ביטוח לאומי

ביטוח לאומי ../images/Emo5.gif

היי לכולם! קראתי אצלכם באתר (מזמן מזמן) שאפשר להשיג קיצבה מביטוח לאומי לחולי סכרת. אכן, שאלתי את הרופאה שלי והיא אמרה שכן. התחלתי בתהליך מילוי הטפסים והמצאת הפרטים - כולל בדיקות אצל רופא מטפל רופא עיניים ורופא כף רגל (תהליך של מספר חודשים) והגשתי את הטופס המיוחל. לאחר חודש בערך, נקראתי לבדיקת עיניים אצל רופא שבדק מישהו עם בעיות בגב ועוד מישהי עם בעיות בלב. בדיקת העיניים הייתה בדיוק דקה על השעון. ללא טיפות להרחבת אישונים בלי יותר מידי שאלות .... לאחר שבוע זומנתי לרופא כללי בביטוח לאומי. גם שם אותו סיפור - בדק דופק, (לחץ דם לא הצליח כי השרוול היה צר מידי), בטן וכו' ... ואמר שאקבל בדואר את החלטת הרופאים. אז הפעם קיבלתי את המכתב המיוחל ומה כתוב בו ?? ? מגיע לך 38 אחוזי נכות, ובגלל שזה מתחת ל- 40 אחוזים לא מגיעה קיצבה. שלא תבינו לא נכון - אני מעדיפה להיות בריאה וללא סיבוכים ולא להזדקק ל100 או 200 שקל שביטוח לאומי יפרישו לי (אני שכל חיי עובדת ומשלמת את חובותיי). ושאלה לי למי שהצליח לקבל משהו - מה הסכום שמקבלים? האם יש עוד הטבות לחולי סכרת דרך ביטוח לאומי שלא יודעים עליהם? כתבתי הרבה - בטוחה שיש הרבה אנשים שלא מודעים למה שמגיע להם, וחבל שלא מיידעים אותנו, אם דרך קופ"ח או הרשות עצמה.

evgeniy2

New member
גם אני קיבלתי....

לפני כשבועיים מכתב לשיקוםן מביטוח לאומי, גם אני לא קיבלתי קיצבה אבל קיבלתי נכות, קיבלתי 13.000 שקל על בגרות/קורסים או כל דבר אחר אשר יעזור לי בחיים, אני מתכוון ללמוד טכנאי תקשורת סלולרית או מהנדס תקשורת.

newKiticat

New member
ניצול שירשור

סתם רציתי לברר- אפשר להגיש תביעה לביטוח הלאומי על שתי סיבות- כאבי גב כרוניים וסוכרת?

איך הגעת לזה? בלי אחוז גבוה של נכות

נתנו לך סכום כזה? האם בקשת או שאוטומטית זו ההטבה? אשמח לקבל עוד פרטים.

S h u g i

New member
ואם היית עוברת אץ ה

40% ? איזה קצבה הייתי מקבלת ? תודה

העניין הוא שאין עם מי לדבר ....

הרופאים הבודקים הם בעצם גורם ניטרלי שלא שייך לביטוח לאומי ... צריך לכתת רגליים לעמוד בתור ולשאול שאלות.

למעלה