ביטוח סיעודי

רווית04

New member
ביטוח סיעודי

בנות, שאלה חשובה יש לי אליכן, אני מבוטחת דרך כללית מושלם , ומספר פעמים שניסיתי לעשות ביטוח סיעודי בנוסף לכך כמו הוריי כמובן, אבל רק היום הגיע מכתב שאומר שיש לי 63% נכות כולל מחלת פרקים. ועל כך הם אינם רוצים לבטח אותי. מישהי גם קיבלה מסר דומה או דחייה לעשות ביטוח סיעודי דרך ''דקלה''?

זה הכל תלוי פרמיה

ממה נובעת הנכות? ביררת עם סיעודיים נוספים (פרטיים)? אותי בזמנו "דקלה" סירבו לבטח לאור כל ניתוחי הבטן בגלל האנדו' שעברתי. נלחמתי מולם וניצחתי. כל הביטוחים שלי - חיים, אובדן כושר, בריאות וסיעודי- הרבה יותר יקרים בגלל האנדו. אני משלמת כמעט כפול מבן הזוג שלי למעט ביטוח בריאות שהשכילו הוריי לעשות לי בילדותי שמממן לי את כל הוצאות האנדו' מאחר והאבחנה/הגילוי נעשו לאחר תקופת ההכשרה.

רווית04

New member
מבינה..

גם אנדואית, אלרגית, אסמטית, פיברומלאגיה, ''דיכאון קל'', וגאוט.. לחימה - למה את מתכוונת, מה עשית? אני מניחה שהם יעלו ביוקר, אבל זה נראה לי גם חוצפה ולא כשיר הנושא הזה שלמרות הכל לא רוצים לבטח ומתעלמים. האבחנה והגילוי נעשו כמובן לפני הצורך במחשבה בכלל על לעשות לעצמי ביטוח סיעודי.

3-4 מכתבים המעידים על תפקוד נורמאלי

רוב הזמן.. מגובים במסמכים רפואיים וחוו"ד של רופא משפחה ונשים, אל תוותרי להם כל כך מהר, תתעקשי ותהיי קרציה-אני יודעת שזה לא קל ודורש אנרגיה שאין
אבל זה ביטוח מאד חשוב. תבקשי גם הצעות מחב' ביטוח אחרות במקביל

skylee

New member
גם אני נתקלתי באי רצון ובאי הבנה של המצב

היי , גם אני לאחרונה ביקשתי להרחיב ביטוח בריאות שנעשה לי לאחרונה דרך העבודה של בעלי , לשמחתי ללא החרגות וללא הצהרת בריאות. (אני לא יודעת כמה זה תקף ברגע האמת אבל עדיף שיהיה . . .) בתקופה האחרונה ניסיתי לרכוש פוליסת ביטוח סיעודי ואבדן כושר עבודה. ולהפתעתי מלבד ההגדרה של האנדו ככרוני שאינו מאפשר ביטוח הסוכן אפילו לא הבין על מה אני מדברת. חשוב לי לציין שאני בריאה ברוב הזמן פרט לימי מחזור וגם זה תלוי מכיוון שתקופות ארוכות אני בדכוי. כמו כן אני נמצאת במהלך טיפולי פוריות. (מבחינת חברות הביטוח זה ניראה כאילו אני היחידהששעוברת את התהליך הזה.) התחושה שלי היא שפשוט מעבר לזה שאני "נזרקת לכלבים" על לא עוול בכפי שיש המון בורות ואי הבנה בסיסית של המצב. הפנו אותי לסוכנויות ביטוח שמבטחות חולי סוכרת איידס וסרטן שמתמחות בחוליים כרוניים. וכל מיני כאלה. אם מישהי הצליחה לבטח את עצמה אשמח לשמוע. איך ובאיזה סוכנות. את הביטוח הסיעודי ואבדן כושר עבודה כרגע בחרנו שלא לעשות דרך ביטוח הבריאות הקיים על לבירור עלויות ותקופות אכשרה.

לא נתקלתי בכזו תשובה

מאחר ואת כל הביטוחים שלי עשיתי לפני. אבל כמו שבואינג כתבה לך אל תוותרי ותכתבי מכתבים וכמובן לפנות לעוד חברות במקביל. שיהיה בהצלחה.

למעלה