ביטוח

dudde

New member
ביטוח

שלום לכולם, איפה אפשר לעשות ביטוח ולא בקלוב התעופה ?

ram_z

New member
סוכנות מיליס

מדוע כבודו אינו מעוניין בביטוח של קה"ל?

dudde

New member
מסיבה פשוטה - כנס

אני לא אנצל את כל ההטבות שיש בקלוב - סוס זקן כבר לתחרויות אני צריך ביטוח זול ופשוט

YHS

New member
התקשרת לקלוב?

יש גם מסגרת לכאלה שלא מתחרים.

YHS

New member
ועכשיו אני קורא שוב

29? סוס זקן לתחרויות? עמרם לשד יתגלגל מצחוק.... אתה צעיר. יש לך עדיין הרבה פוטנציאל. תגיע פעם לאשרד ונסה קצת אווירובטיקה מדויקת.

matzri

New member
ביטוח בקלוב

באתר של הקלוב אין הסבר מדוייק לגבי הביטוח , אני הבנתי שבעת צרה הביטוח הנ"ל לא באמת תופס מכיוון שיש בו הרבה הסתגויות, בעבר היה גם התקנון שלו באתר והיה רשום שצריכה להיות כבאית ורכב חילוץ במקום, משו כזה... בקיצור שבמקרה , שלא נדע מצרות, ונמטרך את הביטוח יש המון סעיפים שבכך הקלוב מתנער מאחריות... תקנו אותי אם אני טועה.. אני אישית הייתי מבוטח בקלוב כ 7 שנים... הייתי מעוניין לחדש חברות בקלוב בשנה הקרובה, אך הטענות שהעלו בפניי מטילות ספק אם כדאי בכלל...

בטוח בקלוב התעופה לישראל

תתקשר לקלוב התעופה לישראל 035175038 תשאל בקלוב לגבי הבטוח ותחליט. לאחרים אין יותר ניסיון ,בנושאים הקשורים לבטוח בנושא טסנים על כן תברר ברצינות כמון כן יש בקלוב בטוח מורחב !!! גם בבטוח פרטי לא יהיה ניתן להטיס במקום שלא מיועד לכך...

hadita22

New member
עד כמה שאני זוכר

בקלוב התעופה מגבילים אותך להטיס רק במקומות שאין בנינים במרחק של 300 מ ' בקו אוירי ממקום ההטסה ורק במנחתים מורשים שאושרו ע"י הקלוב ועוד כמה הגבלות שונות ומשונות . האמת התקשרתי לסוכנות מיילס ושאלתי כמעת את כל השאלות ושם ניראה שזה טוב יותר אגב באתר שלהם כותבים בפרוש שאתה יכול להטיס ללא כל הגבלה במקום וכו".

rubber duck

New member
ממליץ לבצע ניסוי קטן

לבקש ממר מיליס לשגר פקס חתום בידו כי אפשר להטיס בכל מקום שהוא ללא כל מגבלה במידה והוא מסכים לכך הביטוח שלו הוא הדבר הטוב ביותר עלי אדמות למעשה הוא שווה יותר מחנינה חתומה מנשיא המדינה במידה והוא לא מוכן לשגר אישור חתום שכזה , הרי שהוא רק עוד סוכן ביטוח שמנסה למכור פוליסה שיש בה סעיפים מסוימים שכדאי מאד לא להפגש עימם לא ארחיב יותר מיד על הביטוח דרך קלוב התעופה רק אומר שלהבדיל מסוכנות ביטוח מיליס קלוב התעופה מוסיף את רכיב הביטחוח כחלק מהפעילות ומתוקף היותו גוף לחובבי ספורט התעופה ( גם מי שלא מתחרה ) הביטוח הוא דבר הנדרש ממנו כארגון ספורט ובהתאם לכך הוא קובע מגבלות הגיוניות לגבי מה מותר ומה אסור אגב אני מקווה שאף אחד כאן לא מצפה לקבל כיסוי ביטוחי כשהוא מטיס במרכזה של שכונות מגורים שרון

IgalR

New member
הוא ענה לשאלות באחד הפורומים

והסביר שאין בעיה ואפשר להטיס בכל מקום. אגב שימו לב שביטוח מיליס מכסה נזק צד ג' ואילו ביטוח של הקלוב הוא גם למבוטח

rubber duck

New member
אני דיי בטוח שביום שבו הוא יספק נייר כזה חתום

הרבה מאד טיסנאים יעברו אליו שרון

IgalR

New member
הוא לא צריך לספק

נייר כזה חתום. יש פוליסה (של חברת הפניקיס אם אני לא טועה) ויש רשימת חריגים ואם אין החרגה שקשורה למיקום הטסה סוג טיסנים כשירות מטיס וכו.... אז אין. אני לא קשור למיליס ולא מוסמך לענות במקומו ומכיוון שהפורום שבו הוא ענה על שאלות נראה סגור/לא עובד כל מה שאני כותב הוא מהזכרון של שרשור שאלות/תשובות שלו וייתכן שהפרטים הקטנים לוקים בחסר אבל אני בטוח שהוא ישמח להתארח ולענות על שאלות כפי עשה בעבר בפורומים אחרים ולמען הסר ספק אין כל קשר אליו מעולם לא דיברתי איתו ואני חבר בקלוב.

