ביטוח נסיעות לחו"ל

Nadav 7

New member
ביטוח נסיעות לחו"ל

שלום, נתקלנו בסוגיה: תרמילאי שהחליט להאריך את הטיול מעל המתוכנן ומעוניין להאריך את הביטוח שלו אינו יכול לעשות זאת?!? בתי מבוטחת בפניקס, הם העלו את התעריף בצורה ניכרת לכן החלטנו לנסות לבדוק מחירים בחברות אחרות. כולם הודיעו שמאחר שהיא כבר בחו"ל, אין להם אפשרות לבטח אותה. בפניקס צריכים להחליט אם לאשר הארכה (אין לה תביעות ואין שינוי במצבה הבריאותי) ואנו מחכים לתשובתם. מה עושה מטייל במצב זה? ואם חלילה הגיש תביעה כלשהי, גם החברה בה היה מבוטח עד כה לא מאשרת הארכה?? האם נתקלתם בסיפור דומה? תודה!

natyh

New member
עושה ביטוח בחו"ל

כך עשיתי עד שהצלחתי לארגן לי ביטוח בארץ כשנתקלתי באותו מצב . ישו גל קדר מבטח אניות קדר ביטוחים ולא נראה לי שזה תחום העיסוק שלו . עוד תגובה של סיילור שמובילה למבוי סתום ... זה מה יש .... ידידי הספן לפחות כשאתה נוסע לכיוון הקיר תדליק אורות ....

sailor

New member
סוכנות קדר משרתת גם ישראלים בחו"ל

לכן יתכן שיש לגל פתרון, שוה לשאול.

natyh

New member
צודק מתנצל על ההערה הקודמת

עדיף לפרט יותר בהודעות הנה הצלחת לבלבל גם אותי ואני די מתמצא בתחום אז מי שלא מתמצא ודאי שיתבלבל . אז עדיף להודיע בצורה ברורה יותר , ברוב המקרים לרוב האנשים אין את הידע שלך וקשה לעמוד על כונתך .
וכעת הבהרה יונתן סוכנות קדר עוסקת בביטוחים ימיים ליאכטות גם חצית אוקינוסים ותאונות שם הם בתחום טיפולה אז כדאי לנדוק גם איתו .

jeshu

New member
תודה, מעניין אולי אם אתה וסיילור מכירים אותו, אז אחד מכם רוצה להתנדב לטלפן אליו ולומר לנו מה התשובה. סוף סוף שאלת ביטוח מעניינת עם פואנטה!

למעלה