ביטוח מקיף לקטנוע...

Tranuc

New member
ביטוח מקיף לקטנוע...

השאלה שלי היא כזאת , האם כדי לעשות ביטוח מקיף לקטנוע (אם זה עקרוני אז לגויי רייד 200) , בלי כל ספק התוספת של 1400 ש"ח מצדי , שווה את השקט הנפשי שלי , אבל מה הסיכוי לקבל את הכסף מהביטוח במקרה של גניבה ? מה התהליך וכמה זמן לוקח עד שמקבלים את הכסף ? כי עד כמה שידוע לי חברות הביטוח לא ממש ממהרים לתת את הכסף ללקוח הבמבוטח שהקטנוע שלו נגנב , ואני אישית לא ממש מנוסה בתהליכים משפטיים... ובמקרה של גניבה , איך אני מוכיח לחברת הביטוח שהוא אכן נגנב ולא אני העלמתי אותו או משהו כזה ? אולי יש פה אנשים שכבר יש להם נסיון עם מקרים כאלו ? (מה שאני לא מאחל לאף אחד כמובן).. תודה מראש לעונים...

tass11

New member
לקטנוע הזה דחוף לעשות !!!!

זה הקטנוע הנגנב ביותר בארץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבדוק אבל כי יש ביטוח צד ג' +גניבה ושריפה שהוא יותר זול אבל בשביל השקט הנפשי ממליץ לך לעשות אני עשיתי למובי שלי ואני ישן טוב בלילה ד.א -תבדוק אצל אודי דגן לו יש ביטוח זול כזה

Tranuc

New member
כן , אבל מה עם מה ששאלתי ?

אצל אודי דגן הביתוח המקיף החלקי עולה 1400 ש"ח , כבר שאלתי היום... אבל לא זאת השאלה... בוא נגיד ועשיתי , והכל היה טוב , עד שיום אחד נגנב הקטנוע , מה קורה אז ? איך אני מקבל את הכסף על הקטנוע (אם בכלל)...

primos

New member
במידה ונגנב לך הקטנוע

אתה ממציא אישור מהמשטרה על הגנבה , מדווח לחברת הביטוח - ישנה תקופת המתנה בין 30 ל 45 יום (תלוי בהסכם) אם לא מצאו לך את הקטנוע בתקופה זו (ותיתפלל שלא ימצאו ) אז בתום התקופה מפצים אותך לפי מחירון ומשתדלים להוריד כמה שהם יכולים החארות , יכול גם להיות שחברת הביטוח תשלח גם חוקרים מטעמה לחקור אותך , הם ישאלו היכן החנת את הקטנוע , איך קשרת ועוד כל מיני שאלות שבתכ'לס הם רוצים לבדוק בעיקר איך אתה מגיב והאם אתה לא מנסה לתחמן אותם . הם לא עושים בעיות בעת גנבה , כלומר הם ישלמו אך הבעיה היחידה זה שלפעמים אין הסכמה על גובה הפיצויי (יחסית למחירון ק'מ וכו )

eli551

New member
למיטב ידיעתי מלבד השתתפות עצמית

מפחיתים 10% ממחיר המחירון

Tranuc

New member
נו ווו..

גנבו 2 , ומה בסוף היה ? קיבלתה את הכסף מהביטוח או שלא עשיתה ביטוח בכלל ?

לפי הסמיילי העצוב

לא קיבל כלום.. אגב, לא נראה לכם מוזר שאומרםי סמיילי עצוב כי סמיילי זה חיוכון, זה קצת ניגודי שזה עצוב סתם הרהורים של 23:26 בלילה

אבן חצץ

New member
היום שאלתי על ביטוח

ב-"רמי ביטוחים" ואמרו לי שבגלל שאני בן פחות מ-21 , אני יכול לעשות רק צד ג', אפילו לא מקיף חלקי,( מה הקשר אני לא יודע, בגלל שאני בן 17 יגנב לי יותר הקטנוע?), בכל מקרה, אולי מישהו יודע על סוכן ביטוח שכן מבטח מקיף למי שפחות מ-21?

bhr6

New member
ביטוח

היי לגבי הנושא לאחר גניבה מניסיוני בחיים : 1. אתה צריך לעמוד בכל תנאי הביטוח -זה אומר שאם הם ביקשו בפוליסה אזעקה אז חובה עלייך להביא מסמך מאושר שקיימת אזעקה באופנוע עפ"י התקן של חברת הביטוח , אם הם אומרים בפוליסה שאסור להשאיר מפתח בסויץ אז אתה צריך לתת להם שני מפתחות לאחר הגניבה וכך אתה מוכיח שלא השארת את המפתח לגנב. 2. במידה ועמדת בכל תנאי הפוליסה הם בבעיה ולא אתה (תראה הרעיון אומר לעמוד בכל תנאי הפוליסה ואז התשלום הוא מלא ולאחר 45 יום ) אבל חברות ביטוח מילה נרדפת ל..... הרבה מילים לכן הם מצידם ינסו ויגידו הכל כולל חוקר פרטי - לא צריך להיבהל מהם . 3. גובה התשלום - במידה שילמו פחות ממה שצריך תמיד יש בית דין לתביעות קטנות ואז הם או מתפשרים או משלמים כולל אגרת בית משפט. 4. המלצתי אם אתה אדם ישר עשה ביטוח במקרה של גניבה הכל יסתדר לך . בהצלחה

למעלה