ביטוח לאומי

alin5

New member
ביטוח לאומי

מה מעמד הפונדקאית מול ביטוח לאומי במהלך ההריון? אם היא נתמכת ומקבלת סיועים למינהם ? והא צריך להעלים מידע זה או להצהיר(הריונות ,נסיונות,מתן כספים) אנא הסבירו ! והרחיבו בנושא

עָנת

New member
ביטוח לאומי

פונדקאית לא חייבת להצהיר על העובדה שהיא פונדקאית,מישום שהכספים אותם היא מקבלת הם פיצוי עבור ההליך המורכב הזה. לדעתי לא מומלץ שהכספים יכנסו ישירות לחשבון של הפונדקאית. מצרפת לך שירשור בנדון:פונדקאות וביטוח לאומי. מירבי* תחזור מהחופשה מחר,ותשמח להרחיב בנדוון.

איילת567

New member
מניסיון של פונדקאית אני אומרת

לא להגיד להם זה לא מעניין אותם אני לא אמרתי ועד היום הם לא יודעים אף פעם לא לנדב להם מידע בנושא אני עשיתי את זה ולא ניפגעתי מהם. בהצלחה בהמשך איילת הפונדי של אירית

איילת היקרה ערב טוב.

אם את אחריי הלידה... אז את יודעת שהמוסד לביטוח לאומי לא צריך לדעת אף פרט בעניין ועדיף שכך. אבל ....אם הפונד' איננה עובדת... והיא מקבלת השלמת הכנסה היא מחוייבת להגיע לדרוש את זכאותה אחרי הלידה לא? לא שואלים אותה היכן הילד??? מה את עשית? הם לא דרשו לראות את חוזה ההתקשרות?? כדי להמשיך את הקיצבה??

עָנת

New member
אצלנו הנושא יותר מורכב../images/Emo4.gif

יפית נאלצה בגלל ההריון כמובן להפסיק עבודתה. וכתוצאה מיזה שהפסיקה לעבוד,היא לא מקבלת השלמה למשכורת שלה מביטוח לאומי. מה שיוצא זה מס' חודשים יפית לא עובדת(לא חשוב שאנחנו משלמים לה שמירת הריון(ביטוח החיים וביטוח לאומי דחו את התביעה שלה של אובדן כושר עבודה
) אבל בחודשים שהיא לא עובדת,ביטוח לאומי,אחרי הלידה יבואו אליה בטענות:מה היא עשתה בחודשים הללו
למה היא לא עבדה
ועוד ועוד
(לא נראה לי שיהיה מנוס "להודות באשמה" שהיתה פונדקאית) לא מספיק יש מתחים עצומים כמו בכל הריון רגיל(ואפילו יותר),נוסף לנו הקטע של ביטוח לאומי
. מקווה שנעבור את עידן הפונדקאות( חודשי הריון,הלידה ואחרי הלידה(ביטוח לאומי) בשלום.
מחר אנחנו נכנסות לשבוע 22
. יפית מרגישה טוב

וזאת בעיה מוכרת לכולםםםםםםםםם

כי אין נהלים מסודרים! כי אין עם מי לדבר! כי הם חושבים שלא מספיק לנו מתחים וחששות ואין לנו מה לעשות רק להתעסק בבעיות אלו! אני בעצבים חבל"Z. ות'אמת ענתי, נשבר לי להילחם בכל העולם . אין לי כוחות כבר מחכה להיות אחריי הכלללללללללל . רק שיגמר בשלום אמן.

איילת567

New member
אני מצטערת שאני עונה אחרי

הרבה זמן מה הקשר לביטוח לאומי איזה זכויות בדיוק היא צריכה לידרוש אם היא לא עובדת אחרי הלידה היא ממשיכה בחייה רגיל כאילו כלום לא קרה גם אני לא עבדתי אז וילדתי העובדת סוציאלית של המחלקה דאגה להביא לי את המענק לידה וזהו אין שום התקשרות עם ביטוח לאומי עם את רוצה עוד פרטים את יכולה לדבר איתי במסר אישי ואני אתן לך את הטלפון שלי ואני יוכל להדריך את הפונדקאית שלך מה לעשות בהצלחה בהמשך איילת הפונדי של אירית

למעלה