ביטוח צלילה

ביטוח צלילה../images/Emo91.gif

פורסמה בפורום אינפורמציה בנושא ביטוח צלילה. אני בדקתי את הנושא (מתוקף היותי פדנטית) ומצאתי שהביטוח המוביל הוא הביטוח של הסוכן א. רפאל הפוליסה של כלל חב´ לביטוח. בפוליסה יש סכומי ביטוח הגבוהים ביותר 150,000 $ ובדקתי מול מוקד החירום שלהם בחו"ל והם ענו לי לעניין. גיליתי גם שהביטוח הנקרא "דאן" הוא ביטוח של הפניקס. בדקתי וכל המועדונים בארץ מוכרים את הביטוח של רפאל. אז תבדקו טוב טוב איזה ביטוח אתם קונים לפני שאתם יורדים לצלול.

ביטח דאן../images/Emo45.gif

אני לא יודע עם איזה דאן בדאקת אבל למיטב ידיעתי ולאחר בדיקה שעשיתי דאן הוא ביטוח יותר טוב בשבילי בכל אופן מביטוח אחר . כמו-כן אני מכיר לפחות מועדון אחד שלא מוכר AIG ומוכר את דאן .

סילבסטר

New member
פדנטית ?!?!?!?!?!?

גבירתי החביבה הואיל ואין לי אינטרס באף חברת ביטוח או סוכנות כלשהיא או מועדון בוא ואספר לך על אי אילו חוסר דיוקים: הפוליסות שמוצעות כיום בשוק זהות ! לאחר שתילמדי ביטוח תוכיחי שאני טועה . המועדונים אותם אני מכיר בישראל מוכרים ביטוח של דן(הפניקס) ,של א.רפאל (כלל) ושל idive בחברת aig מבדיקה שערכתי זה מתחלק ביניהם ,כל אחד ע"פ העדפותיו. השרות למיטב ידיעתי טוב בשלושת החברות לפני שאת מוסרת מידע לא נכון תבדקי במיוחד נושא כה רגיש ,שמי שלא יודע עוד יאמין לכל שטות שאת אומרת

למעלה