ביטוח רפואי באנגליה

DMB12

New member
ביטוח רפואי באנגליה

האם בתור אזרח אירופאי יש לי ביטוח רפואי באנגליה חינם?

ביררתי ביטוח רפואי לישראלים בחו"ל, חברת דיוויד שילד הציעה לי 209 דולר לחודש(!) נשמע לי יקר ולא הגיוני ..

יש עוד אפשרויות?

תודה

almo81

New member
תבדוק מה אתה מקבל

אתה צריך להירשם ל-NHS, ואז יהיה לך ביטוח חינם.

יש הרבה ביטוחים משלימים בבריטניה, שעולים הרבה פחות מ-209 דולר - אז כדאי לבדוק.

ד"א לא בדקתי אף פעם את דיויד שילד - אשמח אם תשתף אותנו במה הם מציעים ? (אני משער שרב העסקים שלהם בארה"ב , שם באמת צריך את הביטוח)

DMB12

New member
היי

הם הציעו לי ביטוח מקיף לאיזה רופא ו/או בית חולים שאבחר על כל בעיה במחיר הנ"ל. מה שכן זה לא כולל רפואה אלטרנטיבית כדוגמת דיקור סיני וכו'...

DMB12

New member
אוקיי.. נרשמתי לNHS

אז עכשיו אם אהיה חולה באנגליה אני מבוטח? בלי לשלם כלום? ניראה לי תמוהה..

יש פה אזרחים באנגליה עם אזרחות אירופאית שיכולים להסביר לי יותר לעומק לגבי ביטוח בריאות?

תודה!

יעלי9

New member
תמוה או לא, זאת הרפואה הציבורית

היא ממומנת ע"י משלם המיסים. בדומה מאד לקופת-חולים בארץ.
אבל תוכל להרשם רק אם אתה תושב, כלומר תצטרך להראות הוכחה לכתובת מקומית.
בתור מבקר אירופאי שחולף במקרה בבריטניה נדמה לי שלא תהיה זכאי ליותר מכל תייר אחר. כלומר יטפלו בך בבי"ח במקרים דחופים. אבל לא תוכל להצטרף לרשימת המטופלים של מרפאה.

http://www.adviceguide.org.uk/engla...osts_e/nhs_charges_for_people_from_abroad.htm

בקר12

New member
דיוויד שילדס נותנים (או נתנו לפחות)

ביטוח רפואי מקיף שאינו דורש ממך בכלל להיות מבוטח במערכת הבריאות המקומית. כלומר, אתה יכול לפנות לכל רופא פרטי/מומחה ולקבל החזר כמעט בכל מומחיות.
הביטוחים המקומיים והיותר זולים דורשים ממך להיות רשום במערכת הציבורית ולקבל הפניות מה GP לפני שאתה רשאי לפנות לרופא פרטי וגם מדיניות ההחזר שלהם הרבה יותר קמצנית (או לפחות הייתה כך בעבר)
אולם בגין המחיר, אין הגיון רב לישראלי תושב בריטניה הבריא בדרך כלל לעשות דייודשילדס על חשבונו אבל במימון מעסיק זה ביטוח שווה מאוד.

למעלה