ביטוח עובדי מדינה?

La InoLviDable

New member
ביטוח עובדי מדינה?

לקראת הטסט הקרב ובא, דיברתי עם אבא שלי לגבי הביטוח שיש לארגן מאחר ואהיה נהגת חדשה. הוא התעקש וטען שמאחר והוא עובד מדינה, יש לו ביטוח הכולל אותי בתוכו כבר. אני חוששת שהוא לא מעודכן או שישנה טעות =\ האם זה הגיוני שאהיה כלולה בביטוח עוד לפני שיש לי רישיון בכלל? מה צריך לכלול הביטוח? [כך אוכל לבדוק איתו את העניין] תודה רבה

ertert15

New member
לאבא שלךיש רכב מהמדינה?

כי אם כן זה די מוזר לי,הרי לרכב של אבא שלי שייך למדינה אסור לי לנהוג עליו,רק לאימא שלי מותר וגם זה רק בשעות הערב-לילה אחרי העבודה.

Shaq018

New member
עד שמישהו יענה לך..

את מוזמנת לעיין כאן: ביטוח רכב לעובדי המדינה לשנת 2006 ביטוח רכב לעובדי מדינה - Albit בכללי ממה שהבנתי בקריאה מהירה זה שישנם 2 חברות ביטוח שאביך יכול לפנות אליהן (שירביט והראל) ולברר איתן לגבי ההוספה שלך לביטוח.. בכל אופן, יכול להיות שגם תחת הביטוח לעובדי מדינה הפרמייה תיהיה יקרה, לכן אני מציע לפנות לחברות נוספות בלי קשר לביטוח לעובדי מדינה ולבדוק מחירים.. טלפונים לבירורים: חברת "שירביט" טלפון : 1-599-500-601 חברת "הראל" טלפון : 03-5671600

La InoLviDable

New member
תודה../images/Emo140.gif

ולא, לאבא שלי אין רכב מהמדינה... כי התפקיד שלו לא מצריך קבלת רכב. אבל הוא כן עובד מדינה כבר 30 שנה

nogag7

New member
היי, גם אמא שלי עובדת מדינה >>>

בערך שלושים שנה.. וגם לה אין אוטו מהמדינה, אלא רק ביטוח. ביררת אם הביטוח חל גם עלייך? אשמח לקבל תשובה

offirla

New member
גם אבא שלי עובד מדינה...

הביטוח שיש לעובדי מדינה הוא ביטוח קיבוצי-פרטי, כלומר - משרד האוצר חתם על הסכם קיבוצי, שבו כל משתמש ברכב יכול לנהוג, כולל חדש, ישן, ותיק, זקן, מבוגר, העובד, הבן/בת שלו, הנכד, הנין וכל מי שרוצה... הוא פרטי - כי כל עובד משלם בהתאם לרכב שלו.... ביצור, כנהג צעיר וחדש - נהגתי רק על הרכב של אבא שלי ולא על של אימא שלי - בגלל הביטוח כאמור.

nogag7

New member
יופי! אז אתה אומר ש..

אני אוכל לנסוע על האוטו של אמא שלי מבלי לשלם? צריך להודיע לחברה שקיבלתי רישיון (שזה יקרה כבר.. בעזרת השם)? אהה ולא הבנתי את המשפט: " כי כל עובד משלם בהתאם לרכב שלו". לאמא שלי יש אוטו, שנקנה מהכסף שלה, אבל הביטוח משולם ע"י העבודה כיוון שהיא עובדת מדינה.. האם זה מה שיש לאבא שלך? יש לך אולי טלפון שאפשר לברר בו את זה? תודה.

offirla

New member
אם אימא שלך עובד מדינה...

כעובדת מדינה היא קנתה אוטו, חברת הביטוח שזכתה במכרז לפי יצרני הרכבים, פנתה אל אימא שלך, והציאה לה לעשות את הביטוח דרך אותה חברה. באופן כמעט אוטומטי, רוב העובדים הסכימו. אם אימא שלך היא עובדת, והיא מקבלת החזקת רכב, תשלום רישיון נהיגה, תשלום עבור הטסט השנתי - אז היא כמו אבא שלי. את עלות הביטוח משלם, שר האוצר, אצל אבא שלי זה נכנס בברוטו ויוצא מהנטו - הוא משלם רק את המס - וזו היתה הכוונה כל אחד משלם את החלק שלו. לגבי טלפון - רשום על הספח שנמצא ברכב או שאימא שלך אמורה לקחת אותו כשהיא נוהג...

למעלה