ביטוח

miki872

New member
ביטוח

אהלןןןן שוב
השאלה השבועית- ביטוח נסיעות - הציעו לי ביטוח בלמטייל, 230$ לכל ה60 ימי טיול, זה ביטוח כולל הכל, ממש הכל, כולל זה שיש לי אסטמה אז זה מצריך פוליסה יותר יקרה. האם משתלם? יקר/זול? האם מישהו מכיר את המאפיינים של הביטוחים שלהם ויכול להגיד לי האם באמת זה נצרך?

קרלטון

New member
לא מכיר אותם, אבל..

בדרך כלל אני פשוט מפעיל את ביטוח הנסיעות דרך כרטיס האשראי. חינם לגמרי אבל מוגבל לנסיעות של 55 יום. הם מנסים באותו המעמד לשכנע אותך לשדרג לביטוח מקיף יותר (למרות שלטעמי זה מספק לגמרי, אבל כל אחד וצרכיו). אם אתה רוצה לשדרג זה גם יוצא די זול, משהו כמו דולר ליום. מיותר לציין שאם יש לך מצב קיים מיוחד, אז באמת כדאי שתבדוק את ההרחבות הנדרשות לכיסוי המתאים. בגדול - זה נשמע לי די יקר. אתה יכול לבדוק גם דרך קופת החולים שלך, אם אני זוכר נכון מהפעם האחרונה שבדקתי הם גם יצאו זולים יחסית.

prizman

New member
למטייל מוכרים ביטוח של הראל

אם לא השתנה כלום בשנה האחרונה, זה הביטוח שאני נמצא איתו כרגע. עקרונית לביטוח שכולל כל דבר אפשרי טני משלם סביב הדולר וחצי ליום ודרך למטייל יותר זול לעשות את הביטוח מאשר בהראל ישירות. דהיינו ל 60 יום 90$. לא יודע עד כמה אסטמה משפיעה על דברים כאלה ומה סוג הטיול שלך, שווה לבדוק במקומות נוספים או לדבר איתם שוב. נשמע הפרש מאוד גבוה.

miki872

New member
היא משפיעה, כי יש נתינת תרופות באופן קבוע

וסעיף של החמרה במצב, אבל אבדוק עוד לעומק

prizman

New member
להערכתי מחיר התרופות ממילא לא נכלל בביטוח.

שווה בדיקה לעומק.

miki872

New member
בוודאי שלא מחיר התרופות

אלא מחיר האשפוז והעזרה בהתחשב בהחמרה במחלה שהיא לא "נחלת הכלל"

אתה בטוח שהחמרת המחלה נכללת בביטוח?

בנסיעה האחרונה לתאילנד עשיתי ביטוח מורחב במקום ביטוח רגיל (ההבדל העיקרי הוא ההכללה של ספורט אתגרי תחת הביטוח המורחב) אך החמרה של מחלה לא נכלל בביטוח כזה. כדאי לבדוק שוב ולקרוא היטב את החוזה לפני שמוציאים כמה מאות שקלים.

miki872

New member
האקסטרה על הביטוח היה בדיוק בגלל זה

הלכתי ללמטייל ביום רביעי בשביל הרצאה והגעתי שעה לפני, אז עשיתי BROWSING לפני בכל מיני שטויות של החנות, אז המוכר, כמו מוכר טוב, שאל אם יש לי ביטוח בריאות, אמרתי לו שלא חשבתי על זה עדיין. אז הוא שאל אותי אם יש לי איזושהיא מחלה שהופיעה במין שורת מחלות כזו, אז אמרתי כן, יש לי אסטמה, והוא אמר שאם אני לא כזה חולה קשה אפשר לוותר, אבל אם אני רואה את עצמי עם מצב להחמרה של המחלה, אז זה מכסה

prizman

New member
מהנקודה הזו כבר כדאי שתתייעץ עם רופא.

בסיטואציה הזו אף אחד כאן לא יוכל להגיד לך אם שווה לעשות את ההרחבה הזו או לא.

miki872

New member
היא משפיעה, כי יש נתינת תרופות באופן קבוע

וסעיף של החמרה במצב, אבל אבדוק עוד לעומק

אני הייתי בודק עוד כמה אופציות

רק כדי להיות בטוח שאני בוחר את הביטוח הכי טוב בשבילי. לפעמים שווה לשלם טיפה יותר ולקבל הרבה יותר. בהצלחה

sailor

New member
שאל גם בקופת החולים שלך

יש ביטוח מוזל לבעלי ביטוח משלים. לביטוח כולל כיסוי למחלה קימת המחיר שקבלת הגיוני.

למעלה