ביטלתי את הבחינה

אלוׁנית

New member
ביטלתי את הבחינה

הלב שלי דופק על 380.. מי ישמע מה עשיתי.. לא יודעת, לא מרגישה מוכנה. מעדיפה לעשות את זה פעם אחת, אבל כמו שצריך.. מישהו יודע מתי הבחינה הבאה? ומתי מתחילים הקורסים שלה?

אל תבטלי!!!!!!

את לא מבינה שבדיוק אותו לחץ יצטבר לך כבר לפעם הבאה?!? יש לך את כל הידע בראש וכשתגשי אולי תהיי קצת לחוצה בהתחלה אבל אחרי זה זה יעבור. לדחות מועד זו הטעות הכי נוראית!!! אני לא מאמין שאת מתכוונת לעשות את זה

אלוׁנית

New member
זה לא עניין

של לחץ, פשוט לא מרגישה מוכנה. לא עשיתי כלום על מנת ללמוד לבחינה הקרובה. לא שיננתי מילים, לא למדתי את החוקים במתמטיקה, לא העמדתי את עצמי בזמנים, בקיצור לא עשיתי כלום. אני רוצה להתקבל למתמטיקה ומדעי המחשב בבן גוריון. הם דורשים שם 700 בפסיכו', מה הסיכויים שלי להוציא ציון כזה עכשיו? אז חשבתי, במקום לבזבז שנה נוספת, להבחן ביולי ולנסות להתקבל למסלול שנפתח בפברואר. כששאלתי בפורום של בתיה שנהר, מכון לייעוץ והכוונה שעונה על שאלות בקשר ללימודים גבוהים, בנענע, כתבו לי שיש מסלול כזה, שמתחיל בפברואר. כשהתקשרתי לאוני', לעומתם, טוענים כי לא ידוע להם על שום מסלול שנפתח בפברואר... אם אני אצליח לקבל תשובה ברורה, אני אחליט בהתאם לה. אם לא, נראה לי שאגש בכל זאת.. אוף, רוצה חופש.

zimik

New member
זהירות!!!

אני לא רוצה לזלזל חלילה באף אדם מקצוע, אני בטוחה ששנהר מתאמצת מאוד להביא את כל המידע לשואלים בפורום שלה, אבל כבר יצא לי מספר פעמים לראות שם תשובות לא מדויקות, לא ענייניות, מעורפלות וכו'. מה שנכון זה מה שאומרים לך באוני' בלבד. זה גם מאוד הגיוני שלא נפתח מסלול כזה בפברואר. בפברואר לא נפתחים כל החוגים, בד"כ נפתחים חוגים לא הכי מבוקשים שלא התמלאו במועד הרגיל. מועד אפריל הוא המועד האחרון לשנת הלימודים הבאה, אז אין לך מה להפסיד!!! (כי אם תחכי עכשיו ותגשי ביולי- זה כבר לא יהיה תקף לשנה הבאה) תגשי, מקסימום תקבלי ציון מזעזע ותעשי עוד פעם. אם יש מידע שאת רוצה לברר כדאי לך לגשת לפורום יעוץ ללימודים בוואלה או פורום תכנון קריירה בתפוז.

אלוׁנית

New member
לקחתי לתשומת ליבי

מאוחר מידי לבדוק מה באמת קורה שם ואם נפתח מסלול כזה בפברואר, למרות שבהסתמך על מה שאמרת, צריך להפתח, כי המסלול הנ"ל לא ממש מבוקש. גם כי הוא נחשב קשה יחסית וגם כי מעטים אלו שאוהבים את המתמטיקה. בכל אופן, כשניסיתי לשאול במדור הרישום באוני', ענתה לי מישהי לא איכפתית בעליל שענתה לי: "פברואר?! לא מכירה דבר כזה" כאילו שגיליתי את אמריקה על קיומו של החודש בכלל. אני אגש, באין ברירה. תודה

למעלה