ביטוח לנכה צה"ל

LEA2004

New member
ביטוח לנכה צה"ל

בעלי עבר התקף לב, שאלתי האם ארגון הנכים ביטח את הנכים בבטוח שמזכה אותם להחזר כספי? על ימים שהם אינם עובדים או סכום חד פעמי? פרט לבטוח הסעודי. שזה אני יודעת שיש לבעלי. אשמח מאד אם יפנו אותי לקישור שאני אשאל את שאלתי. ברכת חג שמח ובריאות לכל עם ישראל.

בני1234

New member
הביטוח הקיים בארגון נכי צהל

הוא ביטוח למקרי מוות. במידה ולבעלך יש למעלה מ50% נכות , במקרים מסוימים ישנה אפשרות לקבל טיפול רפואי . ניתן לקבל על הימים שבהם בעלך לא עבד אישור, זא על חשבון ימי מחלה חג שמח והחלמה מהירה

עָנת

New member
לאה שלום,מצרפת לך את האתר של

ארגון נכי צהל. ואת הטלפונים של ארגון נכי צהל. מקווה שתקבלי מענה בהקדם. בברכת חג שמח וכשר
.

LEA2004

New member
בני חג שמח

למדתי על אודות הארגון פשוט גלשתי בפעם הראשונה באתר זה. שוב חג שמח לך ולכל עם ישראל.

ביטוח לנכי צה"ל

שלום לאה, פרסמתי לאחרונה כי בעקבות תיקון חוק לאחרונה, יש איסור על חברות ביטוח לסרב לבטח נכי צה"ל, נהיר שאם בעלך כבר חולה עלות הפוליסה תהיה לא רנטבילית (לא תחזיר את עצמה). לצערינו, הבטוח למכי צה"ל דרך הארגון כיום הינו ביטוח ריסק בלבד ומשולם רק עבור פטירה עד גיל מסויים (כיום 75). רק בריאות

נצאב

New member
שלום עומר

יש לי שאלה כמו שאתה יודע יש לנו ביטוח סיעודי יש לי גם ביטוח סיעודי ממקום עבודתי חס וחלילה אבל אם איהפך לסיעודי אקבל קצבה משני חברות הביטוח?

למעלה