ביטוח חו"ל?

4shai

New member
ביטוח חו"ל?

שלום לכולם? אנו יוצאים לטיול משפחתי בהולנד. לבת שלי יש סוכרת נעורים (בת 13), הייתי שמח לקבל מידע בנוגע לביטוח רפואי, איזה ביטוח? מאיפה לרכוש?...

בד"כ לקופ"ח יש ביטוח נוסעים

טוב לחו"ל שמכסה גם סוכרת (לכללית בטוח נדמה לי שגם למכבי). כמו כן בשאלות הנפוצות שלנו יש מידע חשוב לנוסעים לחו"ל, כולל המלצות לחברת ביטוח שמבטחת סוכרתיים לתקופה ארוכה. כמו גם רשימה של רופאי סוכרת בעולם.

במקרה ותזדקק לעזרה

כתוצאה ממצב קודם שלא חוסה בפוליסה לא תקבל שירות

דואגת1

New member
ביטוח

כדאי מאוד להזהר, לדאוג שהכל יהיה מכוסה, שהכל יהיה כלול, שלא יוכלו לטעון "לא ידענו", אחת האפשרויות היא ביטוח רפואי מורחב אשר כולל החמרה. אחת החברות שמנפיקה ביטוח מסוג זה היא חברת שלוח. ברור שביטוח מסוג זה יותר יקר. נסיעה טובה

DannyZ5

New member
תשובה להנריהנרי

לדוגמא מה יכול להיות: ביטוחי כרטיסי האשראי מכסים אותך עד 1000-1500 דולר ליום אישפוז. זו בדיחה גרועה אם אתה צריך להתאשפז בארה"ב דווקא כי שם יום אישפוז יכול להגיע גם ל-10,000 דולר. תנחש מי ישלם את ההפרש....

chopi

New member
תעצרו ותקשיבו טוב

אף פעם לא הבנתי את החסכנות במקומות הלא נכונים. אם אדם מוציא אלפי שקלים על נסיעה לחו"ל ומקציב המון כסף לביזבוזים שלפעמים שלא לצורך, למה לא לבטח ולדאוג לבריאותנו, אנו ??????????? חברות האשראי מציעות ביטוח שיטחי שאינו עונה על המון פתרונות, קופות החולים עונות על רוב הצרכים אך כדאי לשים לב לסעיפי תאונות בחו"ל אשר נכות בגינם אינה מכוסה (טיפול יהיה מלא אך כסף בגין נכות ומוגבלות לא תקבלו מ"אבנר). במקום לחסוך ולשים רק 1.5 דולר לביטוח בריאות ומטען, מדוע לא ללכת לסוכן פרטי , אמין עליכם ולרכוש פוליסה ב-5 דולר ליום (22.5 ש"ח ליום) אשר מותאמת לכל הצרכים הסטנדרטיים + התאמה מיוחדת לצורכי סוכרתיים וכיסויים נילווים כתוצאה מאירוע חס וחלילה. אף פעם לא קורה כלום והכל בסדר, עד שפעם אחת יש משהו לא צפוי והכל נהרס. למי שיש כסף למשל לטיול פשוט וזול לקלאב באנטליה , משלם היום 4200 ש"ח לזוג ל-8 ימים (7 לילות)הכל כלול+ כולל טיסות ומיסים וצריך כדי לשמור על ראש שקט לשלם רק 180 ש"ח לביטוח מיוחד !!!!! נסיעה טובה

דואגת1

New member
ביטוח

אתה יותר מצודק, אבל אנשים רבים אינם אוהבים לחשוב, חוסכים היכן שאין מקום לחסכון. "קונים" מה ש"מוכרים" מבלי לבדוק, למרות כל האזהרות לקרוא את האותיות הקטנות, ואנו הסוכרתיים בדומה לכל מי שסובל ממחלות כרוניות, צריך להזהר כפליים. הרי אם יקרה משהו, ינסו לומר שזה בגלל החמרה של הסכרת, ולהתחיל בתביעות משפטיות זה ענין ארוך וממושך שלא לומר יקר.

chopi

New member
תחשבי על מצב אמיתי

בחו"ל לעולם לא יהיה לנו את האוכל שלנו, את סדר היום הקבוע, את התזונה הנכונה, את ההליכה והספורט השיגרתיים, תמיד נאכל משהו שלא ידוע לנו,ואנחנו לא יודעים מה הם כל מרכיביו(לא סביר כי בכל ארוחה, מסעדה, או במלון נוציא את מד המלח, מד סוכר למזון ונבדוק את הדגימה אם היא עונה על צורכינו). והכי חשוב זה שאם נוסעים לנופש למשל בטורכיה אז מי מסוגל לעמוד בפני כל השפע והמגוון 12 ארוחות ביום ?????????? לכן, לבטח הכי טוב ורצוי אצל סוכן מנוסה, אישי ואמין ולא בחברה טלפונית או דרך קופ"ח ולקרוא עצות של אחרים (מה לקחת לחו"ל ) כדי שיהיה זמין ובטוח כל מגוון הציוד, רזרוות, ומזון קשיח כדי שלא נזדקק לו ונוכל להנות אך אם נזדקק יהיה זמין . דעי לך , זה מרגיע ומשרה ביטחון , תמיד הכל מחולק אצלי ואצל רעייתי ואני יודע שאני יכול להנות , אך להזהר ללא חשש, לחץ ופחד מחמירים את התופעות מיידית ועשויים לגרור נזקים בלתי הפיכים. נסיעה טובה

המתוק3

New member
למה???

האם גמרתם לטייל כבר בארץ??? האם ראיתם את כל המקומות היפים שיש לנו פה בארץ??? רק שתדאו לכם!!! כל מה שיש בכל העולם!!!! יש לנו פה בארץ אבל בקטן... אז כדאי שתחשבו פעמיים לפני שאתם יוצאים...

chopi

New member
צודק אבל....

כל יציאה מהשיגרה עשוייה להיות מסוכנת וצריך לדאוג להכל מלבד זאת יש לזכור כי חלק חשוב אצל חולי סוכרת הוא הלחץ הנפשי כגורם להתפרצות המחלה בעיקר בסוג 2, לכן לפעמים אם ניתן ,חשוב להתנתק ולצאת גם מהבלאגן אליו אנ רגילים , להמצא במקום אחר, ללא חדשות ועיתונים, שפה זרה ומראות חדשים. הנושא אולי תופש חשיבות אצל אנשים רגילים , ציוניים שאוהבים את הארץ אך לנו המתוקים יש צרכים שונים ומיוחדים שלא נוכל להשיגם במלואם גם אם נהיה בצימר שכוח אל בארץ או במלון פאר. חופש נעים

דואגת1

New member
יש כאן...

למשל מוזיאון הותיקן, הלובר, אופיצ'י, מטרופוליטן, מפלי איגואסו,

למעלה