מה זה משנה?!?!? זה כמו ה צעיר הטיפש ההוא שהתווכח אייך לקרא לבלינק... אם צריך לקרוא להם בלינק 182 או blink182 או בלינק אחת שמונה שתיים או בלינק one eighty two מה נסגר אתכם אנשים?
תקיט שנישבר להם של משהו עם FX, וכאילו אין את התקליט, אז NO FX. אבל אתה רואה שכולם כאן תמיד כותבים נופקס ולא נו אף אקס או כאלה. וגם, כאילו שלמישהו יש כח להגיד את השם הזה ככה...
יש שתי גרסאות של החרא הזה : 1. שזה בגלל להקה בשם NEGATIVE FX (ממליץ להוריד ד"א). באתר שלהם כתוב משהו כזה : "WE NAMED OURSELVES AFTER AN OLD CRAPPY BAND THAT PUT OUT ONE RECORD AND THEN BROKE UP. WE WANTED TO SHOW THAT WE WERE AGAINST THAT SHIT" 2. NO F X = NO FUCKING STRAIGHT-EDGE... אבל בכל אופן מבטאים את זה נו-אף-אקס...
אוקיי אני כבר מצטער אם אני מעליב מישהוא אבל בחיי... NEGATIVE FX הלהקה שהם לקחו את השם ממנה... היו קוראים לה בזמנן רק fx בתור כינוי ללהקה אבל אז הלהקה הזאת התפרקה ונופקס שנוא אותם אז הם קרוא לעצמם NO - FX אוקי??!? עכשיו למה fx.... ????????? fx= effect "negative effect" נשמע לי כמו שם של להקת פאנק... זה באמת כלכך מסובך?
למה אני מתעצבן? כי אם באמת כלכך אכפת לכם לגלות את זה... תנו קפיצה לאתר של נופקס איפה שכתוב מה שכבר נאמר כאן (שאם fat mike אמר את זה אני מניח שזה מה שנכון)