ביטחון..
איזו מן מילה זו.. סלחו לי שאני לא מתייחסת למסרים תחתיי, יש משהו שאני חייבת לפרוק, שבוע שעבר הבחנתי בגוש בשד, התכחשתי מעט, אני מאוד רגישה בכל מה שקשור לחזי, הוא קטן, בהחלט לא מקור גאווה משהו. לאחר ביקור אצל אחות ובדיקה אצל רופא, הוחלט ללכת לכירוג, לקחתי איתי את אימי, חשבתי שיהיה טוב שהיא תהיה עימי הפתעתי את עצמי, כשהכירוג אמר לי להוריד חולצה וחזיה עשיתי זאת, בלי לשאול אם אני יכולה להישאר עם חולצה ולקבן איזה משהו בלי להחשף לגמרי. נשכבתי על המיטה, ולפתע הטלפון בחדר ציצל והכירוג הלך לענות. אמא שלי נכנסה למתחם בו המיטה, והסתכלה לי על החזה והתחילה לצחוק, ולחקור אותו. ואני..כבר ראיתי כמה צעדים קדימה, ובכדי לדחות את הבכי לאחרי שאצא מהחדר ביקשתי ממנה להפסיק, אבל לא..היא המשיכה. לאחר שסיים הכירוג לבדוק אותי..כמה רגעים שעבורי היו סיוט.. ישבנו שתינו ליד השולחן שלו, קיבלנו הפניה לרנטגן.. ואיך שיצאנו מהמשרד התחלתי לבכות..כבר ראיתי בראשי איך שהראשון מולו אוריד חולצה יצחק עלי..או שיהיה איתי ואחר"כ אהפוך לשיחת יום שישי עם החבר'ה, "השדיים העקומים של זאתי..נו..איך קוראים לה". פתאום הלכתי ברחוב והרגשתי כלכך מכוערת..כמו תמיד אבל ברמה כלכך גבוהה. אמא שלי לא הרגישה נעים, הסברתי לה שזה מאוד פוגע, זאת לאור העובדה שהיא יודעת שהחזה הוא נושא מאוד רגיש אצלי ובכל זאת.. היא הציעה ללכת לשתות קפה, כדי שלא תהיה אווירה עויינת בין שתינו עניתי בחיוב, התיישבנו והיא המשיכה להביט בי, המשכתי לבכות.. אתם יודעים.. לפני שנתיים הייתי 70 קילו פחות או יותר. החלטתי לשנות, ירדתי 15 קילו. חשבתי שברגע שאני ארד הכל יהיה ורוד יותר, כמו שתמיד אמרו לי. אני ארגיש קלילה, אני אקבל את עצמי, נהדר ממש.. מהרגע שירדתי הבנתי שאת הדברים שאותם לעולם לא אוכל לשנות בי, אותם אני לא יכולה לסבול באמת, אם זה מבנה גוף, אם זה יופי.. מה שהמשקל עודף נתן לי, זה את הביטחון שברגע שאני ארד אני אראה טוב. ועכשיו כשהוא אינו, אין לי ביטחון..ולו הקטן ביותר. כמעט כל בחורה שהולכת ברחוב נראית לי כלכך יפה, הלוואי שהיה לי קצת מהיופי..אני שומעת על כל מיני בחורות שלי נראות מושלמות שאם נשברה להן הציפורן הן לא יצאו מהבית, אני כלכך מקנאה בהן..גוף מושלם פנים מושלמות..הייתי נותנת הרבה בשביל קצת..משהו אחד שאני ארגיש שלמה איתו, אפילו קטן..ואני לא מוצאת.. אני לא יודעת..אני מנסה להבין מה החוסר ביטחון הזה משרת אצלי, למה היה לי כלכך נוח להפגע מאמא שלי..שבטוח לא היתה לה כל כוונה לפגוע. למה אני מכניסה את עצמי שוב ושוב למקום הפגיע הזה, למה אני מתעסקת בשטחיות הזו כשבעצם אני חושבת שאני דיי עמוקה.. למה ולמה ולמה.. תודה לכל מי שקרא עד הסוף..כן יירבו.. ואני מתנצלת מראש על האורך..