ביטוח נסיעה לחו"ל

ביטוח נסיעה לחו"ל

בקרוב אנחנו נוסעים לחופשה משפחתית בחו"ל. בחברה הקודמת שעבדתי היה לנו ביטוח נסיעות חו"ל שווה במיוחד שכלל גם החמרה של מחלה קודמת (נחשו לאיזו מחלה אני מתכוונת...) במחיר ממש מצחיק. מה עושים עכשיו ? לעשות ביטוח נסיעות רגיל לחו"ל ולקוות שמכיוון שאני טסה לאירופה (ולא לאיזה יעד אקזוטי) לתקופה קצרה (8 ימים) ושמצבי כרגע מצוין (
) אז סביר להניח שהכל יהיה בסדר ? לדווח על האנדו או שלא ? ספרו לי מה אתן עושות במקרה כזה.

זואילי

New member
תהיות בנושא

אף פעם לא חשבתי על זה ופתאום עכשיו עלו בי מחשבות, אולי מפגרות אבל - נגיד לגביי - אם הייתי חולה באנדו' איזה 17 שנים ומאז הייתי כמה וכמה פעמים בחו"ל, עם ביטוח נסיעות רגיל, סובלת מאותם הסימפטומים גם אם הנוף והשפה שונים, אז מה ההבדל עכשיו אם הכריזו עלי בראש חוצות שיש לי אנדו'? הרי אם בקושי מכירים במחלה שלנו (נגיד ביטוח לאומי וכו', אובדן כושר עבודה בגלל זה ועוד ועוד) - אז מה זה משנה? גם אני תכננתי לנסוע לחו"ל (אירופה) החודש ובכלל לא חשבתי על ביטוח מיוחד. לא משנה שכרגע דחיתי את הנסיעה, אבל באמת מעניין לשמוע מנסיונן של שאר הבנות. שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב. מניחה שחופשה רק תעשה יותר טוב!

זה מאד משנה מבחינת הביטוח

ביטוח נסיעות רגיל לחו"ל לא מכסה החמרה של מחלה קיימת. אם המחלה שלך מוכרת וידועה (עברת ניתוח/כתוב בקופ"ח/כתוב אצל רופא המשפחה) ותצטרכי למשל ניתוח חירום בחו"ל שקשור לאנדו' הביטוח לא יכסה את זה. לעומת זאת, אם את בריאה ופתאום נזקקת במפתיע בחו"ל לניתוח שבעקבותיו גילו שיש לך אנדו' - זה יכוסה ע"י הביטוח. ותודה, מאז שאני על גלולות ברצף אני מרגישה הרבה יותר טוב.

איזה כיףףףףףףף!!

אני לא מפרטת. יודעת שזה יכול להיות לי לרועץ - אבל אם ניקח את המיכלול - את מרגישה טוב
, לא אושפזת כבר המון זמן
האנדו' במצב סטטי
את נוסעת לאירופה ולא לאיזה חור נידח, לא הייתי נכנסת לזה כי אין לזה סוף. צריך לקוות שיהיה טוב ואני מאמינה שכך יהיה
ונוסיף עוד
אחרונה וגם
תהנו

lee E

New member
לגבי הביטוח

אולי אצלי זה שונה כי זה רילוקיישן אבל שהכינו לנו את הביטוח, שאלתי עם להוסיף את האנדו' ואמרו לי שזה לא נמצא ברשימת המחלות שרשומות אצלם. אני לא יודעת מה עשו עם זה כי ביקשתי לציין את הנושא, כדי שמבחינתי אהיה מכוסה.

gui1

New member
טסתי חצי שנה לUS

ולא ביטחתי כי אלפ מצבי טוב אני על גלולות ואם יקרה משהו טסים לארץ תוך 24 שעות ועד אז נרות עושים עבודה טובה מאדו ואחרי שנים של סבל 24 שעות זה ממש בקטנה ולכל הסביבה הדואגת אמרתי שלא נסעתי על מנת לחלות טוסי ותהני

לדעתי, לא להגיד...

מאחר ואת נוסעת לטיול באירופה ולא לאיזה חור נידח, לא רואה שום סיבה לספר. בנוסף, אם את מרגישה טוב, אז בכלל.... מציעה לך לא לחשוב על זה יותר מדי ולהתרכז בתכנון הטיול. תהנו ותכייפו!!

רק כי הייתי טפשה.

מסכימה שלא כדאי להגיד - במיוחד אם אין כוונה לבטח. סתם טופסיאדה והרגשה רעה. אני מניחה שהבעיה הקשה עלולה להיות אם צריך טיפול דחוף בציסטה מתפוצצת (חוחוחוחו"ח).

בפעמים האחדות שנסעתי לחו"ל, לא אמרתי שום

דבר אל האנדו.... אבל מצד שני (טפו-טפו-טפו) כאבי המחזור שלי לא הביאוני עד למיון.... הכאבים החזקים גרמו להתפתלויות במקום. בכל מקרה, שהחופשה המשפחתית תהייה לכם מהנה ביותר
שתהייה לכם טיסה נעימה וטיול נחמד וכייפי

למעלה