ביטוח

examiz

New member
ביטוח

מישהו הציע לי לעשות ביטוח בחצי מחיר מישהו מכיר את הטריק ? dr350 1500 שקלים בלבד לביטוח חובה......

MexMex

New member
נשמע מאוד חשוד...מאוד מאוד חשוד...

מכיוון שאין דבר כזה ביטוח פרטי, כל האופנועים מבוטחים דרך ה"פול". הפול מצידו, מוכתב בתעריפים על ידי הממשלה, ואלו לא ניתנים למיקוח. כדאי, אגב, לפרסם ברבים את שמו של הבחור, שפשוט מנסה לעבוד עליך בעיניים... אדיוס

STIVENZ 426

New member
אתה תמיד יכול לשים לו מדבקות

של TS...
אני מכיר טריק עם קלפים... אבל את זה לא.. מצטער.. אגב- אתה בטוח שלא מדובר בביטוח אמינים?(200$- אבל לרוכב, ולא לכלי..) ס.

examiz

New member
זה הלינק.....

http://www.biker.co.il/wforum/fshow.asp?f=1&id=6089 תגידו מה אתם חושבים

STIVENZ 426

New member
ממבט מהיר נראה לי שיותר טוב

שתרים טלפון לרפי גינה (הטעות במקור).. "מדובר בקומבינטור.." עזוב שטויות.. נראה לי מפוקפק.. אני לא הייתי הולך על זה.. סטיב

MexMex

New member
תן עוד פרטים....

צילצלת אליו? קיבלת הצעת מחיר? כתובה או בע"פ? חייבים לבדוק ברצינות את העניין...תן לי לטפל בזה (בעזרת אחרים כמובן), רק תן את כל הפרטים... נראה לי קומבינה איומה, שתתברר כרעה מאוד... אדיוס

amiz

New member
עוד פרטים

התקשרתי עליו הוא הציא לי ביטוח חובה ב 1500 שקל אבל הבנתי שזה לא טופס במקרה של תאונה אבל טופס ששוטר עוצר אותך רוצים להמשיך לברר ? עמי

MexMex

New member
תמשיך !!!!!!!!!

מדובר על נוכל שמוציא תעודות ביטוח מזויפות!!!! מכיוון שבנפשנו מדובר, תן מייד את כל הפרטים האפשריים... שלא תעיז לחשוב בכלל על תשלום לגנב ההוא!!! אדיוס

MexMex

New member
בנוסף לזה...

חוצמזה שהטיפוס ההוא רמאי וגנב, הוא גם שודד פשוט... 1,500 שקל בשביל תעודת ביטוח מזויפת? תביא 500 נסגור עניין... לתלות על עץ גבוה... אדיוס

למעלה