ביטוח

• פותח הנושא k1235
  • פורסם בתאריך

k1235

New member
ביטוח

שלום, אני יכול לעשות ביטוח רדיו כשאין לי בטוח מקיף? יש לי על האוטו רק חובה וצד ג' האם אפשרי לעשות ביטוח רדיו? ומהי הערכה שלכם לגבי המחיר שיכולים לדרוש על דבר שכזה? תודה

tzvika pick

New member
אפשר, הציעו לי את זה כחלק מהביטוח

צד ג' שעשיתי. אבל קח בחשבון שאם יש לך מערכת סטריאו באלפי שקלים, לא תקבל בחזרה את עלות המערכת במקרה של חלילה גניבה.

wil

New member
לא בטוח שכדאי

בסוף גונבים לך את הרדיו, ואז אתה מגלה שמגיע לך מהביטוח רדיודיסק מדגם מסויים בלבד (קורא MP3, המיטב של תוצרת סין) ששווה בשוק החופשי 400 שקל בלחץ. אה, וגם שיש השתתפות עצמית של 200 שקל. אם יש מערכת רצינית, צריך לבטח אותה כמו שצריך כך שמקבלים כסף לפי השווי שלה במקרה גניבה. אם יש רדיו פשוט - לדעתי עדיף פשוט לקחת את הסיכון, העלות של המכשיר ממילא לא מי יודע מה.

k1235

New member
יש ...

יש מכשיר פשוט בעלות של 600 ש"ח פשוט קניתי אותו אתמול ושכחתי לפני כן לשאול אם נשלף או לא נשלף ונדפקתי איתו כי הוא לא נשלף וזה נותן פתח לגנבים וזה נותם להם תמריץ לפרוץ אז אני לא יודע איך להסתיר אותו בדרך טובה שיחשבו שאין כלום עזרה?

tzvika pick

New member
אני חושב שהגנבים יודעים טוב מאוד

שמדובר במכשיר של 600 ש"ח ולא יגנבו. בכל מקרה, אני כמעט ולא שולף את הפאנל שלי.

k1235

New member
דווקא...

דווקא נראה דיי יוקרתי.. :) עם כניסות USB תומך MP3 כניסת SIM CARD UCFK ובכל מקרה אני לא דואג כל כך לרדיו דיסק כמו שאני דואג לנזקים לאוטו שינסו לפרוץ אותו בגלל הרדיו שלא נשלף... ויש את המסוממים ולא הגנבים שמתמחים בזה שגונבים כל מה שבא להם ליד ולא יודעים איזה מחיר הרדיו אז מה אתם ממליצים לי לעשות? וגם 600 ש"ח זה כסף אז חבל שיקחו אותו.. :)

wil

New member
ביטוח שמשות יש לך?

זה דווקא רצוי לעשות, וזה אפשרי בנוסף לצד-ג. נזקים אחרים - תקווה שיוציאו אותו בעדינות...

k1235

New member
שמשות יש..

שמשות יש אבל הם לא כל כך טובים לבוא לשבור חלון להכנסלקחת את הרדיו ולצאת .. הם ישברו את האוטו יעשו ונדליזם בכל האוטו זה לא שמשה וזהו.. אין איזה דרך להסתיר אותו ?

אפרופו ביטוח שמשות... שאלה.

שבוע שעבר נסדקה לנו השמשה הקדמית. יש ביטוח שמשות והיא הוחלפה על חשבון חברת הביטוח. השאלה היא האם זה נקרא תביעה שעלולה לפגוע בפרמיה ?

למעלה