזרע מראה שהיא לוקחת בחשבון אפשרות להיות חד-הורית בין כה. הרבה יותר הגיוני ומושכל להביא ילד מגבר שמעוניין להיות לו לאב אם ככה זה אצלם.

shirael

New member
זו הגישה

שהביאה אותך למצב הקשה שאת נמצאת בו היום (למי שזוכר את השרשור המדכדך מלפני זמן קצר). למה את מנסה להפיץ אותה?

סנורקה6

New member
אה.

להתחיל טיפולי פוריות בגיל 45 כדי להביא ילד מבנק הזרע זו גישה הרבה יותר בונה והגיונית, אפילו שהיא יודעת שהיא רוצה ילד עכשיו. בלי קשר לחתונה, אחרת לא הייתה מעלה את עניין הגיל ובנק הזרע

"עדיף שיהיה לך ילד.. עדיף שיהיה לו אבא..."

חמודה, זה לא משחק של ברבי וקן. זה החיים האמיתיים!
שום דבר לא באמת יכבול אותך???
את אמיתית?
עצוב מאוד שמישהי עם גישה כל כך לא בוגרת, כל כך לא אחראית משמשת כאמא ועוד נותנת עיצות.
מילא היית מייעצת הפוך ממה שחווית בחייך, זה היה מלמד שאולי למדת משהו ממה שעברת בחייך.
אבל את באה ומייעצת לה לבחור בדרך בה את בחרת ובגללה פתחת לא מזמן שרשור שהיה בעיני מזעזע בכל קנה מידה!

מאחלת לך התפכחות מהירה ומי יתן ותראי את האור ומי יתן ותבחיני בו

סנורקה6

New member
אם אני לא בוגרת את חיה בללהלנד

את לא המלצת לה ללכת לעשות ילד מבנק הזרע? תגידי, את רצינית? אם יש לה תמיכה חברתית ומשפחתית? מה נראה לך? שזה מסתפק בזה?
מבחינת הילד מן הסתם טוב שלפחות תהיה לו הזהות של אבא שלו אפילו אם הוא לא תורם לו בכלום
ומבחינתה בוודאי שהרבה יותר טוב להביא ילד מגבר קיים, עם אפשרות לקחת אחריות ולפרנס, בטח ובטח אם הוא מעוניין בזה גם. מה ההבדל מבחינת הפניות שלה לקשר אם היא גרושה/יש לה ילד מגבר שהייתה איתו בקשר לבין אם היא אם חד הורית מבנק הזרע? להיפך, לפחות במקרה הזה יש מצב שיהיה מישהו שיחלוק איתה בקושי בין אם כלכלי או אחר

סנורקה6

New member
תגידי

החיים שלך פיקניק ושושנים?
ורק בגלל זה את מרשה לעצמך להביע דיעה?

העיצה ש-ל-י לא בוגרת?! "לכי לעשות ילד מבנק הזרע" איפה את חיה? זה הרבה יותר קשה מעשות ילד עם גבר שאת לא מתכננת להיות איתו במערכת יחסים, לא השכלת להבין לבד? מי יגדל אותו איתה? אמא שלה? היא בת 39, תהיי מציאותית לשנייה אחת. א-ת, גבירתי, מדברת כאילו האגו הפצועהוא שיקול הרבה יותר חשוב מהרצון הכנה שלה להיות אמא.
ונניח והיא כמו שאת מציעה לה, יוצאת לא פראיירית וזורקת אותו לאלף עזאזלים ועושה ילד מבנק הזרע ואז (במידה והכל הולך חלק) אחרי שנתיים, עם תינוק בן שנה שהיא מגדלת ל-ב-ד-ה, מתחילה לסקור את השוק בדרך לזוגיות חדשה.

תראי, עולה מהדברים שלה שהיא זו שרוצה לפרק את החלבילה ולא הוא, אז גם סביר שאם היא תציע לו רק להביא ביחד ילד בלי להמשיך לזוגיות יש מצב שהוא ירצה מאוד. למה לא להביא לעולם ילד עם אבא שרוצה אותו וידאג לו? רק על הפרינציפ? א-ת הזויה ולא בוגרת, תביני!

איציק911

New member
סנורקה6 יותר חכמה ובוגרת,שכנעת אותי

סנורקה זאת שהתווכחה איתך היא ילדותית

למעלה