ביטוח לאומי יכול לחייב אותך בתשלוםביטוח לאומי - סטודנט שלא עבד חודשים
רציתי לדעת האם בט"ל יחייב אותי לשלם כ-200 ש"ח עבור חודשים יולי-אוגוסט בהם לא עבדתי כלל, גם כאשר עבדתי ברוב השנה ושילמתי כדין ביטוח לאומי ? אשמח גם לדעת איזה אחוז אני מפריש ממשכורתי לבט"ל ולטובת מה.
חייל משוחררביטוח לאומי יכול לחייב אותך בתשלום
החודשים הנ"ל. לגבי מטרת קיומו של התשלום קרא בקישור המצורף.
שוב - מפנה אותך לפרק הספציפיחייל משוחרר
תודה על תגובתך. ושאלה נוספת : האם חייל משוחרר בחודשים הראשונים לאחר שחרורו ושאינו עובד חייב בתשלומים לבט"ל ? באם לא, ושילם - האם יכול לדרוש השבתם ? חן חן
משום מה הקישורים התעופפו. אז הנה הםשוב - מפנה אותך לפרק הספציפי
באתר המל"ל לגבי חובת תשלום דמי הביטוח. ממה שהבנתי, גם חייל משוחרר נופל בהגדרה של אזרח שאינו עובד החייב בתשלום מינימלי של דמי ביטוח. בכל מקרה, מכיוון שאיני בקיאה בהוראות החלות על חיילים משוחררים, ממליצה לך לפנות אליהם בשאלה בפורום של המל"ל.
תבדוק נקודה נוספתביטוח לאומי - סטודנט שלא עבד חודשים
רציתי לדעת האם בט"ל יחייב אותי לשלם כ-200 ש"ח עבור חודשים יולי-אוגוסט בהם לא עבדתי כלל, גם כאשר עבדתי ברוב השנה ושילמתי כדין ביטוח לאומי ? אשמח גם לדעת איזה אחוז אני מפריש ממשכורתי לבט"ל ולטובת מה.
היום זה כבר לא ככהתבדוק נקודה נוספת
האם במסגרת שכר הלימוד לא חויבת בתשלום דמי ביטוח לאומי? (זה מה שהיה אצלי לפני הרבה שנים). אם כן, אז התשלום מכסה את כל חודשי השנה ואולי אתה זכאי גם להחזר חלקי בגין החודשים שעבדת ושלמת דרך העבודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.