ביטול כרטיס אשראי האם הדרך היחידה לבטל כרטיס אשראי קיים היא באמצעות הגעה פיזית לבנק?
א ארטיק לימון New member 30/12/13 #1 ביטול כרטיס אשראי האם הדרך היחידה לבטל כרטיס אשראי קיים היא באמצעות הגעה פיזית לבנק?
ר רז 1978 New member 30/12/13 #4 הגעה פיזית לבנק מיותרת לחלוטין ותגרום לך לבזבז מיותר מאד הדרך הפשוטה ביותר כפי שכבר נאמר בתגובות שלפניי היא להרים טלפון לחברת האשראי ולבקש לבטל את הכרטיס
הגעה פיזית לבנק מיותרת לחלוטין ותגרום לך לבזבז מיותר מאד הדרך הפשוטה ביותר כפי שכבר נאמר בתגובות שלפניי היא להרים טלפון לחברת האשראי ולבקש לבטל את הכרטיס
א ארטיק לימון New member 31/12/13 #5 התקשרתי ואמרו לי שאני צריכה להגיע לבנק כדי לבטל. אמרתי לנציגה שהכרטיס שלהם, למה שאני לא אוכל לבטל דרכם? היא ענתה לי שהזמנתי דרך הבנק לכן אני צריכה להגיע לבנק כדי לבטל.
התקשרתי ואמרו לי שאני צריכה להגיע לבנק כדי לבטל. אמרתי לנציגה שהכרטיס שלהם, למה שאני לא אוכל לבטל דרכם? היא ענתה לי שהזמנתי דרך הבנק לכן אני צריכה להגיע לבנק כדי לבטל.
א אבא של הגוזל New member 31/12/13 #7 אז פשוט תגידי שאיבדת אותו מוקד חירום 03-6364400 ושלא ינפיקו לך חדש