ביטוח רפואי

Free Smile

New member
ביטוח רפואי

אף על פי רושם שקיבלתי כאן ובעוד אתר שהרבה רופאים בהולנד רק אוהבים לרשום מרשם או לשלוח למישהו אחר, צריך בטוח.
חשבתי תחילה לשאול מה דעתכם והמלצתכם
אחר כך התיעצתי עם שני אנשים ובדקתי באתר KiesBeter.nl
והגעתי למסקנה שהכי פשוט בשבילי זה ללכת על CZ שיש להם גם אתר באנגלית, כך שאוכל להבין את המילים היוצרות נוסח שלעולם לא אבין רווי מילים שלא אומרות לי הרבה.

מה שכן
בדף המידע שנותן רשימה של מה כלול בכיסוי שלהם נתקלתי במשהו קצת משהו
Lodging costs for 1 room at a guest house rate (e.g. Ronald McDonald home)

רונלד מקדונלד?
עד כמה הולנד מקדונלד הזויה? מה זה ליצן רפואי עם אוכל לא בריאותי?

בכל אופן אם מישהו ממליץ באופן חם מה כן (חברה אחרת) ומה לא (בשום אופן לא CZ), אנא שתפו

cz בסדר בסה"כ.

אם יש לך משקפיים מעל מספר 4 - אזי יש טובות ממנה (שזה למה לא לקחנו בזמנו את cz למרות שהעבודה של המקציף סיבסדה טיפה את הפרמיות)

אני מאוד מאוד מרוצה מ agis. מצד שני - אני עושה ביטוח עם כל ההשלמות האפשריות בשל הצרכים הרפואיים הפרטיים שלי (ומקווה לעולם לא להזדקק) והפרמיה החודשית שלי בלבד היא 200 יורו (כולל שיניים מורחב פלוס פלוס)... אז אני לא ממש דוגמא טובה. אבל תכלס - אם אתה אדם בריא ורואה רופא שיניים בתדירות נורמלית של ביקורות וחור אקראי - אז הבסיס אצל cz ומשלים שיניים בסיסי בהחלט יכולים לספק אותך.
((עוד שלוש שנים, כשיכריזו עלי כ"cancer free" - אני אשמח לחזור לביטוח בסיס
עד אז אני מתחזקת ביטוח שיכסה את כל התסריטים הכי גרועים של תקלות ברימיסיה... ושלא יהיה צריך))

כדי עוד יותר להוזיל את טיפולי השיניים בצורה משמעותית - ממליצה מאוד על ביה"ס לרפואת שיניים כמרפאת שיניים - מחירים מגוכחים והדור החדש ביותר של הטיפולים... (www.acta.nl הם נמצאים ליד ה vumc)

רונלד מקדונלד זה בית הבראה... מסוג הדברים שהחיים יותר טובים כשלא צריך להשתמש בהם מתוך הביטוח...

Free Smile

New member
רולנד מקדונלד פתח בית הבראה?

יפה, הגיע הזמן שיעשה משהו עם כל המיליארדים מההמבורגרים

תודה על העצה
וכפי שאמר לי פעם דוס הזוי שקפץ לחדר האשפוז שלי עם thumbs up וחיוך מפתיע: "רפואה שלמה!"

הנה - כמו קראמזורך, טיפולי שיניים ובכלל

רפואה חינם לילדים, גם זה משהו שאתה משלם עליו כרווק או סתם מישהו בלי ילדים
http://www.kinderfonds.nl/centraal/item/kinderfonds

בשנה הבאה גם תשלם 350 יורו השתתפות עצמית בנוסף, כדי שילדים של אחרים יוכלו ליישר את האזניים (flapoor נראית לי כמו תופעה הולנדית מיוחדת במינה) ויולדות יוכלו לקבל עוד כמה ימים של ניקוי הבית.

(אני נזכרת בתוגה בבת החמישים הערירית שחלתה בסרטן צוואר הרחם ובכוחותיה האחרונים היתה צריכה לגרור את עצמה לסופרמרקט כדי שיהיה לה מה לאכול (עד שהמקציף התנדב לעשות את זה בשבילה אחרי שנפגשנו והכרנו באופן קבוע בימי שלישי של כימו...) מה שבטוח - קראמזורך היא יכלה לקבל בחינם (היה לה ביטוח מצויין).)

TatyBar

New member
zilverenkruis - achema

זה מה שיש לי.
כולל שיניים וכולל בדיקות להריון (לי כמובן, לא לבנות!! ומין הסתם לא לו..
)
אני אדסקס עם בעלי את העניין.
נראה מה הוא אומר.

הממממ

חברה ישראלית בשם דייויד שילד שנותנת ביטוח בריאות בחו"ל: אני לא ממליצה, היות וזה די מסובך ועד שכל הבירוקרטיה נפתרת יוצאת הנשמה. (למשל, ביקורי רופא - משלמים לרופא ואז מקבלים החזר מדייויד שילד).

בעבר הייתי מבוטחת בDELTA LOYD והיה להם ביטוח נהדר ומאד מקיף (זה היה לפני כמה שנים, כך שאולי זה השתנה בנתיים :).

Free Smile

New member
בכל מקרה החוק קובע שחייבת להיות חברה הולנדית

לפוליסת ביטוח רפואי עבור תושב הולנדי
ממה שהבנתי

ובכן, זאת חברה שפועלת בכל העולם עבור ישראלים

שחיים בחו"ל, כלומר זאת חברה לגיטימית שפועלת בהולנד , ואפילו נאלצתי לשלוח פוליסה לשלטונות ההגירה בפעם הראשונה שביקשתי וויזת פרטנר ולא היו איתם שום בעיות. אבל כאמור גם ככה זה לא ממולץ :) שיניתי ביטוח ....

למעלה