ביטלו את סאמרלנד.

A n g e l u s

New member
ביטלו את סאמרלנד. ../images/Emo44.gif

אימאשלהם. >_< The WB NEW COMEDIES (1): "misconceptions"* NEW DRAMAS (4): "just legal" "pepper dennis"* "related" "supernatural" RETURNING SERIES (9): "blue collar tv" "charmed" "everwood" "gilmore girls" "living with fran" "one tree hill" "reba"* "seventh heaven" "smallville" NOT RETURNING (8): "big man on campus" "drew carey's green screen" "grounded for life" "high school reunion" "jack & bobby" "mountain, the" "starlet, the" "summerland" STILL TBA (2): "steve harvey's big time" "what i like about you"

יש סיכוי שזה לא נכון

בגלל שאני בפורום מכושפות אני יודע שזה רק שמעות מחר הם יגיעו להחלטה יש סיכוי גדול שזה נכון

A n g e l u s

New member
מה הקשר?! ../images/Emo44.gif

ביטלו זה ביטלו, ה- WB כבר פירסמו את הרשימה שלהם, תעשי לי טובה את ופורום מכושפות שלך.

STA1

New member
חבל..אבל תמיד יש סיכוי שזה יחזור כי

הסידרה מירוץ לאתמול לא חוזרת בעונה שלישית אבל בפעם הקודמת עברה איזה שנה וחצי עד שהתחילה העונה השנייה!!כך שיש סיכוי שלסאמרלנד תהיה עונה שלישית..למרות שאולי אנשים יחשבו שאני רשע אבל הפרקים האחרונים של סאמרלנד היו די משעממים...ולא שווים צפייה חוזרת..ולעומת זאת פרקים אחרים של העונה הראשונה היו ממש טובים שאהבתי לצפות בהם שוב ושוב כמו פרק 7 בעונה הראשונה שאני אהבתי..למי שלא זוכר אז זה היה הפרק ששרה וג'סי הזדיינו בפעם הראשונה..סליחה על ההזדיינו אבל הייתי חייב לכתוב את זה..חח..רשע שכמוניי..או סוטה שכמוניי..חחח..

STA1

New member
כנראה שלא ביטלו את סאמרלנד או שכן

אז תיכנסו לקישור ותקראו ואולי שלא ביטלו את סאמרלנדד

Alias4Ever

New member
אמממממ

"Summerland" will move to Tuesdays at 9:00/8:00c beginning June 7 for the remainder of its second season episodes זה אומר שמעבירים אותה ליום שלישי...ב- 7.6 (הממ זה לא עוד הרבה זמן) כדי לשדר את מה שנשאר מהעונה השנייה אבל בכל זאת ביטלו אותה..פשוט משדרים את הפרקים שנשארו להם....

STA1

New member
אז מה זה אומר רחלושש?.

While "Stick" is not expected to be renewed for the 2005-06 season, "Summerland" is understood to still be in the running to return next season.

Alias4Ever

New member
הממממ

אוקיי..לזה לא שמתי לב.. אבל...כתוב שהם לא מחזירים אותה..אז מה הם לא יכולים להיות החלטיים

STA1

New member
כנראה שלא!!דפקטיםםם!!!אבל מזל שזה

לפחות בסימן שאלה!!!אני אפרק להם את האמאמאמאמא של הWB..אבל לפחות הם לא ביטלו את גילמור ומכושפות..זה הציל אותי מאי שפיות לטווח ארוךך..חח.

STA1

New member
נו?.זה מה שאמרתי..התכוונתי לעונה 1

ואז רצו להפסיק אבל אז החזירו את זה לעונה 2...

למעלה