ביטחון עצמי

קרין 17

New member
ביטחון עצמי

יש לי חבר אוהב כבר 3 שנים יש לי חברות ואני ניראית טוב אבל רוב הזמן אני מרגישה חוסר ביטחון עצמי שלא יודעת מימה נובע לפעמים שאני וחברות שלי מבלות ביחד הם בקושי פונות אלי ונימאס לי כל הזמן לנסות להכניס את עצמי לשיחה או לעינינים כי אני תמיד עושה את זה ואני חושבת שאים הם חברות שלי הם אמורות להשים לב אליי ואולי זה הסיבה לחוסר ביטחון עצמי ומה אני עושה אים זה?

אני חושבת שאת צריכה

להתחיל לקרוא ספרים. זה ישפר לך את כושר הביטוי, יעשיר את אישיותך ובסופו של דבר גם הביטחון העצמי שלך יגדל.

דווקא ודווקא ספרים!

מה אתה מציע כתחליף? אולי צפיה בטלנובלות? עיתון לאשה? ישיבה בבתי קפה? הליכה למועדונים? רכילות עם חברים? לא היצעתי את זה סתם אלא לאחר עיון מדוקדק בהודעתה.

מצדיקה את המטמטמת

ספרים פותחים מרחבים ונותנים חופש לדמיון כשהדמיון עובד יש יותר עושר במחשבה בשפה ובכלל בהבנה לא טלויזיה או מדיה אחרת ספרים כמו פעם!

Holden is ME

New member
מצדיק את המצדיקה

כמובן שתלוי איזה ספרים לא נראה לי שלקרא את 'שושלת' בספר יעזור במשהו אבל - catcher in the rye, 1984, to kill a mockingbird, Fahrenheit 451 וכאלה בהחלט כן

קרין 17

New member
לא חשבתי על זה.

תודה נשמות אני באמת מרגישה יותר טוב שאני מודעת לפחות לדרך אחת שאני יכולה לשפר את הביטחון ולהעלות לי את הדימוי העצמי שלפעמים כולכך מדכא אותי וגורם לי להרגיש לא שווה או שאני לא מספיק טובה אים יש לכם עוד דרכים ורעיונות אני אשמח לקבל..תודה,קרין.

Holden is ME

New member
מה?????????????????????../images/Emo46.gif

זה אחד הספרים הכי מדהימים שקיימים זה כמו להגיד לה לוותר על מים!!!

יוליסס של ג'ימס ג'ויס

הוא הספר שעומד בראש רשימת הספרים הטובים והנחשבים ביותר של המאה אבל בכ"ז לא הייתי ממליץ עלין. הייתי מוסיף לרשימתך את החטא ועונשו של דוסטויבסקי, המשפט של קפקא, כמעיין המתגבר של איין ראנד, 1984 וחוות החיות של אורוול. יש עוד כמובן, אבל זה מספיק בשביל התחלה.

Holden is ME

New member
אהם . . . צריך להשלים קצת חומר

1984 נרשם חוות החיות - כמובן!!! צריך להיות ראשון

קרין 17

New member
עוד דברים

תודה על העצות שאתם נותנים לי באמת זה גורם לי להרגיש טוב יותר אים יש לכם עוד דרכים שלא קשורים לקריאת ספרים אני אשמח לשמוע(ואני קוראת ספרים...)

משהו נחמד על ביטחון עצמי

לי אישית זה מאוד עזר סוד ההצלחה

למעלה