ביטוח לאומי מעדכנת

bobi2525

New member
ביטוח לאומי מעדכנת

הייתי לבד בעלי התעקש לא להיכנס וחבל - אגב גם החברה בסוף השתפנה
ודווקא לדעתי עדיף חבר/משפחה איתנו בוועדה, עדיף על כיסא ריק.

האורטופד היה גם פנימאי וסימפטי.

הפסיכיאטר היה נאצי
ישר כתב במקום את סיכום הפגישה, בקושי הרים אלי תעניים. - לא להתבלבל מזה - תפסתי פינה בחלל החדר והתמקדתי בה.

שאל
למה את לא עובדת?
בדיאבד - שווה לאמר שאולי מבחינתם זאת ההחלמה כשבעצם מה שאני מבקשת זה את היכולת לקום ולטפל בילדים, לקום בבוקר רגיל ולא לרצות למות.[נישבעת]

מה השתנה מהוועדה הקודמת
וכאן שווה מר את הדברים הבאמת חדשים ולא לחזור על ארבע דפי פולי מהוועדה הקודמת.

שווה להתכונן לשאלה הפשוטה שנקראת מה שלומל?
ושוב בדיאבד - לא טוב! קשה לי. לא טוב לא. אני בהשרדות יומיומית.

תייכף ממשיכה

Sigal H

New member
אה כן, הבדיעבדים האלה...

הנקודה שלך לגבי "מה שלומך?" היא נכונה וחשובה, תודה שכתבת אותה. זו הרבה פעמים השאלה הכי קשה...

אני כל כך מאחלת לך שתצליחי

צפויות עוד ועדות?

זה בדיוק מה שחשבתי

השאלה מה שלומך הפכה להיות כל כך בעייתית, ולא רק מול רופאים או ועדות.
התשובה צריכה להיות תלויה במידה הקרבה, ובמה שהבנאדם יודע/לא יודע, מבין/לא מבין לגבי המחלה.
וכמה אופטמיות
פסימיות
מותר לך לשדר באותה סיטואציה.

אולי באמת אני צריכה להסתובב עם פתק בתיק עם כמה אופציות תשובה לשאלה מה שלומך

וכן , בדיעבד זה החבר הכי טוב שלנו. אם רק היו נותנים לנו "הארכת זמן" (כמו ללקויות למידה במבחנים), כמה דקות כדי לחשוב על התשובה זה היה יכול להיות נהדר.

שיהיה שבוע טוב

תודה רבה

מישהו יכול לגלות לי איך מגיעים לסקציה הזו של מאמרים בפורום?

מה שכתבת שם נותן לי חומר למחשבה. זה בהחלט יכול לעזור לי לנסות לענות על שאלות.

אבל.... ההבדל הגדול (לטובה ולרעה) זה שפיברו זה כאבים ואת זה אנשים מבינים. אצלי הכאבים זה "הכסף הקטן", ואת זה יותר קשה להסביר.

אם את יודעת או מוצאת איזשהו דבר דומה איך להסביר תת"כ, אני מאד אשמח. כי אפילו ברמת ההגדרה זה בעיה. אני מנסה להשתמש ב-ME, ואת זה אנשים מאירופה מבינים מיד. בארץ על הפיברומיאלגיה שמעו אבל על CFS כל מה שיודעים שזה מחלת היאפים, ועוד לא גיבשתי אסטרטגיה ברורה אם להרוג את מי שמשתמש במונח הזה, או דווקא כן להשתמש בו ולהגיד: פעם קראו לזה מחלת היאפים אבל...

עוד לא פיצחתי את העניין הזה, ומכיוון שאני יחסית "חדשה" במחלה אני בעצמי עוד לא יודעת להגדיר לעצמי מה היכולות שלי ומה המגבלות שלי. ועדיין באיסוף של דימויים שעוזרים לי לנסות להמשיג מה אני מרגישה. פה בפורום אני מקבלת הרבה תובנות כאלה ובספר של פינקלשטיין עוד.

יש הרבה ללמוד....
אולי כשיהיו לי כל הגליונות של אס"ף עם הכנסים והכל אני אמצא שם דרך לנסח את השורה הראשונה, ואולי גם את השנייה, מה להגיד לאנשים..

או.קי, מצאתי לבד!
. כלים ומידע

איך לא הבנתי את זה קודם....

מעולה, יש שם הרבה מה לקרוא.

כבר מצאתי את התשובה של כלנית להמלצה על הספר של סרנו, כבר שנה מחכה לי בדראפטס לענות לחבר שהמליץ לי על הספר, שגאל אותו משנתיים של כאב כרוני.
לא מצאתי את המילים איך לכתוב לו שבעיני הספר הוא ערימה של שטויות ניו אייג', בלי להעליב אותו שמצא בספר הזה מזור.
אז עכשיו יש לי הניסוח הנפלא של כלנית, שמסביר את השיטה האמריקאית לכתיבת ספר עזרה עצמית שיהפוך לרב מכר.

תודה

אמן ואמן
. תעדכני אותנו

והדגש הוא באמת על "מגיע", כל החיים אנחנו משלמים ביטוח לאומי, כדי לקבל רשת ביטחון ביום סגריר.
אז הם לא עושים לנו טובה, זה כסף שלנו, זה ביטוח ששילמנו עליו.
וזה מגיע לנו.

הלוואי וזה היתה הפעם האחרונה שאת צריכה לעבור את החוויה המשפילה הזו..

למעלה