הביטוח הוא דבר הנדרש ממנו כארגון ספורט

ההתאחדות לכדור רגל לא מבטחת את הכדורגלנים כך גם קלוב התעופה לישראל לא נדרש לכך , זו החלטה של הנהלת קלוב התעופה לישראל לכלול בסל השרות לטיסניאים ביטוח,על מנת לנסות לעשות מעט סדר בתחום, מצפים מטיסנאים להטיס במנחתים ובמקומות מסודרים מבלי לסכן את עצמם את חבריהם ואת האזרחים בסביבה.

YHS

New member
אין דבר כזה

"ביטוח שמרשה לך להטיס ללא כל הגבלה במקום". יש חוקים ו"תקנות הטיס" קובעות מרחק של 250 מטר. לכן אני לא מאמין שיש ביטוח שיכסה אותך אם תעבור על החוק. המסגרת של קלוב התעופה נובעת מהקביעות החוקיות. אני גם מקווה שאף אחד לא יידרש לבדוק באמת עד כמה "חזק" הכיסוי הביטוחי.

hadita22

New member
חברים יקרים אני לא מכיר או סוכן של מיילס אבל

אני עיינתי באתר שלו ולמדתי טוב טוב מה יש להציע שם ולי זה נראה טוב . אולי אתם תשפטו . בקרו אתם באתר ואם לא הבנתי נכון אז אשמח לשמוע וללמוד אולי אני טועה . אולי זה לא טוב לקלוב התעופה אבל אם יש משהו טוב יותר למה לא לקחת . קלוב התעופה לדעתי גוף חשוב מאוד עם פעילות מבורכת בארץ אבל אולי משהו שם ירים את הכפפה . אני מכיר המון מטיסים שמטיסים שלא חברים בקלוב התעופה רק בגלל המגבלות הלא הגיוניות שהם מטילים על המטיסים ולכן אם יש דבר טוב יותר אז למה לא . תודה http://www.millis.co.il/HTMLs/article.aspx?C2004=12574&BSP=12273&BSS110=12574&BSS697=12573

YHS

New member
איני יודע למה אתה מתכוון "למדתי טוב טוב"

אין שם הרבה פירוט. ואני מכיר את האתר שלו. אני מציע שתיקח את החומר שיש שם לסוכן הביטוח שלך ותתייעץ איתו. אני לא מומחה לביטוח, אבל קצת "דינים" אני מכיר. כתוב שם "המינחת משמש לטיסנים...." ובפוליסה כתוב "שימוש ברשות במינחת לטיסנים...". אם זה "שימוש ברשות" זה אומר שיש מסגרת כלשהיא. שדה פתוח אינו "שימוש ברשות". כתוב גם "מינחת לטיסנים" ואם וכאשר מישהו יגיע לתביעה, לא עלינו, חברת הביטוח, כמו כל חברת ביטוח תשאל מה זה "מינחת לטיסנים" . הדבר הזה שנקרא "מינחת לטיסנים" מוגדר יפה מאד בתקנות הטיס. שוב אחזור על דעתי - שום ביטוח לא יכסה כל עבירה שהיא על החוק. מי שיצהיר שהוא נותן לך ביטח גם אם תטיס 50 מטר ממקום מגורים או "מקום התקהלות" כמוגדר בתקנות הטיס - כנראה משהו חשוד. (בהערת סוגרים - אם אתה רוצה להטיס מחוץ למסגרת החוק, עם ביטוח או בלעדיו - אותי זה מדאיג). גם אני איני צד בענין. מלבד היותי צרכן ביטוח. איני מכיר את מיליס ומעולם לא נפגשתי עימו. כל שיש בידי זה קריאה של החוק, קריאה של הפוליסות לסוגיהן ניתוח עצמי והחלטה על בסיס הידע שלי. איני אומר שביטוח זה או אחר טוב או לא טוב. אני רק חושב שהפרשנות שלך שביטוח מסוים מטיל מגבלה "לא הגיונית" וביטוח אחר מתיר אותה אינה נכונה. אותה "מגבלה לא הגיונית" קבועה כאמור ב"תקנות הטיס". וכמובן - איש הנכון בעיניו יעשה.

hadita22

New member
ישה מה שראיתה זה לגבי...

זה לביטוח מינחתים . אותנו מעניין צד ג' שלא מטיסים במנחט מסודר ויש היתיחסות לצד ג' תראה בפוליסה לדודמה תודה אגב .. אני משתמש כרגע בשם משתמש של הבת שלי ואני מתכונן לפתוח שם משתמש משלי שיהיה - עמוס - שוב תודה

YHS

New member
כן, בודאי שראיתי

אבל מאחר ובביטוח למטיסים אין פירוט, לקחתי משם, כדי להדגיש את רוח הפוליסה. ורק כדי להבהיר - זו אינה פוליסה. זו רק רשימת הרחבה. יש שם הפניה לפוליסה מלאה שאינה נמצאת באתר.

IgalR

New member
יש הרבה ביטוחים

שמחסים נזקים כתוצאה מארוע שהוא עברה על החוק. הביטוחים הכי מוכרים הם ביטוחי הרכב חובה/מקיף/צד ג' - גם אם עברת על החוק וגרמת לתאונה הביטוח מטפל בין אם מדובר בביטוח מקיף/צד ג' שנותן פתרון לנזקי רכוש וגם ביטוח החובה לנזקי הגוף.

למעלה