ביטוח

monopod

New member
ביטוח

שלום חברים!
הציעו לי בחברת ביטוח לבטח עם השתתפות עצמית ולהוסיף ביטוח תאונות אישיו ב-48 ש"ח לחודש.
האם מישהו בדק?
האם זה שווה?

monopod

New member
השאלה האם זה כדאי?

השאלה האם קדאי לעשות קומבינה כזאת? ביטוח חובה מוזל עם השתתפות עצמית ובנוסף ביטוח תאונות אישיות?

אם פי 3

New member
זה לא תחליף

בדוק היטב את הביטוח המוצע לך - מה הוא מכסה? מה הוא לא מכסה?
האם באמת כולל תאונות ברכיבה על דו"ג?
וקח בחשבון, שאם המוצרים היו זהים (ביטוח חובה בלי השתתפות, וביטוח חובה עם השתתפות+ביטוח תאונות אישיות), אז סביר שהעלות שלהם היתה דומה, ברמת סדר גודל. אין ארוחות חינם...

וגם - תקרא את זה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=788&messageid=162308489&r=1

monopod

New member
קיבלתי את ההצעה אצל אודי דגן לדו גלגלי

קיבלתי את ההצעה אצל אודי דגן לדו גלגלי

Ayokin

New member
אני מתרחק מאודי דגן כמו מ
או כמו מאש..

l coyote l

New member
זה סוג של תחליף.

התנאים בפוליסות האלה אמנם יותר נוקשים מאלה של כאב וסבל בביטוח החובה, אבל זה מן הסתם כדי למנוע את אותן "תביעות סרק" של ביטוח החובה שמלינים עליהן השכם והערב.

הפוליסה דרך רמי ביטוחים (של הראל או איילון, שכחתי כרגע) מכסה שברים (לא שפשופים וכיו"ב), גם בתאונות אופנוע.

אם פי 3

New member
גם לא פציעות משמעותיות שאינן שבר

רשימת הפציעות המכוסות היא מאד מוגבלת, ומצד שני, יש כיסוי למקרי מוות, למשל, שעבורי הוא לחלוטין עודף, כי נכלל בביטוח שיש לי מהעבודה.
אני לא מדברת על שפשופים או על תביעות סרק.

xfwind

New member
קחי את הכסף של התאונות אישיות ותוסיפי

לביטוח ניתוחים, מחלות קשות ותרופות.

in rock

New member
יש כמה סוגים של הפוליסות האלה

שאל מה שמה של הפוליסה ותבקש את הגילוי הנאות שלה, אשמח לעזור לך בהבנתה (כולל האותיות הקטנות..)
המחיר שאתה משלם (הפרמיה), הוא נגזרת של סכום הפיצוי אותו תקבל בעת תאונה, אין מתנות חינם.
לי יש פוליסה מצויינת בשם הגנה עמית משולשת פלוס אשר נמכרת בכלל ביטוח, בתור אחד שעובד בכלל ביטוח, אני יכול להעיד כי מדובר בפוליסה מצויינת.

monopod

New member
re: יש כמה סוגים של הפוליסות האלה

תודה
אנסה לדבר איתם
בכלל נראה לי מוזר ששולחים את הפוליסה רק אחרי שחתמת ושילמת...

אם פי 3

New member
כמו שכתבתי בשרשור שקישרתי קודם

גם לי הם לא היו מוכנים לשלוח פוליסה מראש, והפעילו לחץ מאסיבי לחתום מיד. מבחינתי, אלו סימני אזהרה משמעותיים מאד, עוד לפני בחינה עניינית. משום מה, בדרך כלל, יש יחס הפוך בין מידת הלחץ עליך לפני החתימה לבין מידת הזמינות בעת הצורך (לא ספציפי אליהם, כי אין לי נסיון איתם בצד השני, לשמחתי).

אני עשיתי

אי אפשר לעשות חשבון חד וחלק של כדאי או לא כדאי, מפני שאין חפיפה מלאה בין הכיסויים של הביטוחים. למשל - ביטוח התאונות האישיות לא מכסה כל פציעה בתאונת דרכים (שאינה מכוסה בביטוח החובה), אבל הוא מכסה גם פציעות שאינן מתאונת דרכים, וגם אשפוזים שלא קשורים לפציעה בכלל.

אני הוספתי את ביטוח התאונות האישיות בעיקר בגלל הערך המוסף שלו מעבר לתאונות הדרכים. אבל זה שיקול שתלוי בנסיבות האישיות של כל אחד.

בסופו של דבר הפיצוי המדובר אינו גדול - 10-20 אלף ש"ח. כך שלא מדובר בהחלטה שעליה אתה תקום או תיפול.

פרארי1

New member
אין פציעות בתאונת דרכים שהחובה לא מכסה

ביטוח החובה מספק כיסוי מאד רחב וכולל כל סוג של טיפול רפואי שנובע מתאונת דרכים.
חשוב לציין שזה נכון גם לפוליסות עם מרכיב של השתתפות עצמית.

פוליסות ביטוח התאונות האישיות, המוצעות כתוספת לחובה עם השתתפות, באות להשלים בדיוק את אותם 10-20K שקל שירדו מפיצויי הכאב וסבל למבוטחי חובה עם השתתפות.

האם שווה או לא, זה שיקול כלכלי של כל רוכב.
אפשר למצוא עוד הרבה מאד סוגים של פוליסות שיכסו כל מיני דברים.
אני תמיד אומר את זה לסוכני ביטוח שמציעים לי בטלפון "פוליסות מעולות, אתה בקושי מרגיש את התשלום החודשי, אבל במקרה של X / Y / Z אתה מכוסה מכל הכיוונים" - אני מסכים שהפוליסה מצויינת, אבל אני יכול להוציא עשר משכורות בחודש רק על פוליסות מצויינות שכאלה ולצערי, יש לי רק משכורת אחת והיא צריכה לכסות עוד כמה דברים מלבד ביטוחים כאלה ואחרים.

Ayokin

New member
אני בשוק ,משכורת אחת ?

אתה יכול לעשות השלמת הכנסות

למעלה