ביטוח מנהלים

דני4001

New member
ביטוח מנהלים

הציעו לי ביטוח מנהלים בעבודה.הסוכן ביטוח שפגשתי(יש לי אפשרות לבחור כל סוכן ביטוח שאני רוצה)הציע לי פוליסה לפיה אני משקיע בקרן פנסיה וקופ"ג תחת ניהול החברה אותה הוא מייצג(מגדל לצורך העניין).חשבתי על זה ובאתי אליו עם הצעה חדשה לפיה אני משקיע את הכספים בקרן פנסיה וקופ"ג פרטיים שלא שייכים למגדל.הוא עיקם פרצוף ולא כל כך אהב,(למרות שהוא לא סירב כי טכנית אני לא מחויב אליו)יש לי שאלה עקרונית רק להבנת הענינים-מדוע הסוכן ביטוח שלי ירוויח פחות אם נפעל לפי שיטתי?(אני שואל זאת רק מכיון שברצוני להבין איך הדברים מתנהלים,ולא כי מפריע לי שהסוכן מרוויח-ההפך אני כן חושב שהם צריכים להרוויח אבל בהתאם לתחרות בשוק-הרי אני לא אקח חבילה של ב.מנהלים כאשר בשוק יש את האופציה של קופו"ג עם תשואות ועמלות שונות). תודה לכולכם!

אמיר72

New member
מה הציעו לך ?

ביטוח מנהלים, קרן פנסיה או קופ"ג ? לא ממש ברור, אם תוכל לפרט זה יהיה לעזר. לשאלתך - הסוכן מקבל עמלות מהחברה עבורה הוא עובד, חד וחלק. אם אתה בוחר גוף שהוא אינו עובד אתו הוא לא מקבל עמלות, ולכן חוסר החשק שלו לשווק מוצרים כאלה.

דני4001

New member
יותר רציתי להתמקד בנושא העמלות

אם אנו הולכים לפי הצעתי אז איך הוא ירוויח? ממה? הוא לא יעבוד בחינם-מגיע לו שכר,לא? הרי לפי הצעתי שום גוף לא עובד איתו(דש,מבטחים)

אמיר72

New member
בדיוק בגלל זה הוא לא מתלהב

זו אחת הבעיות. במצב נורמלי והגיוני, הוא היה אמור לקבל את שכרו ממך, ואז לחפש לך את העסקה הטובה והמשתלמת עבורך. מאחר ואת שכרו הוא מקבל מגוף אחר, והוא ביחס ישר להפקדות שהוא מכניס לגוף זה, יש לו בעייה קשה של אובייקטיביות.

rdss

New member
סוכן ביטוח מקבל עמלה על פוליסה

שהוא מכין עבור חב הביטוח הספציפית ברגע שהלכת לסוכן אחר השני יקבל את העמלה. לעניינך,אותו סוכן לא יקבל עמלה עבור ביטוח שתעשה במקום אחר.

למעלה