ביטויים

shiepki

New member
ביטויים

מישהו יכול להגיד לי איך מבטאים בדיבור את השמות של הלהקות fenix tx ו-NOFX? תודה ויום טוב!

punk

New member
זה fenix tx כי יש כזאת עיר בטקסס

כאילו fenix texas בלה

shiepki

New member
כן?

לפי מה שאני יודע מבטאים את זה פיניקס (לפי חוקי האנגלית), אז זה יעני פיניקס טי אקס?

manic_subsidal

New member
אממ....

מה זה משנה?!?!? זה כמו ה צעיר הטיפש ההוא שהתווכח אייך לקרא לבלינק... אם צריך לקרוא להם בלינק 182 או blink182 או בלינק אחת שמונה שתיים או בלינק one eighty two מה נסגר אתכם אנשים?

xero1

New member
טוב, נכון שהשם הוא על איזה

תקיט שנישבר להם של משהו עם FX, וכאילו אין את התקליט, אז NO FX. אבל אתה רואה שכולם כאן תמיד כותבים נופקס ולא נו אף אקס או כאלה. וגם, כאילו שלמישהו יש כח להגיד את השם הזה ככה...

OPERATi0N_iVY

New member
ה-FX

יש שתי גרסאות של החרא הזה : 1. שזה בגלל להקה בשם NEGATIVE FX (ממליץ להוריד ד"א). באתר שלהם כתוב משהו כזה : "WE NAMED OURSELVES AFTER AN OLD CRAPPY BAND THAT PUT OUT ONE RECORD AND THEN BROKE UP. WE WANTED TO SHOW THAT WE WERE AGAINST THAT SHIT" 2. NO F X = NO FUCKING STRAIGHT-EDGE... אבל בכל אופן מבטאים את זה נו-אף-אקס...

ּpine appleּ

New member
כן גם אני שמעתי על הפירוש השני

אבל.... אוקי הבנתי למה no ולמה f אבל למה x???? כאילו למה לא NOFSE או משהו?

Sham 69

New member
אפשר לכתוב סטרייט אדג´ בקיצור

sXe.. וגם X זה הסימן של הסטרייט אדג´.. מה שהם מציירים על הכף יד.. או מה שלא יהיה.. אז הם לקחו את ה X..

manic_subsidal

New member
WTF

אוקיי אני כבר מצטער אם אני מעליב מישהוא אבל בחיי... NEGATIVE FX הלהקה שהם לקחו את השם ממנה... היו קוראים לה בזמנן רק fx בתור כינוי ללהקה אבל אז הלהקה הזאת התפרקה ונופקס שנוא אותם אז הם קרוא לעצמם NO - FX אוקי??!? עכשיו למה fx.... ????????? fx= effect "negative effect" נשמע לי כמו שם של להקת פאנק... זה באמת כלכך מסובך?

manic_subsidal

New member
לפני שקופצים עלי:

למה אני מתעצבן? כי אם באמת כלכך אכפת לכם לגלות את זה... תנו קפיצה לאתר של נופקס איפה שכתוב מה שכבר נאמר כאן (שאם fat mike אמר את זה אני מניח שזה מה שנכון)

למעלה