יש הבדל גדול במעמדות בחברה שלנו. ../images/Emo10.gif
ומה שכתבת כאן נכון אך ורק לאותו מגזר עליון שבו הנשים בוחרות להיות קרייריסטיות! אני מתריעה וחוששת מה יעלה בגורלן של נשים ממגזרים חלשים, נשים שאין להן כסף לקחת עורכי דין טובים , כאלה שמולן עומד גבר אלים מילולית או פיזית, עם כסף או קשרים,שרק רוצה מלחמה- ואז נוצר מילכוד. כמובן שלאנשים מהמעמד הגבוה, לאנשים "נאורים" החוק יכול להועיל. אבל רק לידיעה- גם היום קיימת אפשרות להורים לקבוע חזקה משותפת, גם כשהילדים בגיל הרך, ויש לי חברה שעשתה זאת, בניגוד לדעות הפסיכולוגים ועורכי הדין, כי הם יצרו אולי תקדים. אבל אם ההורים מתעקשים אז בית המשפט מקבל את דעתם, ולכן- אין סיבה לשנות את החוק הקיים! בית המשפט אולי לא יסכים לתת חזקה בלעדית לאב, ובצדק לדעתי, לילדים בגיל הרך, ושינוי החוק מוביל לכך! גם מילים יפות וניסוחים בהירים לא ישנו את דעתי! היום מנסים הגברים "להוכיח " שהאם או זונה, או משתמשת, או משוגעת, על מנת להשיג חזקה על הילדים. ומי שבודק את הדברים, מאמין לגברים,בדרך כלל, במיוחד אם הם בעלי מעמד ותפקיד. כך שקודם כל שיחוקקו חוק שמבטל את הסעיפים הללו, כדי שהגברים לא יעשו מהאמהות של ילדיהם -בכוח -בלתי ראויות, ואז כשבאמת נראה שפנינו לשיוויון ולטובת הילדים- תהיה הדרך פתוחה לשינוי, ולא יגרמו עוד נזקים! אני מוכנה ומסכימה למשמורת משותפת בגיל הרך, אבל לא לביטול החזקה לאם! במצב של משמורת משותפת יש לשני הצדדים הזדמנות שווה לנהל קריירה! אילו באמת האמנתם בהורות שווה- הייתם נלחמים על משמורת משותפת ולא על ביטול חזקת הגיל הרך! וכל מקרה לגופו! ולעניין האלימות- אין לגברים מונופול על אלימות, אבל יש יותר גברים אלימים מנשים- זה כנראה בגנים בכל זאת. הורות היא דבר נרכש, אבל אצל האם זה גם דבר אינסנקטיבי בדרך כלל. יש גברים שגם אצלהם זה כך. חברה שיוויונית? אנחנו רחוקים מאד!