ביטח צלילה

דקר

New member
ביטח צלילה

בעוד כחודש יפוג תוקף הביטוח שלי ,ואני מתלבט איזה ביטוח לעשות? בתערוכת מרינספורטנתנו הצעה של 125,000 שח.בהתאחדות 100.000 שח בדאן. במועדון מסוים עובדים עם הפניקס שהסוכן שלו למרבה הפליאה מייצג את? -דאן.חברים יקרים,מה עושים?אפילו באותיות הקטנות הם משחקים באותם המילים רק בניסוחים שונים. מעונין לשמוע דעות.

אילוניק

New member
דקר יקר על מנת

לבטח בסך הכל את עצמך לא היה מן הראוי שתבקש מכל אחד פוליסה ותקרא מה כל אחד מציע לך הרי הממליץ בחר בטוב לו וזה לא אומר שזה טוב לך חוץ מזה כבר היו כאן המון שירשורים ודיונים על ביטוח חפס וראה קבל טיפ קטן אם אתה דייג תעשה ביטוח אצל שי רוט הוא המנכל והוא גם יסביר לך למה אילוניק היפה IHB

ניב ד

New member
הביטוח המומלץ כיום לדעתי

הוא הביטוח של דאן שכרגע נמכר דרך ההתאחדות. גם ביטוח בינלאומי של איגוד העוסק בצלילה ובטיחות צלילה, גם סוכן שאפשר לסמוך עליו (אני מקווה...) וגם כיסוי טוב. מבחינת פוליסה - כל הפוליסות כמעט אותו דבר וההבדלים וההפרשים מזעריים.

אבי ע

New member
יש כמה יתרונות לביטוח דרך ההתאחדות

הביטוח של דאן נחשב טוב, וכיוון שהאיש של דאן (שי רוט) משתתף קבוע בפורום יש לך גם כתובת זמינה וידידותית לכל שאלה. בנוסף, למי שעדיין לא התייאש מההתאחדות, זה גם שיקול.

ביטוח

גם ההתאחדות מבטחת היום דרך דן כך שזה לא משנה אם תפנה ישר לשי רוט או להתאחדות יתכן ושי יציע דסברים נוספים פרט לביטוח הסטנדרתי של התאחדות בהצלחה בשנהם

למעלה