ביטול הופעות

kiticat

New member
ביטול הופעות

מסתבר שאותה הופעה שבוטלה ברו'צסטר, לא הייתה היחידה. פשוט יורד המון שלג ולינקין פארק החליטו ששלג לא מתמזגים היטב......

Cupid In Hell

New member
בעסה

חבבלללל http://planet.nana.co.il/elran89/guitarist.gif כנסו ללינק חחח זה אייקון מגניףף זה בראד מנגן בגיטרה!!

iRoNBaLLz

New member
אני מזמין אותם לארץ ישראל

אין שם שלג בכלל ויש מזג אויר חמים שזה דיי בריא למיתריי קול של צסטר שלנו..... אני חושב שגם אתם רוצה שהם יבואו לארץ ישראל נכון???

Cupid In Hell

New member
..

"רוצים*" בטח שרוצים אני יארח להם חברה....!! ניקח אותם לבריכה המזוהמת ברמלה נעשה להם סיבוב באילת ואז לת"א ואז תהיה הופעה...

kiticat

New member
ואם הם רוצים

לחסוך כמה דולרים בלינה אני מוכנה לפתוח את הספפה שלי לג'ו. מישהו מוכן לתפוס את מייק, צ'סטר, רוב, בראד, ופוניקס במיטות האורחים שלו? שג'ו יזהר... אני מסוגלת לאנוס אותו ....

Cupid In Hell

New member
אני

יש לי חדר גדול הם יכולים לבוא יש לי 3 מיטות נפתחות אני ישן עם בראד! חחחח (חחחחח נשמע כמו בת חרמנית)

coka

New member
אם אף אחת/אחד לא התנדב/ה.....

אני לוקחת את צ'סטר
ומי צריך ספה נפתחת או חדר אורחים, שיבוא למיטה וחצי שלי וזהו.. אפשר גם לוותר על פורמליות, שישאיר את הפיז'מה ליד המיטה
ואם הוא רוצה להישאר נאמן לסמנתה (אוף אוף אוף) גם רוב יהיה סבבה.. שילמד אותי כמה טכניקות על התופים... אהמ אהמ.... כן....

../images/Emo7.gifיפה יפה

פשששששששששששששששששששששששששששששש איזה ייפי את רוצה אותו אז לכי אליו מה את ושה איתי

coka

New member
לאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אדם...... אוהבת רק אותך
חולה רק עליך... רק אתה נכנס למיטה וחצי שלי

למעלה