ביטוח רפואי לחו"ל

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
ביטוח רפואי לחו"ל

מקווה שלא אבל אחרי שנה וחצי של רגיעה יחסית אחרי 3 זריקות של לוקרין ותוספת של 7 קג הכאבים עש קיקו [ קיקונאה שלנו כאבים בצד שמאל בגב ] התחילו לבץבץ , כאב עמום אבל קיים , למרות שאני כבר בסבב השני של הפרימונט או הפמינט וברוך השם בלי מחזורים למרות שיש דימומים או הפרשות אבל עם תחתונים שחורים לא רואים , ואין לי כוח להתעסק עם זה אני מקווה שאני לא חוזרת אחורה , בעוד 3 שבועות אני טסה לטיוואן ל7 שבועות מקווה ששם יהיה רגוע יש לי ביטוח עשיתי ביטוח של חברת האשראי ואמרתי לו שיש לי אנדו הסוכן לא ידע מה זה ,אמרתי לו שזו מחלה כרונית גניקולוגית ,אבל לא הייתי מאושפזת בחצי שנה האחרונה , אני מקווה שזה בסדר ואכ אם חו"ח אצטרך אותם לא יעשו לי באלגן ,מה אתן אומרות ? די כבר אני רוצה להוציא את הכל את הרחם השחלות טוב אולי בטיוואן אמצא פיתרון אחר יש לי בבית עוד לוקרין אחת אבל לא בא לי להזריק

kikona126

New member
ואו לא יודעת מה להגיד לך...

אבל אני בשנים האחרונות נסעתי להרבה שליחויות, ככה שהביטוח היה על הממשלה של המדינה אליה הגעתי, וככה גם יהיה אם אני אסע לעבודה שם באוקטובר הקרוב... עקרונית, אם אני לא נוסעת למשלחות וכאלו אני לא עושה ביטוח... אף פעם לא עשיתי עד עכשיו... אולי עכשיו נתחיל לחשוב על זה... ואל תוציאי את כל הרחם והשחלות בגלל הכאב, גואי זה לא שווה את זה! אני מבינה, ולצערי מכירה את הכאב, ונכון לכל אחת כואב אחרת, פחות, יותר... אבל מה יקרה אם תעשי את זה ועוד כמה שנים תתחרטי? לא תוכלי להחזיר אותם פנימה... מרגיש לי שאת אומרת את זה ממקום של כאב, זה לא מגיע ממקום אמיתי וטהור... בקשר לכאב בגב, לי כל הכאבים הנלווים מסביב שלא עברו לאחר הניתוח עברו כשעברתי לדיאטה של האנדו. היום ניסיתי לשתות קצת חלב רגיל וישר הרגשתי את זה... בחודש האחרון למדתי (מהרופאת משפחה שלי, בכל התקופות של המחזור) שחלק מהכאבים האלו שיש לנו בגב מגיעים בגלל ההתכווצויות שיש לנו והשרירים שם נתפסים. אני שמתי שם משחה בשם מולטיפלקס בלזם (משחה טבעית) היא מחממת מאוד את האזור אבל גם מאוד מרגיעה את הכאבים. שווה לנסות (כי עם הכאב יכול להיות שיש שם גם שריר תפוס, וזה מכאיב יותר) לא סתם קראת לכאב הזה על שמי

galim29

New member
GUI בקשה קטנה../images/Emo25.gif

רק אל תהפכי לי לליידי בוי בטייואן..
אוהבת אותך כמו שאת

gui1

New member
גלים התבלבלת

ליידי בוי זה בתיאלנד אני נוסעת לטיוואן שם הבויז R בוייז ולגבי הליידיס לא ככ מעניין אותי ,

בפעם ההיא שהצהרתי על זה

אמרו לי מראש ששום דבר שקשור בזה הם לא מכסים. מצד שני - גם אם לא מגלים להם מראש וקורה משהו - הם לא מכסים כי לא אמרת להם מראש. קיצר - תבדקי טוב טוב מה הכיסוי הביטוחי שאת מקבלת, ותזכרי שיש יותר מחברת ביטוח אחת רלוונטית. תמיד אפשר לבטח גם דרך קופות החולים וגם דרך חברת ביטוח. שימי לב שיש הבדלים בין הביטוחים לא רק בכיסוי הכולל לטיול, אלא למקסימום עלות ליום אשפוז - שזה אחד הדברים הכי חשובים (שלא יצא מצב שיש לך כיסוי של מליון ש"ח אבל מקסימום ליום אשפוז אלף ש"ח - סתם כדוגמא). אם הנסיעה היא למקום לא ידידותי לרפואה המערבית, או לטווח זמן ארוך משבוע - הייתי ממליצה על מחקר ביטוחי מאסיבי. (כל המידע מניסיוני כנוסעת מבוטחת בלבד!)

למעלה