ביטול עיסקה

davids29

New member
ביטול עיסקה

שלום קניתי מוצר אך לאחר כמה ימים המוכר הגיש בקשה לביטול העיסקה אחרי ששילמתי, ואני הסכמתי. איך אני אקבל את הכסף ששולם בפייפל? מה אני צריך לעשות? תודה

davids29

New member
הוא כתב לי שהוא הגיש בקשה להחזר מפייפל

כמה זמן אני צריך לראות את הכסף בפייפל?

noam weissman

New member
החזר כספי..

אולי לא הבנת אותו או שהוא משחק איתך... מוכר לא צריך לבקש שום דבר... לתת החזר חלקי או מלא לוקח גג 2 דקות.. נכנסים למנוי בפיפאל... מחפשים את התשלום... נכנסים לדף התשלום ... יורדים לתחתית הדף ושם יש לינק ליצירת החזר. מועברים לדף אחר ומשם עוד כמה קליקים וזהו... ההחזר יגיע לחשבון של מי ששילם תוך כמה דקות ולא יותר... שום בקשה ושום בטיח !!!!!!!!!!!!!!!!!

davids29

New member
הוא כבר שלח לי כמה מיילים שההחזר בתהליך

ושזה לוקח ים יומיים

noam weissman

New member
יומיים על מה בדיוק ?

שמע... אם הוא סוחר גדול עם אלפי ליסטים ויש לו מערכת של הנהלת חשבונות ואנשים שעובדים אצלו וכו אולי יש הצדקה ליומיים ?? אם הוא מוכר עם כמה מאות פידבקים ולא נראה גדול אין שום סיבה לא לתת החזר מיידי ...

davids29

New member
אז הוא מנסה להיתחמק

אני מקווה שפייפל יחזיר לי את ה- 450 דולר ששילמתי ושהוא לא יצליח לסבן אותם

ozitex

New member
תשמע

"נפלת" על "מוכר"...הוא מוכר לך לוקשים וסיפורים וכולו סיפורי מעשיות והמצאות... בוא הנה.. אולי הוא טורקי?..
מוכר רציני מבצע החזר מיידי והדבר בא לדיי ביטוי באופן מיידי בחשבון שלך.

davids29

New member
הוא אמרקאי

עם 160 פידבקים חיוביים בלבד. מה זה אומר: Documentation received from seller זה נמצא בפעולות של התיק וזה נשלח למוכר מה בידיוק נשלח למוכר?

ozitex

New member
זה אומר

שהמוכר הגיש במסגרת התקשורת ביניכם בקשה כלשהי, ככל הנראה הכוונה היא לבקשת הביטול שהוא שלח אליך.

davids29

New member
עוד משהו קטן

המוכר שלח לי מייל שאומר שהחשבון שלא מגבל והוא לא יכול לעשות REFUND אילה רק פייפל, זה נכון?

noam weissman

New member
אוקי זה נשמע אחרת כבר..

יכול להיות שהקרדיט שלו עם פיפאל לא משהו והם שמו הולד על הכסף שלך... במצב כזה יכול להיות שבאמת הוא לא יכול לתת זיכוי .. לא חשבתי על זה ככה... בכל מקרה זה לא נשמע טוב... בד"כ פיפאל שמים הולד כשזה מוכר חדש או שיש להם חשד לסכנה שיברח עם הכסף... חכה בסבלנות.

davids29

New member
סוף סוף קיבלתי את הכסף והתיק ניסגר, תודה ../images/Emo13.gif

למעלה