ביטויים לחיים טובים

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
ביטויים לחיים טובים

13 ביטויים חשובים לחיים: 1. אני אוהב אותך לא בגלל מה שאתה, אלא בגלל מי שאני כשאני איתך ! 2. אין אדם שראוי לדמעותייך - ומי שבאמת ראוי להן מעולם לא יגרום לך לבכות. 3. אם מישהו לא אוהב אותך כמו שאתה רוצה, אין זה אומר שאתה לא נאהב על ידו בדרכו שלו... 4. חבר טוב הוא זה שיאחוז בידך וייגע בליבך ! 5. הדרך הנוראה ביותר לפספס מישהו - לשבת לצידו ולדעת, שלעולם לא תוכל להשיג איתו... 6. לעולם אל תפסיק לחייך, אפילו לא כשאתה עצוב - מישהו עשוי להתאהב בחיוך שלך ! 7. אולי אתה סתם עוד אדם בעולם, אבל בשביל מישהו אתה כל העולם. 8. אולי אלוהים רוצה שתפגוש הרבה אנשים לא נכונים, לפני שתפגוש את האדם הנכון - כדי שתוקיר ותעריך אותו כשזה יקרה... 9. אל תבכה כשזה נגמר - תשמח כי זה בכלל קרה ! 10. תמיד יהיה מישהו שיפגע בך - ותמיד תצטרך להמשיך לבטוח ולהאמין באנשים, אבל בזהירות ! 11. הפוך לאדם טוב יותר ותמיד דע מי אתה ומאין באת, לפני שאתה פוגש במישהו חדש - ותקווה / תצפה שהוא מכיר / יכיר אותך... 12. אל תלחם / תסתבך כדי שדברים יקרו - הדברים הכי טובים פשוט קורים כשאתה לא מצפה להם.. תמיד תזכור - לכל מה שקורה יש סיבה ! באהבה ריקי

mariana

New member
איזה יופי

מאיפה הבאת את זה? או שאת רשמת את כל זה? אם כן אז כל הכבוד לך, אני מקווה שאת העיקר מפנימה זאת פנימה. באמת נחמד המשפטים הללו, עזר לי קצת. חולה עלייך יפיופה שלי את יודעת היום יש לי פגישה חשובה, נו את יודעת לאן. אז תאחלי לי בהצלחה. אוהבת מרין

@@

New member
נשמה

זה ממש לא מהראש שלי, שלחתי לך את זה גם באי-מייל. אני מקווה שנשמע בשורות טובות היום מהפגישה שלך, אבל אחרי שאת מסיימת אם את לא מתקשרת אליי, אני אהרוג אותך. אוהבתתתתתת ריקי

mariana

New member
חחחחחחחחחח

נשמה אני רק ניכנסת בשעה 10 בלילה וזה לוקח שעה אז אם לא אכפת לך אני אתקשר אליך בשעה 11. אני מקווה שעד אז לא תישני מקסימום אני אשאיר הודעה.

@@

New member
מקובל עליי

את יודעת
תמיד זמין, אם אני ארדם, תשאירי לי הודעה ואני כבר
למחרת, קבענו?
אוה
תתתתתת

shir23

New member
מתוקה שלי

תסתכלי מה השעה שאני רושמת את ההודעה.. גרמת לי לחייך לפני שאני יכנס למיטה ואלך לישון....

@@

New member
שירוששששש ../images/Emo25.gif

אני שמחה שהלכת לישון
עם
. אני שמחה שאת מתחזקת ורואה את הדברים באור שונה. תפסי
גדולההההה ממני
גדוללללללל אוה
תתתתתתת ריקי

בחור 26

New member
זה באמת נכון ,ואמיתי ,ויפה

אבל מי כמונו יודע...שקל לרשום אבל קשה לבצע

mariana

New member
היי בחור

מה קורה? אם באמת רוצים לנסות אז מצליחים. לדוגמא כשאר אתה מרגיש עצוב פשוט תשנן חלק מהמשפטים ותראה זה עושה טוב על הנשמה. גם לי קשה לבצע אבל מנסים. אוהבת מרין

@@

New member
בחורציק

כמה שאתה צודק, היה לי מאודדדדד קל לרשום אבל בביצוע 0 קבל
או
תתתתת ריקי

jess ועוד

New member
יאאא בחורצ´יק אתה ממש פסימי

כבר בהודעה אחרת שלך ראיתי שהחלטת שהפורום שלנו הוא פורום עצוב ומדוכא ומי יודע מה עוד דיי חיים פעם אחת ואתה נראה לי קצת קשה לך עם זה צא חייך תאהב את עצמך תהיה אתה לא הכל צריך להיות מושלם לפעמים העובדה שהחיים לא מושלמים זה מה שעושה אותם מענינים

@@

New member
ג´סוס תיקון....

זה לא היה בחור 26 שהשמיץ את הפורום שלנו, זה היה מישהו אחר (אני אנסה לבדוק את זה), בחורצ´יק הוא אדם לא מדוכא בכלל, רק שהיום הוא קצת מדוכדך, קורה. אז בחורצ´יק אנחנו נוותר לך היום, אבל רק היום. אבל דברייך מאוד נכונים לגבי כל אחד מאיתנו. אוהבתתתתתתתתתתתת ריקי

@@

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

מכל הלבבבבבב, אבל אני התכוונתי למישהו אחר שרשם שהפורום הזה מאוד מדכא, לוקחת את מילותיי בחזרה. אוה
תתתתתתתת ריקי

jess ועוד

New member
האמת היא שאני סתם רגישה

והבחורצ´יק הזה שהוא בן 26 (או לחילופין נולד באותה שנה..
) בעצם ממש על הכיפק

@@

New member
בזה אני מסכימה איתך

ב- 100 % הוא באמת אחלה של בחור, יקירתי הרגישות שלך בהחלט מתקבלת. אוהבתתתתתת ריקי

למעלה