ביטוח

ביטוח

בבדיקת פוליסות ביטוח בריאות בחברות השונות, נוכחתי לדעת לרוב הפוליסות דומות : הסעיפים העיקריים : ניתוח פרטי בארץ ובחו"ל - כיסוי מלא (בד"ע מתוך רשימת רופאים שבהסדר) השתלות בארץ ובחו"ל - כיסוי מלא (בד"ע מתוך רשימת רופאים שבהסדר) טיפולים מיוחדים בחו"ל - - כיסוי מלא (בד"ע מתוך רשימת רופאים שבהסדר) תרופות שמחוץ לסל התרופות - בד"כ 1,000,000 - 3,000,000 ש"ח כמובן שלכל חברה יש יתרונות וחסרונות מסויימים בסעיפים כאלה ואחרים, לדוגמא, ביטוח ישיר מגביל את ההשתלה ל 4.6 מיליון, ואת הטיפול המיוחד ל 460,000 ש"ח, אבל מצד שני הוא נותן גמלה של 5,000 ש"ח ל 24 חודשים, לעומת 3,500 ש"ח ל 3 חודשים ברוב החברות. בשורה התחתונה הכיסויים דומה, ונוכחתי לדעת שבביטור ישיר מחיר הפוליסה הוא כ 50% משאר החברות. 48 ש"ח לחודש, לעומת כ 80 - 110 ש"ח לחודש בשאר החברות. (לגיל 28) (אצל כולם המחיר מתעדכן, כלומר - עולה
כל 5 שנים).
השאלות הם :
1. האם מישהו יודע כיצד יתכן שיש פעם של 50% במחיר ? יתכן שזה הפער בשל חסכון בעמלות סוכני ביטוח ? או שמא כאשר מישהו צריך משהו מביטוח ישיר כלשהו, הוא בבעיה... ? מצד שני אני לא ממהר לקנות את התירוץ שצריך סוכן ביטוח, הרי הסוכן עובד בשביל החברה, ולא בדיוק בשבילי, וכבר היה לי בעיות עם סוכן עם המלצות בעבר.
2. מה ניתן לדעת על מבנה השליטה של חברת ביטוח ישיר ויציבותה הפיננסית ? כל פריט מידע יתקבל בברכה

KarinDi

New member
ההודעה אינה רלוונטית לפורום,

ואני מפקפקת באפשרות שדווקא כאן תמצא אנשים שידעו לענות לך על השאלות. עמך הסליחה.

למעלה