ביטוח נסיעות

liat2Uni

New member
ביטוח נסיעות

אני לא ממליצה למי שטס לעשות ביטוח חו"ל בהראל דרך איסתא/המטייל. הם יודעים להשוות ולהגיד שהם נותנים יותר אבל ברגע שצריכים אותם הם מפילים אותך בסעיפים הקטנים. ערכתי בדיקה בביטוחים האחרים ואין להם את ההגבלות הללו. לדוגמא:הם לא החזירו לי את הוצאות המלווה מכיוון שמלווה מוגדר בפוליסה של הראל כ: 'אדם אחר המבוטח אצל המבטח בביטוח נסיעות לחו"ל המתלווה למבוטח בצאתו מישראל בכוונה לשוב עימו ובתנאי שהמלווה הינו בן משפחה קרוב..'. הסתכלתי בשתי פוליסות ביטוח אחרות ,מכבי וכלל, ושם מלווה מוגדר כ: 'אדם המתלווה למבטוח בצאתו את ישראל בכוונה לשוב עימו'. ראו הוזהרתם.

sela v

New member
זה לא רק הם

כל חברות הביטוח מפילות אנשים על הסעיפים הקטנים, ולפעמים צריך עזרה של גורם מקצועי לקבל את מה שבאמת מגיע.

maore

New member
לי היה ניסיון טוב עם ביטוח של כללית

אמנם לא דובר בסכומים נכבדים - אבל היה לי אישור מהמשטרה רק על אובדן הדרכון, כי אז רק עניין אותי האישור עבור השגרירות, ובעצם בשגרירות עצמה אמרו לי כי ברב הביטוחים יש כיסוי להפקת מסמכים שנגנבו, ובהמשך גיליתי שבעצם היו מסמכים נוספים שהיה שהיו צמודים לדרכון והיתה עלות להפיקם מחדש - והחזירו לי את כל הסכום (פרט לקבלה על הדרכון גם לא היו ברשותי קבלות על השאר).

למעלה