ביטוח חיים לפונדקאית

איסוש

New member
ביטוח חיים לפונדקאית

הי מירבי! תודה על תשובתך לגבי סעיף הוצאות ליעוץ פסיכולוגי. מתברר שלפונדקאית שלנו היו צירים מוקדמים (ללא סיבה מיוחדת) בכל הלידות הקודמות ולכן היתה בשמירת להרעיון. -האם חברת הביטוח חוקרת את הפונדק´ לגבי ההיסטוריה הרפואית שלה? אם כן,אנחנו נצטרך לשלם לה על החודשים שתישב בבית במידה ותצטרך לשמור על הרעיון?? -האם יש לך טיפים לגבי פוליזה הביטוח של הפונדקאית. -האם יש לך רשימה של חברות הביטוח (באזור המרכז) שמתמחות בנושא (כי החברה שעשתה לנו טיוטה של הפוליזה לא נראה לנו שמתמצא בעיניין) לגבי שאילתך, אנחנו מצאנו את הפונדי דרך מודעה בעיתון. ביי

מירבי*

New member
איסוש,הוועדה אישרה את הפונדקאית

שלכם אפע"פ ההיסטוריה הרפואית שלה? הרופא שבדק אותה וכתב את הד"וח הרפאי לוועדה ציין את העובדה הזאת? לגבי פוליסת הביטוח, תלוי מאוד בגובה הפוליסה שתקבע, אצלינו יש כיסוי למקרה של אובדן כושר עבודה זמני, דהיינו, שמירת הריון ל-3 חודשים, התשלום יתבצע ע"י חברת הביטוח. אנחנו עשינו את הביטוח אצל קולן סוכנות לביטוח מקבוצת הפניקס, הם יושבים ביד חרוצים 14 בת"א, מספר הטלפון הוא- 03-6397075. אין ספק שיש חשיבות לעובדה שהסוכנות שבה תבחרו לעשות את הביטוח כבר ביטחה בעבר פונדקאיות. בהצלחה מירבי*

איסוש

New member
המשך:ביטוח חיים

אהלן מירבי, לוועדה נודע הדבר תוך כדי הראיון שביצעו עם ה פונדי´ ולא היתה לכם בעיה עם זה. תודה על המידע!

מירבי*

New member
את הוועדה לא מעניין סכום הביטוח

הוועדה מבקשת לראות כיסוי ביטוחי לפי סעיפים מוגדרים המכסים את הפונדקאית בכל מצב, אובדן כושר עבודה, שמירת הריון, נכות, מוות, קיצבת שארים. כמו כן הוועדה מחייבת שהביטוח ימשיך לפעות עד חצי שנה אחרי הלידה. בהצלחה מירבי*

מירבי תיקון קטנטן

היות והייתי בועדה בשבוע שעבר שמתי לב שהעורכת דין הסתכלה על ביטוח שביטחו אותי וציינה שגובה ביטוח החיים חייב לעמוד בקטריונים גבוהים כלומר לא מתחת לחצי מליון ש"ח תבוטח הפונדקאית,והשאר צדקת במאה אחוז. דרדסית

מירבי*

New member
גובה הפרמיה לא משנה לוועדה,

זאת אומרת, מה שאנחנו כהורים מיועדים משלמים כל חודש בעבור הביטוח. הוועדה רוצה לוודא שבמקרים של מוות חלילה תקבל הפונדקאית סכום של לפחות חצי מליון ש"ח. מתי אתם מתחילים את הטיפול? בהצלחה מירבי*

אז ככה כרגע היא עובדת על

האישורים מהקופת חולים כללית שעושה ים של בעיות בשביל לפנות לבית חולים היא העבירה את העוברים המוקפאים לאלישע כבר...אני עוד שבוע וחצי אמורה לקבל ...את יודעת מה, היום קצת לחצתי אותה שתזרז תעניין כי אם אקבל אני מאמינה שמיד מתחילים בטיפול לא? דרדסית
היא=נקרא לה רונית מכיוון שאני לא יכולה לחשוף שמה אז מהיום שמה הורטואלי כאן יהיה רונית אוקיי חברים יקרים?

מירבי*

New member
היתם כבר אצל הרופא וקבעתם

פרוטוקול טיפול או שתעשו את זה רק אחרי שתקבלי? בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה דרדסית, תמסרי גם לרונית מירבי*

איסוש

New member
אישור וועדת IVF במכבי

הי מירבי, האם את יודעת איך התהליך במכבי ע"מ לקבל אישור, יש לך את מס´ הטלפון של הוועדה?

milanat

New member
לאיסוש

את לא צריכה לטלפן לוועדה, כדי לקבל אישור ממכבי. תתקשרי לסניף הקרוב אליכם של "מכבי" ותקחי מהם טופס של IVF. רופא המטופל ממלא לך אותו ואת מחזירה אותו לאישור לסניף של "מכבי". זה לוחק בערך שבוע עד שבועיים. בהצלחה רבה מילנה

מירבי*

New member
היי איסוש, אפשר לעשות את הכל בפקס

זה חוסך הרבה מאוד זמן ועמידה בתור. מה שחשוב הוא שהרופא שלך ימלא את הטופס בקשה ואז שלחי להם אותו. בהצלחה מירבי*

למעלה