ביטוח

ביטוח

דרך איזה גורם מומלץ לעשות את הביטוח? סוכנות ביטוח? קופ"ח? סוכן נסיעות? האם כולם מציעים ביטוח שכולל הכל (בריאות, כבודה, ספורט אתגרי, וכו')? תודה.

ועל הדרך, אם אני כבר פה

ואני מצטער אם זו סוגיה שעולה כאן לעתים קרובות למדי. לטיול של שלושהח חודשים באוסטרליה וניו"ז, שאמור לכלול בתוכו טרקים, איזה תרמילים בעצם אני אמור לקחת? האם התיק הגדול (שאני מניח יהיה בין 70 ל-90 L) הוא גם התיק שישמש אותי בטרקים? או שהאם כדאי בנוסף לתיק קטן שישמש אותי ביומיום, לקנות תיק גדול מאוד לכלל הציוד, ותיק בינוני לטרקים? באופן כללי, מה בעצם הדרך הטובה ביותר לטלטל את הציוד בתקופה הזו.... תודה.

תיק

אני טיילתי עם תיק יום (בערך 25 ליטר) ועם תיק גדול. בטרקים השתמשתי בדרך כלל בתיק הגדול. את הציוד שלא הייתי צריכה לטרק השארתי בשמירת חפצים בגסט האוס. (חוץ מטרק אחד שלא הייתי צריכה בו שק"ש אז טיילתי עם התיק הקטן) בקשר לביטוח - גם אם את עושה דרך קופ"ח או דרך סוכנות טיולים בסופו של דבר הם מוכרים לך ביטוח של חברת ביטוח מסוימת. אני עשיתי דרך הכללית. אם כולם מציעים את מה שציינת? אני מניחה שרובם כן אבל כמובן שצריך לבדוק את הפוליסה.

natyh

New member
לא

אם ביטוח אתגרי אז חייב הראל ביטוח רפואי הכי טוב שאל את חן שחר ממשרדו הציע לי וקניתי ביטוח רפואי מעולה אך אני יצאתי לקורס גלישה אירית בארה"ב ולכן לקחתי גם הראל אז יצאתי עם שני ביטוחים. בדוק עם הסוכנת שתשלח לך מייל מה מכסה מה עדיף שיהיה לך מסמך כתוב ביד לפני הרכישה כי אחר כך אם יקרה משהו לך תתוכח ....

pako27

New member
לא לשכוח את ההטבה בביטוח

שהיא חבילה נוספת למבצעי הפורום .... מצטער אבל בתקופה הקרובה אני יעדר מעט מדפי השירשורים....... המשך יבוא .....

ליאורט1

New member
ביטוח ספורט אתגרי

שים לב שאם הספורט האתגרי שלך הוא טרקים אז זה לא נחשב כספורט אתגרי ואין טעם לעשות למענו ביטוח מיוחד. תיק של 70-90 ליטר הוא התיק הגדול לכל הציוד. תיק עוד יותר גדול כבר יהיה ממש מעמסה. תיק קטן וגדול זה מספיק כפי שהסבירו קודם.

למעלה