ביטול סבב

בר 84

New member
ביטול סבב

התלבטתי הרבה הזמן אם לרשום או לא אבל אני מרגישה שהתחושות והרגשות מציפות אותי.
התחלנו סבב לדש אחרי הפסקה של כחודש.
הרופא העלה לי מעט את המינון על מנת ליצור יותר ביציות .
אז הסבב התחיל טוב הרבה זקיקים והורמונים שהתחילו לעלות בהתאם.
התחלנו עם גונל 125 ל3 ימים ולאחריו גונל 50 .
היו כ 30 זקיקים , לאחר שהגיעו לגודל מסויים של כ14 ממ הונחתי להתחיל ביחד עם הגונל 50 לקחת צטרוטייד ומשם התחילה הבעיה..
מהרגע שהתחלתי לקחת צטרוטייד ההורמונים התחילו לרדת , בשלב מסויים הזקיקים הפסיקו לגדול ושוב ההורמונים צנחו עוד... גם אחרי שניסינו להקטין את המינון של הצטרוטייד לחצי למספר ימים.
הרופא שלי המחה אותי להפסיק את הסבב, אמר שזאת תגובה שקוראת הרבה פעמים לפוליצסטיות , שהצטרוטייד מדכא את התגובה של השחלות ...
ההחלטה הזאת פשוט השאירה אותי בדיכאון מולחט, לא מבינה איך זה קרה ( מעולם לא קרה קודם) האם זה אומר משהו על השחלות שלי/ הגוף שלי?! לא יודעת כבר אילו תסריטים להכניס לעצמי למוח ...
והמחשבה גם ששבועיים כמעט של הזרקות היתה פשוט לחינם, סתם נדקרתי פעם אחר פעם בלי שום תוצאה ( אפילו לא הגעתי למצב שזה שלילי פשוט סתם כלום, נאדה)...
מרגישה שהייתי חייבת לשתף במקום שכנראה רק פה יבינו...
מתנצלת על החפירה

nr1000

New member
את בטוחה שזה בגלל הצטרוטייד?

גם לי בשאיבה הראשונה היה פתאום צניחה בE2 והזקיקים הפסיקו לגדול לכמה ימים, אבל כל הזמן ייחסתי את זה להקטנת המינון של הגונל/מונופור. אני לא מהמבינות כ"כ כי אני יחסית חדשה בעולם הזה. אבל נשמע לי יותר הגיוני שזה הורדת מינון הזריקות ולאו דווקא הצטרוטייד.
מקווה שחודש הבא יהיה ה-חודש שלך!

בר 84

New member
לפי

ההשפעה של הצטרוטייד היא גם כמדכא וזאת שיכולה לגרום כתוצאה מכך לצניחת הורמונים, ככה גם הבנתי מהרופא.
אבל האמת שהסיבה לא באמת חשובה התוצאה היא פשוט אכזבה מטורפת שהנה התפספס לו עוד חודש ...
האם גם אצלך הטיפול הופסק? את פוליצסטית גם?

nr1000

New member
אני גם פוליציסטית...

אבל הטיפול לא הופסק, אחרי שזה קרה והE2 צנח, הרופא העלה למינון כפול מהמינון הראשוני לאיזה יומיים-שלושה, הE2 עלה חזרה והזקיקים שוב גדלו.
מה שכן, שאבו 8 והפרו רק 3, מה שלא היית מצפה מפוליציסטית בגילי עם זרע תקין. כנראה שהצניחה פגעה באיכות הביציות...
בכל מקרה זה לא באמת משנה כי הריון לא יצא מזה :)
&nbsp

בר 84

New member
הדברים הללו כ״כ מאכזבים ומתסכלים

והכי מרגיז שהם לא בשליטתך...

acka

New member
איזה תסכול

קראתי אותך וישר הבנתי שאת פוליציסטית.
ככה זה - או שיותר מדי או כלום.
מכירה מנסיון אישי כמה קשה להגיע למינון המדויק, אבל לפחות ברגע שמוצאים אותו יש בד"כ כמות מכובדת של עוברים יפים וההריון מגיע מהר.
אצלי נגיד עבר יותר טוב מינונים קטנים, לא יותר מ100 לאורך יותר זמן ומצד שני ממש עזר לי כשנתנו לי לובריס יחד עם הפיוריגון במקום מנופור.
זה אפשר לרופא משחק יותר מדויק עם יחסי LH/FSH.
דרך אגב גונאל אני א יכולה לקחת. יש עשה לי בעיות.
כמו שאת מבינה - סבלנות ואורך רוח.
מאחלת לך תוצאה מוצלחת כמו שלי.

בר 84

New member
תודה

האמת שגם אצלי בד״כ הצלחנו עם מינונים נמוכים, זה הטיפול השני שהתחלתי אחרי לידה ( לפני הלידה עברנו 3 טיפולי הפריה ובאמת הטיפול שהצליח הוא זה עם המינון הנמוך- הייתי מינון של גונל 37 בערך) ובטיפול האחרון שעשינו אחרי הלידה הגוף פתאום פחות הגיב באופן יחסי, טופלתי בגונל 75 3 ימים ואחכ עוד כ5 ימיםמשל גונל 50, נשאבו 4 ביציות וגם היו 4 עוברים שלערי לא שרדו והטיפול לא הניב הריון. הפעם הרופא רצה שנגיע לקצת יותר ביציות ולכן התחיל בגונל 125 גם 3 ימים ואז הוריד ל50 ובאמת התפתחו הרבה זקיקים , קצת יותר מ30 אבל כמו שאמרתי ההורמונים שלי החליטו ללכת לישון...:( וכל הציפייה פשוט התנפצה..
אם מותר לשאול, למה את לא יכולה לקחת גונאל?

acka

New member
גונאל

אצלי גונאל או לא מייצר כלום או אוטומטית ריבוי זקיקים בלתי נשלט.
עם פיוריגון דווקא הצליחו לייצר כמויות יותר הגיוניות.
&nbsp
וגם אצלי, הטיפול הראשון לילד שני היה עולם אחר לחלוטין מבחינת התגובה.
כנראה שהגוף משתנה. למעשה כל הריון שינה לי משהו. אחד ההריונות, אף על פי שהיה קצר במיוחד, הצליח לגרום לביוץ שלי להופיע.

למעלה