ביטוח נסיעות לחו"ל

טישה1

New member
ביטוח נסיעות לחו"ל

אהלן- מתלבטת אם להפעיל את הביטוח דרך חברת האשראי או לעשות ביטוח אחר. אחת ההתלבטויות שלי היא בגלל שיש תקרה של 1,800 $ ליום אישפוז בביטוח של חברות האשראי. יש למישהו מושג איפה אני יכולה לברר מחיר של יום אישפוז באירופה? (איטליה) איפה אני מבררת כדי לדעת האם זה יספיק? תודה

עופר

New member
התשובה בתוך השאלה

אין קשר לעלות יום אשפוז , נניח שהיא 100$ אבל ... מאחר ויש תקרה ליום אשפוז , אז אם יקרה מקרה בו העלות תהיה גבוהה מתקרה , את בבעיה , ולכן רק ביטוח מלא , לא זה של כרטיסי האשראי יתן מענה . נניח שמדובר בתאונה קטנה , שבר ביד , שמצריך גישה למתקן רפואי , רטנגן ורופא , גיבוס ויאללה להמשיך , זה לא יום אשפוז וזה שלול להיות לא מכוסה.... או תאונה גדולה שמחייבת ניתוח , שהעלות שלו הרבה מעבר ל- "יום אשפוז" וגם כאן בעיה , ואם לא קרה כלום אז באמת לא היית צריכה ביטוח , נכון ? רק ביטוח מלא רצוי מאד דרך סוכן יתן מענה לצורך

pol101

New member
תתקשרי לאסותא ותשאלי

כמה עולה יום אישפוז לתייר , זה בערך מה שעולה באירופה

עופר

New member
פול זה לא עקרוני ..

כי אם זה נזק קטן , אז היא לא צריכה ביטוח ואם זה "נזק" גדול , אז 1800$ בטח ובטח לא יספיקו , לאירופה יש צורך בפוליסה שמכסה לפחות 200,000 $ ללא הגבלת תקרת יום אשפוז אלא סכום כולל ( עם ההשתתפות עצמית סבירה של עד 500 $ )

hezigat

New member
אבל אתה יודע מה הכי חשוב?!

להגיע בשלום מהשדה וחזרה, ולכן הכי חשוב לנסוע עם נהג מונית שאתה מכיר וסומך עליו...

hezigat

New member
אבל אתה יודע מה הכי חשוב?!

להגיע בשלום מהשדה וחזרה, ולכן הכי חשוב לנסוע עם נהג מונית שאתה מכיר וסומך עליו...

למעלה