ביטוח חיים

TzachiChen

New member
ביטוח

ידידי היקר, קראתי את כל התגובות כאן. לטעמי, שאלת הביטוח היא כפי שציינת בתחילת השאלה שלך: אינדיוידואלית. TERM לעומת ביטוח קבוע מקביל לליסינג לעומת רכישת רכב - מה יותר עדיף? אין תשובה חד משמעית למרות שמבחינת תיכנון לעתיד, ביטוח קבע הינו אחד משני מוצרים שעוקפים את העיזבון שלך (ESTATE ACCOUNT ). האם אתה צריך מיליון דולאר ביטוח קבוע? לא בטוח אבל ישנה אפשרות לשלב בין השניים קרי ביטוח קבע עם ביטוח זמני "רוכב" (RIDER ) -הרי יתכן כי סכום הביטוח הנחוץ עכשיו הוא גבוה יותר (ילדים קטנים, משכנתא, לימודי אוניברסיטה לילדים וכו) אבל בהמשך הצורך להגן על נכסיך יקטן ולכן גם הביטוח יקטן איתו. ביטוח קבע יכול גם להוות חלק מתוכנית הפנסיה שלך ולשמש גם כריטיקל איילנס (CRITICAL ILLNESS ) בהמשך הדרך. אם תרצה פרטים יותר מדוייקים, שלח לי אמייל ל [email protected] ונוכל לתקשר בצורה יותר פרטנית למצבך. אני מקווה שעזרתי במעט צחי

shauln1

New member
כמו שאמרת ביטוח חיים זה מאוד אינדיבדואלי

אני יכול לדבר רק מנסיון אישי אני חילקתי את הביטוח שלי בין TERM לבין Universal Life (וב-Universal Life לא לקחתי את האופציה של החיסכון הפנסיוני) אני לקחתי 30% ביטוח Universal Life ו70% TERM במידה ובחרת להשאר בקנדה לתמיד את שווה לשקול את הUniversal Life בגלל שהיורשים לא משלמים מיסים על מה שמגיע מביטוח אני אתן לך דוגמא קטנה במידה ויש לאדם נכסים נדל"ן או כל דבר נכס אחר שהוא לא נגיל אז עם הפטירה שלו היורשים צריכים לשלם את המיסים על הירושה ובמידה ואין כסף נזיל לשלם אז הם יהיו חייבים לממש את הנכס מהר וזה לפעמים יכול לגרום להפסד או לקנס כאשר ממשים מהר לכן ממולץ שיהיה סכום שיגיע מביטוח שהוא לא חייב במס במידה ואתה מאזור טורונטו ומחפש סוכן ביטוח טוב תפנה אלי במסר ואני יכול להפנות אותך למי שעשה לי את הביטוח

yhager

New member
ראה הודעה למעלה

שלי ושל באפט לגבי מימון מיסי עזבון. כסף שמגיע מביטוח (גם TERM) הוא כסף ששולם עליו מס (הפרמיה שולמה מהנטו), ולכן לא מחויב במס בשום מקרה.

למעלה