ביטוח לאומי

איריס56

New member
ביטוח לאומי

היי חברים, חייבת לספר ולדווח על נושא הביטוח הלאומי שלי. להזכירכם הגשתי ערר והגעתי איתו לבית הדין לענייני עבודה ושם הרשמת ביקשה או יותר נכון ייעצה למוסד להזמין אותי שנית לוועדת עררים ואז אני אגיש להם מסמכים על מועד הופעת הלקות לראשונה. היא גם ייעצה להם לשקול שנית את הקדמת מועד הזכאות. וה"נפלאים" הודיעו שהם עשו את המירב שיכול להיות ושבעצם אני אשמה כיוון שלא ערערתי קודם - לא עזר לי שהסברתי להם שלא ידעתי על הלקות הזו ושבעצם כל מה שהרופאים רושמים בעיכוב התפתחותי כוונתם ל- PDD. הם הסבירו שהם מבינים ומודעים לכך שאני צודקת ואכן הלקות PDD היתה קיימת מלידה במקסימון שלי אבל כיוון שלא ערערתי הם לא יכולים לעשות כלום. כנראה אני אגיש ערעור נוסף ונראה מה יצא מזה. בכל מקרה אני לא הולכת להרים ידיים בקלות. אולי הגיע הזמן שמישהו עם השכלה של עו"ד יקח את העניין לידיים ויכניס תיקון נוסף לחוק על מנת להקדים זכאות לגיל 90 יום אוטומטית מרגע מתן האיבחון ולא לגזול את המגיע לילדים אלו. כמובן שזו תהיה מלחמה אבודה מראש כיוון שעניין זה יעלה להם המון כסף וזה יכאב להם מאוד. איריס

לא להתיאש גם אנחנו נלחמנו והצלחנו

איריס תתחזקי ותדעי לך שהורים זוכים בעירעור הזה לוקח להם זמן והם לא לתובתנו אבל להלחם עם הניירות שיש לכם דברים ישנים ראשונים להעזר ברופאים הראשונים בדרך שהיו לכם בהצלחה

vered73

New member
האם זה ערר על מועד הזכאות? כי לנו

היתה זכיה כפולה על פעמיים ערר (כולנו כבר חצי עורכות דין מקריאת פסקי הדין המתישים הללו) אבל בכל זאת לא קיבלנו את המגיע בחוק כולו, דהיינו 10 מתוך 12 חודשים שהגיעו לנו. (הסקתי בין השורות כי מגיע לכם יותר?!) אני לא הייתי מוותרת, אם כי על החודשיים האחרים אמרתי שילכו ל$#@$@#$@$@. מענין לענין באותו ענין - דיברתי היום עם עו"ס באלוט לגבי הדחיה של ילדים רבים מחברות הביטוח לצורך ביטוח סיעודי. נושא הדחיה לא ידוע להם, ואנחנו נבדוק ביחד אפשרויות לקבול על הנעשה. ולעמליה, שחששה מאד מהעלאת הנושא שהרי יש לנו דיונים עם בטלא על נושא ההכרה בנכות: הסכיתי נא: אין קשר בין העובדה שהילד מוכר כנכה בגלל חוסר עצמאות, לבין מצב סיעודי. מצב סיעודי נפשי, הוא כאשר אדם הוא תשוש נפש. והילדים שלנו אינם מוגדרים כתשושי נפש. ולכן, הנכות מבטלא היא אחת, ונכות סיעודית דינה שונה. יתרה מזאת - יש כאן משפחה שעשתה ביטוח סיעודי לבן שלה בסייגים מסוימים. סוכנת הביטוח שלי פנתה בהצעה לאותה חברת ביטוח שירשמו סייגים (גם זו פשרה שמכעיסה אותי) אבל הם דחו את הילד שלי עם סיבת הדחייה: אוטיסט. אני ממתינה לתשובה מאלוט מה ידוע להם בנושא, ולאחר מכן אני מתכוונת לצאת למאבק ציבורי נוסף (נוסף כי הקודם היה על הכספים שעיריית ראשלצ גזלה מילדים אוטיסטים על חשבון ההסעות בשנה שעברה). מי שמוכן להצטרף (זה לא פגישות עבודה, מקסימום שיחות טלפון ומיילים) נא ליצור איתי קשר. תודה ויום טוב (איריס מתנצלת על הנצלש אבל זה נושא הזכויות בכלל והמאבקים המיותרים שאחננו צריכים לעבור)

איריס56

New member
ביטוח לאומי

הנפלאים אישרו לנו 4 שנים רטרואקטיבית ל- 9.03 כלומר 11.99. אנחנו הגשנו את התביעה הראשונית ב- 6.00 וביקשנו 4 שנים רטרואקטיבית לתאריך זה כלומר 6.96. על ה- 3.5 שנים האלה הם נלחמים איתי (אלון יליד 9.94). האמת שאני כנראה עייפה כבר מהמריבות שלי איתם - אבל אל דאגה זה יעבור לי עד מחר. תודה על האיחולים, איריס

ועדת ערר

| שלום אירים זאת אביטל אמא של נתי תמשיכי לאלחם בהם גםאני נלחמתי עד שקבלתי אכשו אני היית גם בוועדת ערר בשביל הבן השני שלי וקבעו שצריכה לבוא אלי אחות ולתת חוות דעת על התיפקוד של הילד אתם זה רק ביד קשה הולך אני אמרת לרופא עם הם לא יאשרו לי מה שעשיתי להם עם הבן שלי נתי אני יעשה להם כפול אני מאחלת לך חזקי וימצי והרבה הרבה הצלחה מתוקה זה לא הייה לך קל רק שתדעי באהבה אביטל אמא של נתי

למעלה